Sayfa 351 / 483 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
10,501 ile 10,530 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Beni de mutlu eder Burak abi.Sadece Fenerbahçe'ye olmasına sevinmiyorum tabi ki.Bu içinde olduğumuz durum taraftarlar için son derece onur ve gurur kırıcı bir durum.Kendimi de onların yerine koyabiliyorum böyle bir durumda olmayı kesinlikle istemem ama verilen tepkileri çok gereksiz buluyorum.Körü körüne bir şeye inanılıyor ve ortada olan birçok gerçek görmezden geliniyor.Böyle olunca benim de tutumum o şekilde oluyor.Keşke herkes ortada buluşup bazı fikir birliklerine varabilse ama şu an çok uç noktada birçok insan.
    Ne gerçeğiymiş onlar ? Bir kere de ortaya gerçek koy onu tartışalım. Biz burada Hasan Çetinkaya olayınıı belgeleriyle derken sen inanmıyodun gerçek ne neye inanacağız ?

Körü körüne inanıyorlar deyip sıyrılmasan buraya gerçekleri koysan daha iyi olmaz mı niyetin bu kadar iyiyse ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Beni de mutlu eder Burak abi.Sadece Fenerbahçe'ye olmasına sevinmiyorum tabi ki.Bu içinde olduğumuz durum taraftarlar için son derece onur ve gurur kırıcı bir durum.Kendimi de onların yerine koyabiliyorum böyle bir durumda olmayı kesinlikle istemem ama verilen tepkileri çok gereksiz buluyorum.Körü körüne bir şeye inanılıyor ve ortada olan birçok gerçek görmezden geliniyor.Böyle olunca benim de tutumum o şekilde oluyor.Keşke herkes ortada buluşup bazı fikir birliklerine varabilse ama şu an çok uç noktada birçok insan.
    Bu konuda sana katılıyorum ama olaya girişin yine de farklı algılanabiliyor. Neticede ateş düştüğü yeri yakar ve içinde olmayan bilemez. Empati yapsan bile aynı duyguları aynı kızgınlığı hissedemezsin.

Yoksa benimde eleştirdiğim konulardan birisidir. Savcı bu iş yapılırken beyaz gömlek giymişlerdi diyor. Şok Şok Şok!!!! İş yapılırken beyaz değil mavi gömlek giymiştik. Evet, dava artık düşer. İşin merkezi gömlek değil ki onun kinini tutuyoruz.

Her şey çapraz sorguda belli olacakken derken herkesin verdiği komik cevaplar nedeniyle ne demek istediğim sanırım kendini göstermiştir.

Mutlaka işin içinde siyaset var, aklınıza gelmeyen güçlerde vardır. Savcı mutlaka hatalı işlere imza atmıştır. Bu alem hatalı gerisi pürü pak anlamı taşımaz. Alemin kirli olması ve hatalı davranması mevcut hataları örtmez.

Adalet herkese olabildiğince eşit uygulanandır. Göksel Gümüşdağ'ı serbest bırakırsın bu olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Av.Emre ‏@aAdvo
    Burada ayakustu yaptigimiz hesap 41 ay 99 ay arasi ( kesin degil) Cokda Onemli degil,takilmayin..39 yili gorunce yazdim

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sanırım öyle. Arada kurduğun ilişki bence tartışılır.
    Tartışılabilir ama o kadar anormal olduğunu düşünmüyorum. Sence benim yaptığım 5 şike girişiminin bana sağladığı katkı ile 1 şike girişimininin sağladığı katkı aynı mıdır? Suçu işlemişliğim sabitse eğer zaten adı üstünde işledim. Ancak doğurduğu sonuçların hiç mi etkisi yoktur. Bence bir ihlali birden fazla yapmak ile bir defa yapmak arasında ciddi fark vardır. Aynı kefeye koyulmamalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Evet o yüzden Amigolarınız mitinglerini costurdu Fatih Terim Ünal Aysal ve Ali Dürüst karşıladı

Ben başbakana tepki koyabilen bir kulüp yetkilisi göremedim şu ana kadar.Hangi stada giderse gitsin benzer şekilde karşılanır.Amigo olayını bilmiyorum.Öyle yapmaları söylendiyse yapmışlardır.Benim de hoşuma gitmiyor o mitingler vs. ama yapılıyor maalesef.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Siz derken ben Sadri Şener ile alakalı bir şey demedim.

Sana şunu soruyorum, savcı bu kadar uzun görüşünü ne zaman yazdı? Çapraz sorgular bitmeden neden yazdı? Çapraz sorguları dinlemeyecekse, çapraz sorgular neden yapıldı?
    Dediğim gibi sizin de haklı olduğunuz konular var bu da onlardan birisi olabilir abi.İki tarafta da hatalar var.

Savcı karar mı vermiş ? İddianameyi aç oku zaten yazıyor Fenerbahçe suçlu Aziz Yıldırım suçlu diye. Orada çıkmadı da burada mı çıktı ?
    Mehmet söylemek istediğim şey farklı kelimelere takılma.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şuan hassas bir noktadayız. Sanırım Çağlayan önüne gelen Fenerbahçe taraftarı ile terör örgütü davasını takip edenler arasında tartışma çıkmış.

Bölücülerin bu durumdan yararlanmasına izin vermemek, sakin olmak lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Mahkemeden avukatlarımız ses kayıt cd lerini istedi talep reddedildi !

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Ne kadar futbolda birbirimizi yesekte konu vatan millet olduktan sonra kenetlenebiliyoruz.kck davası yakınlarına Fenerbahçeli kardeşlerimin verdiği tepkiyi kutlarım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Pes'de kendi kalene gol attığında şike davasından tutuklanacağız yakındır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ne gerçeğiymiş onlar ? Bir kere de ortaya gerçek koy onu tartışalım. Biz burada Hasan Çetinkaya olayınıı belgeleriyle derken sen inanmıyodun gerçek ne neye inanacağız ?

Körü körüne inanıyorlar deyip sıyrılmasan buraya gerçekleri koysan daha iyi olmaz mı niyetin bu kadar iyiyse ?

Mehmet şike yapmayan kulüpler neden şikeyi ortadan kaldırmayı yoksaymayı planlayan bir federasyon başkanı adayını destekler ? Hak yerini bulsun istemiyor mu bu kulüpler zaten şike yapıp yapmadıklarını bilmiyorlar mı ? Niye o zaman böyle bir şeyi destekliyor ? İbrahim Akın kimden aldığı şike parasını hocalara soruyor ? Tapelerde konuşulan şike ile ilgili olduğu bariz olan konuşmaların alakasız şeylerle bağdaştırılıp yalanlanmaya çalışılması ne kadar inanılır şeyler ? Şike ve teşvik ile ilgili maddeler şike yoksa neden durduk yere değiştirildi kişilere indirgendi ? Daha aklıma gelmeyen birçok şey var.Fenerbahçe'nin bir şeyler yaptığı çok açık.Ama bazı devlet kurumları ve şahıslarının da bu durumdan faydalanıp Fenerbahçe'yi daha da zor duruma sokmaya çalıştığı da çok açık.Neyse daha fazla bir şey yazmıycam bugünlük yeter (:

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Savci'nin istemleri belli oldu. Hakim bu gece mi aciklayacak kararlari.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Savcı mütalaa veriyor Aziz Yıldırım için kesin hüküm hakkında ama o Aziz Yıldırım çapraz sorgunun tamamına katılmamış sonra ekliyorlar "Belki onun için talep ederseniz gelecek duruşmada ilk onu yaparız" diyorlar. Ahmet Kaya'nın şarkısında geçen sözler gibi "... Nerden baksan tutarsızlık!" Savcı abimiz ekliyor "Eğer Aziz Yıldırım ceza alırsa başkanlık yapması yasaklansın" yok yahu, Amacı bu kadar da belli etme Mehmet. Bu arada Savcı Mehmet Berk'in yani bu iddianame'nin savcısının mahkeme süreci boyunca yaşanan döngüden sonra verdiği mütalaa bu, şuan kesin hüküm verilmiş gibi bir hava var ondan dedim.

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Savci'nin istemleri belli oldu. Hakim bu gece mi aciklayacak kararlari.
    25-26 Haziran gibi tekrar duruşma olacak, bu duruşmada mütalaa karşı beyan alınacak. Kararın ne zaman verileceği o duruşma sonunda belli olur. Yani süreç hala devam ediyor.

Savcı mütalaasından sonra Uefa'nın 0 toleransı kulaklarımı çınlatıyor. Gözünü sevdiğim ülkesi bir şeyinde düzgün olmaz mı ?
    Last edited by meddah : 02.Haziran.2012 at 00:31 Reason: Kural 6
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şuan avukatlar tahliye taleplerinin değerlendirilmesinin sonucu için içeri alınıyor.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hakimden önce Kanaltürk açıkladı tahliye yok.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Hakimden önce Kanaltürk açıkladı tahliye yok.
    Yok artık.Samanyolu açıklamalıydı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Avukatlar içeri simdi alınmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

18 hazirana kadar mutalaya karsi yazili beyan suresi

11 hazirana kadar tevzii tahkikat talepleri sunulacak

Son durusma goruntulu yapilmayacak

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım İlhan Ekşioglu Yusuf Turanlı devam diğerleri tahliye.

Edit:Olgun Peker'de devam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'ı öldürecekler içeride Adam şekerden falan gidecek.

İnsan Hakları Mahkemesine başvuru yapılacaktır yarın. Onun sonuçlanması falan en az 2-3 sene sürer.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bir Sonraki duruşmaların 26-29 Haziran'da yapılmasına karar verildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence yarın Aziz Yıldırım başkanlığı bırakmalı ve yönetim düşmeli yazık bu gidişle adamı öldürecekler. Ceza alması istenen onlarca adam dışarıdayken bu adamın hala ısrarla hapiste tutulmasını istemek nedendir ? Savcı mütalaasını da verdi. Artık delil karartma vs zımbırtısı da yok. Derken yeni gördüm : Kuvvetli suç şüphesi ile tutuluyorlarmış. Yazıklar olsun.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tahliye talebi reddedilenler için gerekçe, kuvvetli suç şüphesiymiş diyorlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ben artık fazlasıyla alıştım ileri demokrasimizin güzide hukukuna. 5 yıl suçlu olup olmadığının kararını beklerler hapiste.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Açıkcası ben bu durumdan öl demek anlıyorum.Ölsün diye uğraşıyorlar demek ki adam için yazık ya yazık.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tahliye olanlar;

Ali Kıratlı, Bülent İşcen, Sami Dinç, Ahmet Çelebi ve Haldun Senman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bazı gerçekler çok açık görmek isteyene...

aziz yıldırım , ilhan ekşioğluna para vermiş o da yusuf turanlıya vermiş sonra bunlar gidip iddia oynamışlar , olgun peker'in okul taksidini ödemişler , olay bu , 4 kişi olgun peker'i mezun etmek için müthiş bir çete kurmuşlar , yüksek suç şüphesi olduğu için kesinlikle içeride tutulmaları gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

4 kişi 2 şerli 2 örgüt ! ne güzel memleket..

yahu adamın hapiste kaldığı her ay sağlığı daha da kötü oluyor. art niyetten başka bir şey değildir bu. adamı öldürmek istiyorlar. yazıklar olsun..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İyi de tahliye olanlar suçsuz demek değil ki bu karar, onlar da tutuksuz yargılanmıyor mu ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çıksa çıkardı. Artık çıkacağına dair inancım kalmadı Aziz Yıldırım'ın.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hukuk rezaleti tüm hızıyla sürüyor.Yakında diger kalanları da tahliye ederler Aziz Yıldırım tek başına kalır içeride suç örgütü kurup üyesi olup yönetmekten tek başına durur içeride.

Mesaj Yetkileri