Bu beni fakir olarak son görüşünüz, zaten zengin olunca uğramam buraya.Yarın kısmetse zenginim. Çünkü; en çok çıkan üç numara benim biletimde var. =))
Aygün eğer amorti çıkmassa, gelir senden alırım. Artık fiziksel görünümüde biliyorum, Ezel gibi kurtaramassın durumu. =)))
Yılbaşında bu cafedeki tüm hesapları bana aktarın.. Ünlü bi tatil sitesi reklam verdi foruma.. Günlük 10 liradan ayda 300 lira.. 1 gün oldu.. 10.6 oldu hesapYazın bana heytt
![]()
En çok çıkan numaralar neymiş Batu ona göre bi kaç tane alayım yarın
Son gün bilet almayı daha çok seviyorumGerçi bi bilet var ama 2-3 tanede daha almayı düşünüyorum. Gece Yarısına zengin giren kişiden alırım bilet paralarını sonra
![]()
Aygün bak buralarda vakit geçiriyorsun.Şaka falan yapmıyorum olum pazar akşamı soracağım.
Git kitabını oku..
![]()
Abi dur ya okuyorum işteYalnız başları sıkıcı biraz.Bir an önce hareketlenir umarım biraz bayıyo da
![]()
Aygün'e kitap okutmaya mı çalışıyorsunuz? Konuya çok ortadan daldım ama eğer öyleyse vaktinizi boşa harcamayın. Aygün boş bir adam...
Kafana silah dayasalar sen yine ısınamazsın diye düşünüyorum.
Ütopik düşünceler bunlar nekop. Vaktini daha faydalı işlere harca derim ben. Vatana millete hayırlı bir iş yap bu Ayg.22'den cacık olmaz.
Hadi bakalım.
hepinize selmalar getirdim.
(/s)
selamlar..
Selamlar gençler.
Hangi kitap bu arada?
Adam Fawer / Olasılıksız
Sen o kitabı pazar gününe kadar anlayarak bitir ben bir daha kitap okumam.![]()
Kitap ''Aygün kitabı bitirebilir mi?'' sorusunun cevabınıda veriyor ismiyle..![]()