rusya'daki sport-express gazetesi: rubin kazan, güiza için fenerbahçe'ye teklif yaptı...
Ersin Düzen-Twitter
rusya'daki sport-express gazetesi: rubin kazan, güiza için fenerbahçe'ye teklif yaptı...
Ersin Düzen-Twitter
galiba gyan'ı aldık. hem de 16.5 m euro'ya.
dış basında da haberler çıkmaya başlamış.
(/s)
Akla ve mantığa sığmayan bir transfer yaptık gene anlaşılan...
Umarım yüzümüzü kızartacak derece bizi yanıltır Gyan'ın performansı.
Aslında gyana 16.5m € fazla ama guizaya 15 verdigimizi hatırlayınca o kadar kotu bı rakamda değil sonucta guıza geldıgı gunden berı 2 elın parmaklarını gecmıyecek kadar az gol attı bana kalırsa gyan guızanın ulastıgı sonuca 1 yıl hatta sampıyonlar lıgıne katılırsak yarım sezonda ulasabılır ben umıtlıyım gyandan
yarım sezonda güiza kadar atarsa demekki 50-60 golle sezonu bitirip rekor kırar gyangyan tüm kariyerinde kaç gol atmış ki güizanın 2 senede attıgı 30-40 gol civarı golü 1 senede atacak.
Tek avantajı gyanın bizde yıllardır olmayan,Nobreden beri olmayan bir etki yaratabilecek olması.yani defansı yıpratır dagıtır vs.zaten bize gol atmaktan çok defansı yıpratıp arkadan gelenlere servis yapan adamlar daha faydalı olur ama gyanın sorunuda şu her yerden şut atıyo,servis etmeyi pek düşüneceğini zannetmiyorum
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Umut senin aLdık dediğin adamLarın hiç birisi geLmedi farkındamısın biLmem ama. Acaba sende birşey oLmasın, transferLer senin yüzünden yatıyor oLmasın.![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Gyan'ı Dünya Kupası'nda İzleyen Hakan Can Yazıyor..
Uzatmanın son dakikasında penaltı kaçırıp, seri atışlarda topa ilk vuran oyuncuysa eğer, o futbolcunun özgüveni ve karakterinden şüphe duyulamaz.
İmzalar atıldığında, muhtemelen bonservis ücreti üzerinden tartışmalar yapılacak. Şu noktada bunu tartışacaklara, “tartışmayın” diyemeyiz ama Gyan’ın bu sistem için biçilmiş kaftan olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
Boğa gibi güçlü, devamlılığı var, hava toplarını alıyor, sırtı dönük oynuyor. O parayı vermeyip o fonksiyonu yerine getiremeyecek başka birini almaktansa, bir oyuncuyla sistemi işletip bütün yatırımı kurtarmak en akılcı çözümdür.
Gyan çok büyük santrfor
Önceki gün antrenmandaydım. Bir futbolsever olarak çok keyif aldığım bir çalışma seyrettim. Topla oynadılar, çabuk oynadılar, Stoch ve Dia’yla sıfıra inerek yapılan orta ve ribaundlardan gol bulmaya çalıştılar. Gyan gelince takım da rahat edecek, kanattakiler de... Gyan demişken; transfer gerçekleştiğinde muhtemelen bonservis ücreti üzerinden tartışmalar yapılacak. Şu noktada bunu tartışacaklara, “tartışmayın” diyemeyiz ama Gyan’ın bu sistem için biçilmiş kaftan olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Birincisi; Gana Milli Takımı’nı çeyrek finale taşıyan santrfor, Uruguay karşısında milyara yakın insanın izlediği müsabakada uzatmanın son dakikasında penaltıyı kaçırıp, seri penaltı atışlarını kullanmaya gelen ilk kişiyse eğer, dizleri titremiyorsa eğer, o topu çatala bırakıyorsa eğer, o sporcunun özgüveni ve karakterinden şüphe duyulamaz. İkincisi; boğa gibi güçlü, devamlılığı var, hava toplarını alıyor, sırtı dönük oynuyor. O bonservis ücretini vermeyip, o fonksiyonu yerine getiremeyecek başka birini almaktansa, bir oyuncuyla sistemi işletip bütün yatırımı kurtarmak yeğdir.
Hayırlı olsun diyim bari![]()
Çok istediğim , Fenerbahçe'nin tam da ihtiyacı olan adam , kesinleşsin artık da rahatlayayım
tamamda güizanın 2 sezonda ligde attıgı golleri baz alıyoruz ama Gyanınkini şampiyonlar liginde oynarsak falanda mı hesaplıycazbu ligde yarım sezonda 22 gol atan forvet zor bulunur herşeyden öte zaten
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
O zaman bunu anlamak icin işi zamana bırakmamız lazım yapıcak bisey yok
Ayrıca ligde yazdım
Gyan Rennes'te 45 maçta 14 gol atmış diyor Vikipedi.yani kabul edelim çok golcü bi oyuncu değil,ha defansı yıpratsın gerisi sorun değil diyorsak tamam ama dünya kupasınında gazına gelmemek lazım fazla
Seninde dedıgın gıbı rennestekı performansı yeterince iyi degil ama gana maclarına baktıgımızda o kadarda kotu degıl ayrıca gecmıse bakarak bı adamın turkıyede basarlı olup olmadıgını anlasaydık guızanın turkıyede her sene gol kralı olması lazımdı ben gyanın fenerın tam aradıgı forvet oldugunu inanıyorum
Bencede Gyan türkiyede başarılı olur ama 16küsür milyon euro verilecek oyuncu değil maksimum 10 falan ederi var.Bu adam leblebi gibi gol atmıyoki.Milli takım topçuları vardır onlardan sanki Gyan ama takımımız ona uygun o da buraya biraz özverili olursa fm 2007den beri beklenen patlamayı burda yapabilir.Nobreden aldığımız verimi alsak yeter benim için
Niang olsa daha iyi olurdu sanki.
Niang gelmek istiyordu aslında ama Marsilya satmaya yanaşmadı.
Bence resmi açıklamadan önce inanmamak lazım. Niang'a çok sevinmiştim. Oldu sanmıştım. Gyan'a gelince... Gelirse başımızın üstünde yeri var. Bakarız; performansına göre notunu veririz. Fenerbahçe için hayırlısı neyse o olsun.
ola ki gyan transferi o paraya gerçekleşirse, eğer gyan "ben ve kulübüm bu transferden çok memnun kaldık." gibisinden bir şey söylerse bilin ki güiza 2 vakası olacak. güiza da ilk geldiğinde böyle bir laf etmişti. sonuç kazık olmuştu tabi.
16,5 milyon euro Gyan için çok fazla bir rakam.Yararlı olabilir bişey demiyorum ama o paraya çok daha iyi oyuncular alınabilirdi.Eğer alınmışsa yapacak birşey yok hayırlı olsun.
Gyan iyi futbolcu ama Fener'deki gol sorununu çözer mi şüpheli ama iyi bi kanat oyuncusu olarak kullanılabilir o yüzden Güiza'ya göre daha yararlı olur![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Gyan gelirse Fenerbahçe yılın kazığını yer..
Sadece bi turnuvada parlayan oyunculara bu kadar paralar saymak akıl karı değil.Gyan kendini kanıtlamış bir oyuncu değil.İstediklerini alırlar umarm.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Gyan sağ açık olarak alınsa süper bir transfer diyebilirdim ancak forvet için aynı şeyi pek söyleyemeyeceğim..
Asamoah Gyan (d. 22 Kasım 1985, Accra) Fransa Ligue 1 ekiplerinden Stade Rennais'de forma giyen Gana Millî Futbol Takımı'nda da mücadele eden santrafor. 2010 Dünya Kupasında Gana Milli Futbol Takımı forması ile gösterdiği performansla transfer gündemine yerleşmiştir. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocamanın ısrarları ve uzun süren pazarlıklar sonucunda 16,5 Milyon Avro karşılığında Fenerbahçeye transfer olmuştur. Transferi karşılığında yıllığı 3,7 Milyon Avro ücretle 4 yıllık sözleşme imzalamıştır.
vikipedia trolleri transferi ilan etmişler bileeheheh