Sabreden derviş sabrede sabrede gebermiş.
Sabreden derviş sabrede sabrede gebermiş.
Bende Misimovic'e Geldi gözüyle bakıyorum.Diğer isimde yüksek ihitmalle Annan olacak.Ama Kalede ve Defansın Sağında büyük sıkıntılar var.Ali Turan'dan sağ bek olmaz.Serkan Kurtuluşda bir patlama yapamadı.Sabri alternatifsiz.Oraya bir alternatif bulunmalı.Birde Yerli yada Yabancı acil kaleci alınması lazım.Ufuk ve Aykut'la yola devam etmek için Galatasaray'ın 1 Sezonu feda etmesi lazım.Bunuda yapamayacaklarına göre fark yaratan,Sağlam bir kaleci alınmalı.
bu saatten sonra kaleci gelmez fark yaratan bence.Seneye avrupaya gitmeye hak kazanabilirsek!!! belki o zaman bizi duyup kaleci alırlar...
Misimoviç gsnin şuan alabileceği en iyi oyunculardan biridir bence çok faydası olacak çok beğendiğimi bir oyuncuydu wolfsburgdada elanoyu elden çıkarmak gerek gibi ama
yok arkadaş ben hala sevinmiyorum Misimovic haberine hala resmi site açıklamadı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Belki yarın 2 adam açıklarlar.Misimovic bu sözleri söyledikten sonra kesindir heralde.Artık Annan'ı da bekliyorum.
Ben Misimovic'in açıklanmamasını 2. gelecek oyuncuya bağlıyorum tamamen.
Anlaşılan Misimovic geldi diyebiliriz. Hayırlı olsun..
Foruma dışardan birisi gelip bu alanı okusa aklını yitirir, hastaneye kaldırırlar.
Gündemde olan oyuncuları değerlendiren, gelmeleri durumunda taktiksel konulardan bahseden arkadaşlarımız dışında alanı sadece çöplüğe çeviren arkadaşlarımızda bulunuyor.
Forumun şaka, muhabbet amacı da vardır ama bunun yeri Sohbet Alanıdır. İnsanların buradan doğru bilgiler almalarını sağlayalım.
Umarım 1 gün daha uzamaz transfer dönemi. Artık çatlayacağım meraktan.
NTVSpor'da 90+ programına göre Misimovic kesin Galatasaray'da ayrıca yöneticilerden gelen bi habere göre GS'nin ihtiyacı olan bi mevkiye daha transfer gelecek mevki belli değil tabi.Hafta sonu ve bugün Borsa açık olmadığı için açıklanmayan Misimovic ve diğer transfer ya bu gece ya da yarın erken saatlerde açıklanacak
Adam imzalar borsaya bildirir fakat resmi siteden acıklamaz olabilir mi ?
Ayrıca mevkii belli değil diye özellikle belirttim.Yani illa orta saha olacak diye bişey yok kaleci de gelebilir forvette gelebilir
Misimovic geldi. Üzerine Annan gelirse daha güzel olur diye düşünüyorum. İlk defa FM'de aldğımız adamlardan birini almış olacağız Annan gelirse eğer![]()
Porto dan kiralık alacaz Otamendi yi![]()
Misimovic'e artık kesin demeye başladılar.Hayırlı olsun tüm Galatasaraylılar'a.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
GS yönetimi son dakika golü atıp Misimoviç olmadı İbriçiç ile anlaştık demesin sonra. Bizim Gordon hikayesi gibi.
Bende şahsen stoper bekliyorum.Rijkaard'ın açıklamalarından yola çıkarak.Ama bi forvet süprizi de olabilir adamlar Rijkaard'ın istediği transferleri değil kendi transferlerini yaptıkları için genelde![]()
İspanyol AS Gazetesinin haberine göre Galatasaray,Espanyol kalecisi Kameni ile ilgileniyor.
Ersin Düzen-Twitter
Emiliano Insua dedikodulari var suan..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.