ntvspor da bilgisayar oyunlarinda futbol konusu var yenilsen de yensen de de. fm icerikli bi sohbet oluyo, tavsiye ederim...
ntvspor da bilgisayar oyunlarinda futbol konusu var yenilsen de yensen de de. fm icerikli bi sohbet oluyo, tavsiye ederim...
Evet süper sohbet oldu tsigalkolardan girdiler süper oldu
Orada turksportal.net adresini veren abi bu forumdan mı acaba ya![]()
Başını kaçırdım, tekrarı çıkıyordu o zaman bakmak lazım. Adı neydi, hangisiydi söyle Ahmet, tanıyoruzdur belki.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Cenk sanırımMustafa abinin ve turksortal.net'in adının geçmesi çok güzel oldu
![]()
Tüh ya kaçırdım.İnternette bulabilir miyiz acaba
Kaçırdık bak .
Tekrarı çıkıyor arkadaşlar, siteden saatine bakıp öğrenmek gerek.
"YÜCE ATATÜRK"
22:10 YENİLSEN DE YENSEN DE
Akşam İngiltere-Brezilya maçından sonra tekrarı varmış.
"YÜCE ATATÜRK"
Fm hakkında konuşltuklarının sonunu yakalayabildim bir daha izlemek gerek![]()
Akşama tekrarı çıkar.
@Serkan abi valla adını öğrenemedim ama Mustafa abiyi tanıyor yakından sanıırm. Çünkü Turksportal.net ve Mustafa abi çok uğraşıyor dedi. Hatta 2 isim daha saydı mustafa abinin yanında.Jakobson'u felanda biliyorAraştırma konularında yaptıgımız önerileri de söyledi. Büyük ihtimal forumdan bir abimiz
![]()
Sohbetin FM ile ilgili kısmını izledim. Her biri tuttugu takımı falan yönetmiş taktikleri paylaştılar falan güzeldi. Sanırım o kişi sitedendi Galatasaray için A2 maçlarını falan izliyorum dedi![]()
farklı bir adla o yayında bende varım.![]()
Uzun bi aradan sonra Selam Kafe
İzledim ben de az önce programı.Burak,Mustafa ve Ömer dediOnlar da bağımlısıymış
![]()
Açıl bakalım.
Işınlandık buraya hobaaGeldim bende
EL Barto - Yusuf Koç . Ahanda buldum![]()
Last edited by Ahmet Göktaş : 15.Kasım.2009 at 01:36
Ayrıca Caner Spormax'in Euroleague TV programında yorumculuk da yapıyor![]()
Ayrıca saat 12'yi geçmiş bulunmakta![]()
Sen yatsana Aygün !
Sen yatsana Osman uyku saatin çoktan geçti.
Benim mi senin mi bebeeeeem![]()
Hadi bebiş uyu sen saçmalıyosun uyku saatin geçince![]()
Tutun kızlar tutun birleşsin eller
Çalın sazlar çalın kırılsın teller
Dönün kızlar dönün kıvrılsın beller
Uzun siyah saçlar tel tel dökülsün
![]()
Arkadaşlar hoşlandıgım bi kız var, dün annemin bilgisayarında bi işini yaparken msni açtım annemin msn miş dalgınlıktan farketmedim ve kıza msj attım kimsin diye sonra farkedip düzelttim falan ama o an vuruldum gibi oldu msn'imi verdim konuşuruz falan diye baya konuştuk çok iyi tanıdık diyebilirim birbirimizi, kızın net üzerinden tanışmış oldugu ve yüz yüze hiç görüşmediği bi çıktığı var anlattıgı kadarıyla çocuk tam benim kafadan kızın önceden çıktıları hep apaçi hep mal çocuklarmış. osmanda dzgün işte sevgiliye deger veren bi tip benim gibi anladıgım kadarıyla, onunla çıkıyorlar işte kız kendine bagladı beni ama yani engelleyemiyorum kendimi mtlu oluyorum onu görmekten msne girio resmine bakıyorum öylece 5 dk çokta güzel ve olgun bi kız yazdıklaryla falan çok olgun yeri geldiğince çocuksu yeri geldiğinde deişik yani çok değişik ve güzel bir kız kendine her anlamda çekiyor yani sevdikçe sevesi geliyor insanınOndn hoşlandıgımı falan söyledm en bşta çıktığım var dedi işte bnde tamam saygı duyarm dedm ve arkdş olrk kalmak istedigimi söledim tmm dedi
snra baya tandk birbrimizi su ana kadar geçen zamanda
işte bugün sana şarkı yapcam![]()
yazdım aynen böyle o da yap dedi bnde yapmak istedm ölesine 6 kıta yazdım oldukça da duygusal oldu yani tamamen hislerimi yazdm farknda olmadan gzel yazdm ama
attm kıza neyse işte kız dedi içine atamayacaksan böle olcksa arkadş olarak kalmamızında bi anlamı yok falan dedi siliyorm seni dedi bende bir daha bahsetmeyeceğim bahsettiğim anda silersin dedim ve bir şans daha istedim verdi. Şu anda kafam karışık daha önce hiç kimseyle çıkmadım hiç kimseye bu kadar çok bağlanmadım yani gerçek anlamda aşık oldum. Ama engel var işte önümde kızda bizim eve 5dk mesafede oturuyor. Bilemiyorum ne yapmam lazım kafamda karışık tam reddedilme olmasa bile o tarz bi duygu var kafamda.. Ayrıca ilk görüşte aşk bu sanırıım yani gerçekten bu olmalı hiç böyle hissetmemiştm önceden. (Kızla da 2 günde 12 saate yakın konuştuk
nası tanıdınız diye sorablrsnz o yzden yazdım
)
Son olarak İyi geceler arkadaşlar![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
taylan bir kız var sadece onu anladım..![]()
Karnım acıktı.Bir şeyler yiyip yatıyım ben iyi geceler![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Açalım kafemizi..