Maalesef temiz bir Şampiyonlar Ligi izleyemeyeceğiz.
Football is simple,but Football Manager is not
Başta Mehmet Baransu olmak üzere Talip Doğan Karlıbel, Rasim Ozan Kütahyalı ve gibilerinin yerinde olmak istemezdim. İnanılmaz derece şey oldular. Siz biliyorsunuz işte.
...
Kurallar değiştirildi her şey kılıfına uyduruldu ve her şeyin üstü örtüldü.Hayırlısı olsun.
Arkadaş ligden düşürülmememize karşı olmanızı anlarım da , Şampiyonlar Ligi'ne alınmamıza üzülüyor adamlar. Şaka gibi . Beyin bedavaydı halbuki.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Derdiniz ne ?
Bu konu şenlendi yineArtık 2-3 gün düşmez tepeden
![]()
Bence kapatın gitsin artık bu konuyu.Kararlar açıklandı işte.
Derdimi özelden Barahir' e açıkladım. Sadece bir testti.
ek : Fenerbahçe' nin katılmasına üzülmedim. Hayırlısı olsun tebrikler. Keşke hayaller gerçek olsa da GS - FB finalinin oynandığı günü görebilsek.
Football is simple,but Football Manager is not
Türk Futbolu için mükemmel bir haber,Fenerbahçe umarım gruplara kalır ve çok uzun yıllar sonra Galatasaray ve Fenerbahçe'yi aynı yıl içerisinde Şampiyonlar Ligi gruplarında görürüz.Tabi bu kadar güzel haber üstüne Beşiktaş'ın bu yıl Avrupa'da olmayacağını bilmek de üzüyor insanı.İnşallah bu yıl Türkler'in yılı olur Avrupa'da.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yahu ne ciddiye alıyorsunuz Bosverin. Güvendikleri daglara kar yağdı. UEFA sopasından haber alınamıyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, Kulübümüzün, 2012-13 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yer almasına karar verdi.
Karar, UEFA’nın Kulübümüze ve Türkiye Futbol Federasyonu’na, 22 Haziran 2012 Cuma günü gönderdiği aşağıdaki açıklama ile bildirildi.
1- UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi ,Disiplin Müfettişi ve Fenerbahçe SK’nın kendisine ilave dosyalar sunabilmesinin uygunluğuna;
2- Katılıma uygunluk konusunda son kararın UEFA disiplin kurulunda olduğu kaydıyla, Şu an itibari ile Fenerbahçe SK’nın UEFA Karşılaşmalarına katılabilmesine karar verilmiştir.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Büyük ihtimal Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde hayırlı olsun.Ama yinede kesin deyip sonradan üzülmemek lazım.Çünkü şöyle bir madde var ;
UEFA: FB,katılıma uygunluk konusunda son kararın UEFA Disiplin Kurulunda olmak kaydıyla şu an itibariyle ŞL'ye katılabilir
Yalnız benim kafamda halen soru işaretleri var.. Tam olarak net değilim.. Sevinmek için az daha beklemek lazım..
Yalnız borsada hisseler uçmuş durumda. Bizimde içeride haber uçuran bir kaç adamımız, cebimizde milyon dolarlarımız olacaktı, basacaktık parayı, dönecektik köşeyi : )
...