İyi geceler size![]()
İyi geceler size![]()
(/s)
Bu arada Manisalı Simpson'u almış sanırım Fenerbahçe
(/s)
İyi gecelerde Simpson ne iş yahu ..
Okul yolcusu kalmasın : (.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
okula mı gidiyorsun birde ne yapcan okulda yaw şu saatteBen yatacam şimdi
![]()
Sonunda Laptop soğutucum da geldi artık uzun fm'li günler beni bekliyor.
Selam Sevgi Pıtırcıkları.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
An itibariyle ben bu sınavı kazanamam moduna girmiş durumdayım.Biri çeksin çıkarsın beni..![]()
Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır yazmamıştım özlemişim yuvamı.![]()
Kendi sitemde düzenlediğim anket yarışmasında üyelere 2010'dan beklentileriniz nelerdir diye sorulan başlık altında bir üyemin yazdığı mesaj gerçekten duygulandırdı paylaşmak istedim.. Hiç tanımasamda üzüldüm
2008den beri istedigim şeydi mutlu olmak..sevdigim kızla..birbirimizi sevmememize ragmen uzaklık ve uzaklıgın getirdigi olumsuzluklar.gecen gun antalyadan istanbula geldim ve sevdigim kızın tekirdagdan(ablasının evinden) zonguldak a gitcegi mesajını aldım.ve ucaktan iner inmez hemen esenler otogarına yetişmeye çalıştım.yapmadıgım kalmadı.onun icin camilerde,sokaklarda,jandarmada yatmamın yanında bu bana bait geliyordu ..ve esenlere vardıgımda zonguldaka onu götürme kararı aldım.giderken cok mutluyduk.istanbul zonguldak tam 7 saat yol bana basit geldi.Sırf antalyaya ucakla gidiyordum uzaklık sıkıntısı cektigimden.fakat sevgi bu olsaki o yol bana bir dert degil tam aksine bir yasamdı.gelirken zorluk cekecegimi biliyordum ki onsuz gelmek bana koyacaktı.ve zonguldak a vardıgımda abisi onu ordan aldı saat 6 gibi.. en erken 9 daymıs istanbula dönüş..ve 3 saat otogarda yattım o gün. o ise o sabah konustugumuzda uykusu oldugunu söyledi.ve yattı sıcacık yatagında bense sokakta...ve o gun sarjım bitti onu arayamadım.eve geldim taktım ki hiç mesaj yok.dedim mesj hakkı bitmiştir olur vs.ama teli kapalıydı.aksam aradıgımda yine tartıstık.hiçbirşey yanında olmam gibi degildi..cok sey yaptım.dun tartıstım yine ve ayrılmak istedigini söyledi.ve suan cok kötü durumdayım.el memleketlerinde acı cekiyorum.zamanında kızları arac olarak kullanırken 2 kız dan beddua almıstım ki onu cekiyorum..ve derslerimden kaldım antalyaya sırf kafa dagıtmak için gitmeme ragmen yinede onla devam etmek geliyordu icimden ve orda yine onunla devam ettim.kolay degildi benim için.ama onun için yaptklarım.silivri otobusunun önüne gecip durutmalarım...vs. vs..degmedi ona yaptıgım..yaptıklarım..degmedi.elimde 3 kurus yokken otobuscuye param yok varınca veririm derken bana adamın dedigi laflar koydu ve simdi o kız teli kapadı bana..okadar yol geldim beni bitirdi..1.5 yıldır istanbula bir ünv ye iyi dereceyle yerlestigime isyan ediyorum..keske bana hediye yerine onla iken yanındaki muytlulugu verseniz..keske bunu verseniz..ve zor durumdayım.destek olarak dua bekliyorum herksten.inanın anne bana gibisi yok ve cektigim ciledede yine ailem cekiyor.bunu okuyan herkesten destek bekliyorum.ve herkese tesekuure diyorum.
Allah yardımcısı olsun. Gerçekten yapmadığı şey kalmamış
(/s)
O konuda şunu öğrendimki ankete katılan 330 kişinin büyük çoğunluğu mutluluk bekliyorum seçeneğini seçmiş.. Bu ülkede hiç mutlu yada umutlu insan kalmamış. Allah herkese hayırlısını versin..
Last edited by SAİT71 : 28.Aralık.2009 at 19:11
Olmayınca olmuyor işte.
Sadece bu ülkede değil aslında. Dünyada mutlu insan sayısı azaldıkça azalıyor.
(/s)
bir erkeğin ahını alan kızda çok çeker.. cinsiyet ayrımı olmaksızın..![]()
Size çentik çentik sevgi getirdim![]()
Benimde ilk defa biri ahımı aldı, benim çektiğim sıkıntının 10 da 1ini bile yaşatmam ona yetti yarın için çok daha sıkıntılı planlarım vardı onun için sonra bize yakışmaz diye vazgeçtim allahından bulsun.
maratonun sitesini hacklediler yaa :S
http://img709.imageshack.us/img709/7852/maraton.jpg
Last edited by Ahmet Göktaş : 28.Aralık.2009 at 22:16
Gelen haberlere göre oynat Uğurcum içerde kalmış..![]()
Maraton'un siteyi hackleyip yandan çekilmiş kız resmi mi koymuşlar ?
Dedim iyi mi bunlar niye böyle bi resim koymuş![]()
Selam Ahali.Geceniz Şen OlsunNasıl Son Durumlar Bakayım.Gaz Sıkıntınız Var mı
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
of ne uyumuşum be arkadaş.
İş yerinde elektrikler gitti, 2 saat erken çıktık işten. Eve 17.30'da geldim, 19.30 civarı bir yattım daha yeni uyandım. Elektriklerin gitmesi güzel oluyor böyle gitsin arada bir.
Şimdi yine işe gidiyorum, Elektriklerin hala gelmemiş olsun umudu ile.
Süpaneke dinimiz amin. Hadi görüşürüz akşama.
selamlar ey kafe..