Benim msnde Engelli Aynı Kaderi Paylaşıyoz![]()
Benim msnde Engelli Aynı Kaderi Paylaşıyoz![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bende msn var da ne oluyor, konuşan yok ki.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bende olsa konuşurum ama hem adresin yok hem msn yok talihim kısmetim bööö![]()
Demekki bu sitede dost, ahbab ilişkisiyle bir yerlere geliniyormuş bunuda öğrettin bize Mehmet abi.. Yazıklar olsun sanaParada verirsin şimdi sen
![]()
![]()
Msnim belli yahu benim, herkeste vardır, kime sorsan söyler.
Şimdi konuyu gördüm ama oraya ben elleşmiyorum, indeks hazırlanıyor sanırım şimdi karıştırmayayım, sabaha onaylanır abi.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Muhaha, demekki admin işini düzgün yapıyor rüşvete pabuç bırakmıyor![]()
Hani aslında yaparım da...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ücrete mukabil herşeyi.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Fatih de Gelmiş HoşgelmişenAma Deportivo'ya da Puan Kaybetmişsin Yakıştıramadım Sana
![]()
Tüh yahu züğürt takımı yine mi avcunu yalayacak.. Ne yapalım şöyle sitede köşeye bir yere kıvrılırız.. Biz Türkiye'nin fakir ama gururlu gençleriyiz..
EEE, bir konuyu açtıramadınız Ms: Öcal..Bu Dünyada Benden Daha Fazla Bonkör Yoktur Her İmkan Sunulmuştur Sayın FMci
Yok yok Bursaspor en iyisi.. PM atmıştım önceki kariyerimde hemen açmıştı.. Demekki paraya bakmıyor.. Bir daha ona gideceğim işim olunca..![]()
Bana Diyene Bakın:Yok yok Bursaspor en iyisi.. PM atmıştım önceki kariyerimde hemen açmıştı.. Demekki paraya bakmıyor.. Bir daha ona gideceğim işim olunca..![]()
Daha Napayım Seko Her Alanda Zirveye Taşıyom SeniÜcrete mukabil herşeyi.Gözünü Toprak Doyursun
Yok O Şarkıydı Yav
![]()
Şans faktörü rakipten yana olunca ara sıra böyle kayıplar oluyor.Zate maç sırasında Death Note izliyordum![]()
Tarife listesini yakında asacağım zaten, bunca senedir bu işi yapıyoruz, cebimiz para görmedi yahu, bu aralar işler kesat Ferrari'ye koyacak gaz parası bile yok cebimde, süremiyorum yatıyor çiftlikteki triplex villanın garajında BMW ile beraber.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Imm şimdi şöyle oluyor efendim.. Konuyu çarpıtıyorsunuz Mistır Öcal..
Benim niyetim tamamen hatır sormaktı vs. Kem küm
Hadi ip atlayalım 1, 2, 3, 4, 5
Ya biz Lilleyi elermiyizki acaba.. Çok formdalar değilmi
Seko abicim sen bu sistemi değiştirmedikçe herkes gülyüzünden faydalanır.. Otoriteni koy.. Veresiye verme.. Ticarette veresiye yok...
Bursaspor daha genç, önünde uzun yıllar var, ben emekli olma yaşıma gelmişim, şu jeti alacak kadar para toplamaya az kaldı, sonra uçacağım buralardan.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Depoyu full bırakacaksan al, 5 tur bin istersen Fatih.Sert olursan korkup kaçabilirler Sait, güler yüzle alacaksın paraları.
Lille bizim maçlara kadar söner ama çekindiğim rakiplerden biriydi, kolay olmayacak.
"YÜCE ATATÜRK"
Aslında jet parası da denkleşmek üzere de, benim küçük havaalanı inşaatı henüz bitmedi çiftlikteki. Jeti oraya indirmek istiyorum da, işte emekli ikramiyesi verirse TSI, daha çabuk biter tabi.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Acaba bizim sonumuz ne olacakİsyan çıkarırım.. Şeyh Sait isyanı
Bizde isteriz
Ne takası yahu, ben arabayı pardon Ferrari'yi sana vereceğim sende o esnada dolu depo mu vereceksin, nasıl olacak bu takas?
Geçenlerde Konak'a gittim, gece pek gitmem, 40 yılda 1 gitmişim, Saat Kulesi'nin önünde fotoğraf çektireyim dedim, o gün de ışıklarını yakmamışlar yahu, ne şans bendeki de.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ee biz olmadan gidersen ışıklar açık olmaz tabi sözde bayramda buluşucaktık tekrar ama olmadızaten bulşma için biletleri 50 liradan satıyorsunuz Serkan abi olmaz böyle iş
![]()