Sayfa 351 / 569 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
10,501 ile 10,530 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Riera olayı milleti neden gerdi anlayamıyorum?! Şahsına küfür edilenler bu kadar konuşup, tartışmadı. Eğer ortada bir ahlaksızlık varsa adli başvuruda bulunsunlar. Haa bulunmazlar- bulunamazlar; zira karneleri kendi ettikleri küfürlerle doludur, orasını bilemem.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Riera olayı milleti neden gerdi anlayamıyorum?! Şahsına küfür edilenler bu kadar konuşup, tartışmadı. Eğer ortada bir ahlaksızlık varsa adli başvuruda bulunsunlar. Haa bulunmazlar- bulunamazlar; zira karneleri kendi ettikleri küfürlerle doludur, orasını bilemem.
    TFF ceza vermeyecekse, kulubun Riera'ya bu konuda ceza verip twitter uzerinden cok daha dikkatli yazmasini saglamasi gerekli.

Bugun TFF'den bir sey cikmasa da yarin baska bir yanlis laf eder ve ceza alirsa bunun sorumlulugu Riera'da degil, onu yonetenlerde (veya daha dogrusu yonetemeyenlerde) olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bizi durdurmanın her yoluna başvuruyor Tff. Böyle devam etsinler.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Riera'nın Twitter'ı sözde virüs kapmış Ne çakal adam bu Riera
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

twitterimde virus var biraz bekleyin temizlicem demis

bu arada perpetua hocam sen daha iyi bilirsin , ismail çipe adli 95 dogumlu kalecimiz a takimla antremana cikcakmis bundan sonra dogrumu acaba
    Last edited by byariff : 28.Şubat.2013 at 14:57

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sol taraftar ki arkadaş dediğin kişi olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Riera kuzenim yazmış dese daha iyiymiş yahu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hamit 24 Mayıs 2012'de Gürcistan maçından beridir gol atamıyor.Kulüp takımlarına göre bakarsak 17 Aralık 2011'den beridir gol atamıyor.Gol attığı gün milli bayram ilan edilmeli ve her yıl kutlanmalı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hamit gol atan futbolculara tepki olarak doğmuş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Son Direk Bükücü diye de esprisi var

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bugün İmparatorun cezası açıklanacakmış, kaç maç ceza gelirse gelsin tartışma çıkacak o yüzden ben peşinen yazayım.

Hoca hakemin oyununa gelerek hata yaptı, kendini tutmalıydı. Onun eksikliği büyük bir handikap olacak ama bunun üstesinden gelmek mümkün. Taraftar ve oyuncular Orduspor maçının 2. yarısındaki gibi olursa özellikle içerde puan kaybetmemiz çok zor olur. Burak Yılmaz'ın hırsı, golden sonraki tepkileri beni umutlandırdı. Takıma yeni katılan Sneijder'ın uzun bir aradan sonra attığı mükemmel golden sonraki sevinci çok şey anlatıyor, inanmışlığı gösteriyor. Oyuncular bundan sonra sadece taraftar için değil, Fatih Terim için de oynamalılar. Çok daha iyi savunma yapmamız lazım, hücumu zaten bir şekilde hallediyoruz. Melo'nun dönecek olması, Semih'in bugün antremana çıkması da güzel gelişmeler. Hocanın yokluğunu inşallah minimum hasarla atlatırız.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Terim'in geçen sezonun süper finalinde ertelenen cezası da eklenecekmiş yazılanlara göre 7-8 maç gibi bir ceza gelebilir

Nesil
    2011
    Yer
    adana

3 ile 5 maç arası ceza gelir hepsi toplam

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

1 saat içinde belli olur herhalde kararlar değil mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu maçı youtube'da gezinirken denk geldim çok eğlendiğim maçlardan biriydi şimdi sağ kanadımızda Keita gibi bir adamımız olsaydı keşke

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=2jDIZFJgXrg"]2[/YOUTUBE]
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

keita muthis bir oyuncuydu o boyuna ragmen cok hizli ve teknik bir kanatti unutamicagim kanat oyuncularindan birisi 300-500 bin dolar için satanlar utansin.

bu arada eboue 15 dakika sonra gstv"de açiklama yapcak son maç ile ilgili.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Keita-Arda-Elano-Baros hücum hattımız fena değilmiş ama işte orta alanda BAM işi bozuyormuş. Şu anki orta alanda kanatlarda solda Arda sağda Keita'yı bir düşünsenize melo-selçuk-arda-keita-snejder-drogba-burak 3 tane defans yeterli
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bakalım neler diyecek Eboue.
    Last edited by europeanconquer : 28.Şubat.2013 at 19:24

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ispanyada atilan en guzel goller. oylar hagi"ye muthis atmis yine hagi.

http://www.marca.com/debate/2013/02/...iones3232.html

[YOUTUBE="A_pY5th5NEU"]Hagiii[/YOUTUBE]

Eboue : "Oyundan alinirken Hasan Sas'a yaptigi hareketten dolayi tum camiadan ozur dilerim."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Az laf çok iş, sene başından beri kayıp Eboue, gerçekten pişmansa bunu sahada göstermeli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim gitmesine en çok üzüldüğüm futbolculardan biridir Keita, onu izlemesi çok zevkliydi. Şimdi de lazım bize o tarz bi oyuncu böyle alıp yardıra yardıra ilerleyecek biri

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=Z04doI5ldrY"]Keita[/YOUTUBE]
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eboue Drogba gelince daha iyi olur diye düşünüyordum,son maçlara göre pek bir değişim yok,umarım en kısa sürede toparlar.Tepki meselesine gelince büyütmenin anlamı zaten yoktu Eboue takımın en sevilen kişilerinden biri,olur öyle şeyler,halledilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://www.turkfutbol.com/yazi.asp?id=7

Bu yazıyı okudum, hocanın cezası konusundaki İdarı Tedbir konusunda kafam karıştı.

Tapeler ile kanıtlanmış olan, ısmarlama haber yapma uzmanı Tahir Kum, 9 maç ile oluşturduğu beklentiden sonra, şimdi de aldığı duyumu yazmış twitterda. 2 maç ceza geliyormuş Fatih Terim'e, kendisi skandal demiş, sesli güldüm.
    Last edited by uAburak89 : 28.Şubat.2013 at 20:01

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Demiroren ile Aysal görüşmüşler dün.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Daha önceden planlamıştık, son olaylar konuşulmadı demişler ama ne kadar doğrudur bilemem tabii.

Galatasaray-Orduspor maçının devre arasında hakem Serkan Çınar ile sözlü diyaloğa girdiği için disiplin kuruluna sevkedilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Disiplin Kurulu'nda 1 saati aşkın bir sürede ifade verdi. Terim ifadesinde hakem ile diyaloğa girmenin yanlış olduğunu kabul ettiğini ancak hiçbir şekilde hakemin küfür ve hakaret sayılabilecek nitelikte sözler sarfetmediğini söyledi. Terim, ifadesinde Serkan Çınar'a yönelik şu sözleri söylediğini kabul etti ve ifadesini şu şekildee verdi:

"BANA RAPORUNDA KÜFÜR ETTİ YAZMA ZEVKİNİ TATTIRMAYACAĞIM DEDİM"

"BU DİYALOGTAN ÖTÜRÜ BENİM CEZA ALMAM HUKUKA VE VİCDANA SIĞMAZ"

"Bana raporunda küfür etti yazma zevkini tattırmayacağım dedim. Hiçbir şekilde şahsına veya değerlerine hakaret sayılabilecek bir söz söylemedim. Her maçta olabilecek türden bir diyalogtu. Türkiye'de çok maçta benim konuşmamın çok üstünde hakeme yönelik itirazlar oluyor. Bu diyalogtan ötürü benim ceza almam hukuka ve vicdana sığmaz. Zaten hakem raporu da benim size verdiğim ifademi doğruluyor. Sözlerimin hiçbir hakaret niteliği yok. Maçın tansiyonu ile aslında olmaması gereken bir tepkim sözkonusu."

G.Saray Teknik Direktörü Terim'in hakem tarafından tribüne gönderildikten sonra oyuna müdahele ettiği şeklindeki suçlamaya karşılık ise "Oyuncum golü atmış, tribüne bana koşmuş, gelme mi diyeceğim. Maçın yüksek tansiyonu ile bizim bulunduğumuz tribünde hareketlenme oldu. Burak bana doğru koştuğu için ben de onu tebrik ettim" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Kadir ÇETİNÇALI, İstanbul-DHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aynı şeyi Aziz Yıldırım ve ekibi de demişti , toplantı önceden planlanmıştı diye
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ünal Aysal da aynı niyetle mi görüştü bilmiyorum, öyleyse doğru değil yaptığı ama en azından şunu rahatça söyleyebilirim, Aziz Yıldırım ile arasında çok büyük tarz ve üslup farkı var. Aşağıdaki gibi konuşmuyor, TFF'ye çıkarma yapmıyor çünkü.
    Aziz Yıldırım: Futbol takimimiza yapilan cezalandirma diger takimlara yapilmiyor. 2 gündür 8-9 mac ceza alsin diye bastiriyorlar.
    Aziz Yıldırım: Meireles’e 8-9 mac ceza verdigin zaman ülkenin parasi gidiyor. Önce bunu düsünmek lazim.
    Aziz Yıldırım: Türkiye’deki şartlara göre, maddi anlamda daha az gelir elde edilebiliyor. Kulüp olarak Fenerbahçe’nin önü kesiliyor
    Aziz Yıldırım: Sürekli Fenerbahçe aleyhine kamuoyu oluşturulmaya çalışılıyor. Mesela, derbiden sonra Meireles’le ilgili hakem raporu sızıyor.
    Aziz Yildirim: TFF’de sayin baskani ayiriyorum, ama bazi arkadaslar var. Isimlerini aciklicam yakinda. Aleyhimizde calisiyorlar.
    Aziz Yıldırım: Cuma TFF’ye gidiyorum. Sayin Baskan’la gorusecegim. Ondan sonra o isimleri aciklayacagim. TFF’de yuva kurmuslar
    Aziz Yildirim: Bakiyorum TFF’de Galatasaray’in avukatlari üs kurmus. Hepsini aciklayacagim.

O adam yeni değil 15 yıldır öyle.

Terim de kurallara göre en az 5 maç ceza alır.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bence Terim ceza almıyacak.

Mesaj Yetkileri