Şu kalan 2 maçımı yapayım, ona göre bizim de verilecek cevabımız vardır elbette.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
EE duyduğuma göre yarın gece cafede alem varmış dansöz felan da geliyormuş![]()
ben yokum dansözü şimdiden çağırsak olma mı![]()
alın en güzelini buldum şimdiden başlayalım biz eğlenmeye
![]()
kafe sahibinden içeceklerde beleş olsun artık![]()
Ya belediye yeni uygulama çıkarmış kentkart üzerinde basacakmış öğrenci kimliğini, yarın son gün diye 10 lira gittim yatırdım, cebimde 10 liram kaldı ayın 7'sine kadar. Dansöze verecek para yok yani.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi ne kadar cimriymişsin ya![]()
Bu akşam büyük ikramiye bana çıkarsa, kişiye özel Var Mısın Yok Musun ile para dağıtıyorum
Birde an itibariyle artık bilet almayın arkadaşlar, çünkü ikramiyeler çekilmeye başlandı.![]()
Büyük ikramiyenin bana çıkma ihtimali 2382903829183902820 da 0 sıfır o kadar netim..![]()
ya ulan $ansa bak birader.
kiz ilk ba$ta evde tekim ona gore plan yaptim arkada$larim gelecek diyor. biz de bu durumda mecbur aileyle onceden plan yapmi$ bulunuyoruz. ondan sonra demin mesaj atiyor. plan yalan oldu gelsene kimse yok tek ba$ima cok darlanirim diyor. ya birader ne diyeyim ki ben sana???
Abi aileyi boşver kız kaçmaz![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
kızların genel özelliğidir zarf atmak, benim tavsiyem , gelemeyeceğim dersin bir ara mesaj atar hala yalnızsa sürpriz yaparsın..![]()
Ooo 100 bin bize çıktı.![]()
Beyler bir kaç saat önce uyurken rüya gördüm.. Rüyamda bir kişi cep telefonunda Mahmut tuncerden bir şarkı dinliyordu. Böyle bir şarkı sanırsam gerçekte yok ama arabeskti ve bir bölümü aklımda kaldı..
Sen insanlara taş atarsın yada İnsanları taşlarsın gibi bir şey söylüyordu.. Sazlı felan acaba bu şarkı varmı varsa indireceğimde ..Nasılsa Mahmut Tunceri hiç dinlemem ama çok sevdim o şarkıyı.. Aklımda orası kaldı..
Harbiden kazanan varmı şuana kadar ? Miktar farketmezBiz Geniş aileyi izliyoruz , milyoner olsak haberimiz olmayacak anasını satayım
![]()
Selamlar arkadaşlar.
aleyküm Selam abi... Sendemi evde girion 2010a ya![]()
İşten yeni geldim daha. Dışarda da pek atraksiyon yoktu. Yarın sabahtan da bazı işlerim var erken kalkmalıyım o yüzden 12'yi görmeden yatmayı düşünüyorum.![]()
Ben PTT yapıyorum; gayette mutluyum.
Ne diyeyim isot abi? Sanırım, hayırlı işler veya iyi eğlenceler olmalı.![]()
2 yıldır evde kutlamıyordum ve hiç özlememişim.Seneye hertürlü dışarda kutlarım.
![]()
Mutlu senelere...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çıkmadı büyük irmakiye yine be10.000 felan tutturmuş olsak bari.
![]()
Yaşasın zenginim artık![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Beyler 3326924 büyük ikramiye.
Benim bilet 6326922. İlk ve son sayılarla kaybettim![]()