Sayfa 352 / 896 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
10,531 ile 10,560 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

rusya'daki sport-express gazetesi: rubin kazan, güiza için fenerbahçe'ye teklif yaptı...

Ersin Düzen-Twitter

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

galiba gyan'ı aldık. hem de 16.5 m euro'ya.

dış basında da haberler çıkmaya başlamış.
    (/s)

Akla ve mantığa sığmayan bir transfer yaptık gene anlaşılan...

Umarım yüzümüzü kızartacak derece bizi yanıltır Gyan'ın performansı.

Aslında gyana 16.5m € fazla ama guizaya 15 verdigimizi hatırlayınca o kadar kotu bı rakamda değil sonucta guıza geldıgı gunden berı 2 elın parmaklarını gecmıyecek kadar az gol attı bana kalırsa gyan guızanın ulastıgı sonuca 1 yıl hatta sampıyonlar lıgıne katılırsak yarım sezonda ulasabılır ben umıtlıyım gyandan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

yarım sezonda güiza kadar atarsa demekki 50-60 golle sezonu bitirip rekor kırar gyan gyan tüm kariyerinde kaç gol atmış ki güizanın 2 senede attıgı 30-40 gol civarı golü 1 senede atacak.
    Tek avantajı gyanın bizde yıllardır olmayan,Nobreden beri olmayan bir etki yaratabilecek olması.yani defansı yıpratır dagıtır vs.zaten bize gol atmaktan çok defansı yıpratıp arkadan gelenlere servis yapan adamlar daha faydalı olur ama gyanın sorunuda şu her yerden şut atıyo,servis etmeyi pek düşüneceğini zannetmiyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Umut senin aLdık dediğin adamLarın hiç birisi geLmedi farkındamısın biLmem ama. Acaba sende birşey oLmasın, transferLer senin yüzünden yatıyor oLmasın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Gyan'ı Dünya Kupası'nda İzleyen Hakan Can Yazıyor..

Uzatmanın son dakikasında penaltı kaçırıp, seri atışlarda topa ilk vuran oyuncuysa eğer, o futbolcunun özgüveni ve karakterinden şüphe duyulamaz.

İmzalar atıldığında, muhtemelen bonservis ücreti üzerinden tartışmalar yapılacak. Şu noktada bunu tartışacaklara, “tartışmayın” diyemeyiz ama Gyan’ın bu sistem için biçilmiş kaftan olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Boğa gibi güçlü, devamlılığı var, hava toplarını alıyor, sırtı dönük oynuyor. O parayı vermeyip o fonksiyonu yerine getiremeyecek başka birini almaktansa, bir oyuncuyla sistemi işletip bütün yatırımı kurtarmak en akılcı çözümdür.

Gyan çok büyük santrfor

Önceki gün antrenmandaydım. Bir futbolsever olarak çok keyif aldığım bir çalışma seyrettim. Topla oynadılar, çabuk oynadılar, Stoch ve Dia’yla sıfıra inerek yapılan orta ve ribaundlardan gol bulmaya çalıştılar. Gyan gelince takım da rahat edecek, kanattakiler de... Gyan demişken; transfer gerçekleştiğinde muhtemelen bonservis ücreti üzerinden tartışmalar yapılacak. Şu noktada bunu tartışacaklara, “tartışmayın” diyemeyiz ama Gyan’ın bu sistem için biçilmiş kaftan olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Birincisi; Gana Milli Takımı’nı çeyrek finale taşıyan santrfor, Uruguay karşısında milyara yakın insanın izlediği müsabakada uzatmanın son dakikasında penaltıyı kaçırıp, seri penaltı atışlarını kullanmaya gelen ilk kişiyse eğer, dizleri titremiyorsa eğer, o topu çatala bırakıyorsa eğer, o sporcunun özgüveni ve karakterinden şüphe duyulamaz. İkincisi; boğa gibi güçlü, devamlılığı var, hava toplarını alıyor, sırtı dönük oynuyor. O bonservis ücretini vermeyip, o fonksiyonu yerine getiremeyecek başka birini almaktansa, bir oyuncuyla sistemi işletip bütün yatırımı kurtarmak yeğdir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hayırlı olsun diyim bari

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok istediğim , Fenerbahçe'nin tam da ihtiyacı olan adam , kesinleşsin artık da rahatlayayım

Quote Originally Posted by sananes View Post
    yarım sezonda güiza kadar atarsa demekki 50-60 golle sezonu bitirip rekor kırar gyan gyan tüm kariyerinde kaç gol atmış ki güizanın 2 senede attıgı 30-40 gol civarı golü 1 senede atacak.
    Tek avantajı gyanın bizde yıllardır olmayan,Nobreden beri olmayan bir etki yaratabilecek olması.yani defansı yıpratır dagıtır vs.zaten bize gol atmaktan çok defansı yıpratıp arkadan gelenlere servis yapan adamlar daha faydalı olur ama gyanın sorunuda şu her yerden şut atıyo,servis etmeyi pek düşüneceğini zannetmiyorum
    Guiza ligde 2 senede 22 gol attı zzzzz....

Yarım sezonda 22 gol bır forvet ıcın ımkansız deıl

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

tamamda güizanın 2 sezonda ligde attıgı golleri baz alıyoruz ama Gyanınkini şampiyonlar liginde oynarsak falanda mı hesaplıycaz bu ligde yarım sezonda 22 gol atan forvet zor bulunur herşeyden öte zaten
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by M3rcurial View Post
    Guiza ligde 2 senede 22 gol attı zzzzz....

Yarım sezonda 22 gol bır forvet ıcın ımkansız deıl
    Güiza Fenerbahçe'de oynadığı resmi olan 90 civarı maçta 34 gol attı.

Ayrıca o Dünya Kupası'nda attığı golle gözüme girmişti. 2 adamı nasıl alt etmişti öyle ya.

O zaman bunu anlamak icin işi zamana bırakmamız lazım yapıcak bisey yok

Ayrıca ligde yazdım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Gyan Rennes'te 45 maçta 14 gol atmış diyor Vikipedi.yani kabul edelim çok golcü bi oyuncu değil,ha defansı yıpratsın gerisi sorun değil diyorsak tamam ama dünya kupasınında gazına gelmemek lazım fazla

Seninde dedıgın gıbı rennestekı performansı yeterince iyi degil ama gana maclarına baktıgımızda o kadarda kotu degıl ayrıca gecmıse bakarak bı adamın turkıyede basarlı olup olmadıgını anlasaydık guızanın turkıyede her sene gol kralı olması lazımdı ben gyanın fenerın tam aradıgı forvet oldugunu inanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bencede Gyan türkiyede başarılı olur ama 16küsür milyon euro verilecek oyuncu değil maksimum 10 falan ederi var.Bu adam leblebi gibi gol atmıyoki.Milli takım topçuları vardır onlardan sanki Gyan ama takımımız ona uygun o da buraya biraz özverili olursa fm 2007den beri beklenen patlamayı burda yapabilir.Nobreden aldığımız verimi alsak yeter benim için

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Niang olsa daha iyi olurdu sanki.

Niang gelmek istiyordu aslında ama Marsilya satmaya yanaşmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Umut senin aLdık dediğin adamLarın hiç birisi geLmedi farkındamısın biLmem ama. Acaba sende birşey oLmasın, transferLer senin yüzünden yatıyor oLmasın.
    Abi o canı sıkıldıkça şu şunu almış şu pazartesi İst'da falan yazıyo

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Bencede Gyan türkiyede başarılı olur ama 16küsür milyon euro verilecek oyuncu değil maksimum 10 falan ederi var.Bu adam leblebi gibi gol atmıyoki.Milli takım topçuları vardır onlardan sanki Gyan ama takımımız ona uygun o da buraya biraz özverili olursa fm 2007den beri beklenen patlamayı burda yapabilir.Nobreden aldığımız verimi alsak yeter benim için
    Bencede verilmez ama bu paraya istedigimiz ozellıktekı adamlar ya buyuk kuluplerce farkedılmıs yada zaten buyuk kuluplerde oynuyor bence gyan iyi transfer

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bence resmi açıklamadan önce inanmamak lazım. Niang'a çok sevinmiştim. Oldu sanmıştım. Gyan'a gelince... Gelirse başımızın üstünde yeri var. Bakarız; performansına göre notunu veririz. Fenerbahçe için hayırlısı neyse o olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Rennes kulübü, Fenerbahçe'nin Gyan için teklif ettiği 16.5 milyon euro'yu kabul etti.

NTVSpor
    Gerçekse Rennes kulübü yöneticilerini tebrik etmek lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ola ki gyan transferi o paraya gerçekleşirse, eğer gyan "ben ve kulübüm bu transferden çok memnun kaldık." gibisinden bir şey söylerse bilin ki güiza 2 vakası olacak. güiza da ilk geldiğinde böyle bir laf etmişti. sonuç kazık olmuştu tabi.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Gerçekse Rennes kulübü yöneticilerini tebrik etmek lazım.
    Bizimkileri bi güzel dövsek daha iyi olur sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

16,5 milyon euro Gyan için çok fazla bir rakam.Yararlı olabilir bişey demiyorum ama o paraya çok daha iyi oyuncular alınabilirdi.Eğer alınmışsa yapacak birşey yok hayırlı olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gyan iyi futbolcu ama Fener'deki gol sorununu çözer mi şüpheli ama iyi bi kanat oyuncusu olarak kullanılabilir o yüzden Güiza'ya göre daha yararlı olur
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gyan gelirse Fenerbahçe yılın kazığını yer..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sadece bi turnuvada parlayan oyunculara bu kadar paralar saymak akıl karı değil.Gyan kendini kanıtlamış bir oyuncu değil.İstediklerini alırlar umarm.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gyan sağ açık olarak alınsa süper bir transfer diyebilirdim ancak forvet için aynı şeyi pek söyleyemeyeceğim..

Asamoah Gyan (d. 22 Kasım 1985, Accra) Fransa Ligue 1 ekiplerinden Stade Rennais'de forma giyen Gana Millî Futbol Takımı'nda da mücadele eden santrafor. 2010 Dünya Kupasında Gana Milli Futbol Takımı forması ile gösterdiği performansla transfer gündemine yerleşmiştir. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocamanın ısrarları ve uzun süren pazarlıklar sonucunda 16,5 Milyon Avro karşılığında Fenerbahçeye transfer olmuştur. Transferi karşılığında yıllığı 3,7 Milyon Avro ücretle 4 yıllık sözleşme imzalamıştır.

vikipedia trolleri transferi ilan etmişler bile eheheh

Mesaj Yetkileri