Hiç olmadı ben kendim bir mekan açacam, orada sahneye çıkarırdım seni.![]()
Hiç olmadı ben kendim bir mekan açacam, orada sahneye çıkarırdım seni.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serhat'ın mekandamı cıkıcan yoksa, şu İst buluşmasında gittiği yer![]()
Beyler forumdaki tek tekirdağlı benmiyim ?![]()
Ben mekana 1 milyon lira harcayacağım sen gelip yarı yarıya ortak olacaksın ha sadece sahne alacağım diye.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ama bizimki gündüz işi olacak Serkan, kafe açıyorum ben, alkol yok, aile kafeteryası olacak.Ona göre hazırla repertuarını.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben yatıyorum saat geç oldu iyi geceler..
Gitmeden önce burdan nekop'a sesleniyorumEk süre talep ediyorum
![]()
iyi gecelr bende kacar
Ama benim hayalim sabah kafemi açıp, elime kahvemi alıp, gazetemi okurken kahvemi yudumlamak. Bir süre sonra, ben hevesimi aldıktan sonra, içki için de izin alıp gece çalışmalarına da başlarız.
İyi geceler diyelim yatan arkadaşlara...
"YÜCE ATATÜRK"
yahu onu içkili kafede de yaparsın, sabah sen işlet gece ben. %50 %50 anlaştığımız gibisabah radyo açarız
![]()
Çok zor bir karar ya, bak şimdi ben karar veremem, karar veremeyince kafeyi de açamam, tühhh.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ahahaha iyiymiş ya%30 felan da iyi aslında benim için yani çok sorun değil %20 de yapabiliriz aslında
![]()
%2 çok bile aslında ama neyse, sende kazan.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
bedava çıkıyım istersen paşam![]()
Bedavaya çık da, masraflara da ortak olsan.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
yani çok şey istiyorsunuz, sesimi heba edicem müştesi sesime gelicek hani senin kıytırık kafene değil, benim sesim hatrına![]()
hadi uykum geldi. yarın daha görüşmem var deneme sahnem var provam var. var oğlu var. Perşembe full prova ve sonrasında sahne.
cuma sabahı görüşmek üzere.
Hadi sana iyi geceler ve kolay gelsin. Ben kafeyi açana kadar meşhur ol, meşhur birini çıkarıyoruz diye reklam yaparız.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Birazdan 10'a kadar yatmayarak rekor kırmış olacağım.. Bakalım ne olacak.. Yakında 1 gün uyumamayı deneyeceğim.. Ölürsem foruma giremezsem bilinki bu denemeyi başarmış olurum..![]()
Bişi olmaz benim rekorum 28 saat![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Burdan nekop'a sesleniyorumNe karışık bi kitap bu
Olaylar bir yerde birleşmiyo mu
![]()
İlk 150 sayfayı falan oku ondan sonra sen bırakmayacaksın zaten..Valla Aygün pazar akşamı sorarım soruları 5 soru soracağım 1 yanlış hakkın var.Olurda pazar akşamı msnde olmazsan direk 5 yanlış söyledin sayarım.Ondan sonra beste yaparken kullanım sıklığını falan sorarsın arkadaşına..
![]()