sayet dogruysa fiyasko olur
sayet dogruysa fiyasko olur
aziz yıldırımda para bol demekki sıkıldıkça adam alıyor![]()
Last edited by goosfraba : 04.Ağustos.2010 at 11:01
"niang kesinlikle fenerbahçe´de oynamak istiyormuş. gitmek istediğini deschamps´a ve kulüp başkanına da sölemiş. marsilya transfere karşı çıkıyormuş. niang idmana çıkmamış. yarın yine çıkmazsa ortalık iyice karışacakmış. fenerbahçe'nin teklifi de 10m€ imiş."
http://www.rmc.fr/editorial/120811/n...e-bras-de-fer/
Google Translate'ten falan çevirip okuyabilirsiniz.
umarım alırız niang'ı.
biricik ülkem de, fenerbahçe 6 milyon daha ödemedi diye kalkınır böylece![]()
(/s)
Bakalım Dia ne yapacak bugün. İzliyemeyeceğim ama radyodan dinlerim. Bastır Niang. Niang gelirse süper ötesi olur ya. Alex onu Türkiye'de süper besler.
http://www.fenerbahce.org/futbola/de...tCategoryID=17
Dia 92 numarayı almış bu arada. 7,14,17 gibi numaralar varken. Herhalde özel bir anlamı var kendisi için.![]()
bu adam paris dogumlumu? 92 pariste bir bölgenin numarasi..
edit:
wikiden baktim parisin serves bölgesinde dogmus.. 92 numarasi ordan geliyor anlasilan..
Evet baktım şimdi biraz Sèvres doğumluymuş Dia.Paris'in 9 km güneybatısında bir semtmiş.Bu yüzden 92 numarayı almış anlaşılan.
http://www.fenerbahce.org/futbola/de...tCategoryID=17
Niang: "Fener'e gidiyorum"
Marsilyalı oyuncu Türkiye'ye geleceğini açıkladı...
Yıldız futbolcu, L'Equipe'e yaptığı açıklamada "Bu benim için bir kariyer hamlesi. Her zaman önüme iyi bir fırsat çıkarsa onu değerlendireceğimi söylerim. Bu fırsat geçtiğimiz hafta sonu ortaya çıktı. Fenerbahçe çok büyük bir takım. Issiar Dia da orada her şeyin çok güzel olduğunu söyledi" dedi.
Marsilya başkanının onu satmayacaklarını açıklamasına da değinen Niang, "Marsilya için elimden gelen herşeyi her zaman yaptım. Bu yüzden benim tercihime saygı duymak zorundalar" şeklinde konuştu.
Kariyerini noktalıktan sonra Marsilya'da yaşamak istediğini belirten futbolcu, "Ben hiç bir takımdan kötü ayrılmadım. Buraya da gönülden bağlıyım. Şimdi gidiceğim ama birgün buraya yerleşmek için mutlaka geri döneceğim" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'nin bu transferi haftasonuna kadar bitirmesi bekleniyor.
Goal
Umarım Gyan yerine Niang'ı alırız da ödemediğimiz 6 M € ile üLke ekonomisini kurtarırız.![]()
fransada senelerdir oynayıp 14 gol atan gyana 16.5 ödeyelim diyenler atıyorum 6 ay sonraki başarısızlıkta bu 16.5 milyon euronun hesabını benim gibi çok fazla diyenlerden daha çok soracaklardır.Yani kendimizi kandırmayalım Gyan 16.5 edecek forvet mi Niang'ın ondan çok daha üstün bir forvet olduğu aşikar
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aykut hoca geçen maçdan sonra söylemişti 1 2 gün içinde açıklanacak diye heralde o açıklanacak dediğinde problem çıktı?
Stoch ve Dia'dan sonra bu transfer biraz mutsuz eder beni hazır almışsın güzelim gencecik topçuları al forvet'ede bir tane genç bu sene başarısız olalım seneye süpürelim ortalığı..
transferler ithalat sayılıyor mu acaba?![]()
Bu sene başarısız olursak Aykut Hocayı yollar başkan.Zaten başarırsa başarılı olursa devrim olur demişti.Sizin için başarı nedir sorusunada "tabik şampiyonluk" demişti.yani aykut hocanın bizdeki kadar kredisi yok yönetimde.Kazanmak başarılı olmak zorundayız.Yoksa bu yönetim aykut hocayı gönderir kendileri gitmezler.Niangı alalım 2-3 sezon full kapasite oynasın,bu süre içerisinde bi tanede genç alırız Niangın yanında pişer Niang bıraktıgında direkt oynayabilecek kadar iş gören bir forvet olur
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Turkcell Süper lig için zaten yeter ve artar bir kadro mevcut şuan bana göre çok zorlanmadan yine şampiyonluğa oynuyacağımızı düşünüyorum..
Düşüncem artık türkiye ligine verdiğimiz önemin 1 2 katınıda Avrupa liglerine verip oralarda derece yapmak başarı sağlamak.
Niang'ın yaşına aldırış etmeyelim.Gelsin,PVH etkisi yaratır.Üstün bir gol vuruş tekniği yok ama müthiş bir takım oyuncusu.225 maç 100 gollük bir kariyeri var Marsilya ile.Üstelik çoğunda direkt forvet olarak oynamadı.Lorik Cana'nın gidişinden sonra kaptan olmuştu Marsilya'da.Lider ruhlu bir oyuncu,böyle oyuncular mutlaka takıma katkı sağlar.
Niang'ın yanına da bir genç forvet ikisi Tutorial yapsak güzel olur. Ama herşeyde FM'de ki gibi değil ki.
Hooijdonk'la Niang kıyaslanamaz bile gözümde. Ama Niang transferi gerçekleşirse Fenerbahçe çok çok sağlam bir forvete sahip olacak ve kadro kalitesi de çok yükselecek. Umarım transfer gerçekleşmez Gyan gelir
3 sezondur şampiyon olamıyoruz yani artık lig öyle kolay falan değil bjk çok iyi kadro yaptı bu sene.geçen sene gsnin yaptıgı gibi değil orta sahalarında çift yönlü oyuncularıda var.Yani öyle kolay değil lig emre sakatlansa selcuk cristian kalıyo yerine oynuycak.Allah korusun 1-2 aylık uzun bi sakatlık yaşasa emre çok sıkıntı yaşarız.Kadromuz alternatifsiz,ofans hattımızı begenmiyoruz ama yine en çok alternatifimiz orada mevcut.Şimdi lugano 1 ay yok diyorlar,ilk maçlar çok zor ne yapcaz bilicaya bekire kaçımız güveniyo.Cidden çok sıkıntılı bi kadromuz var,allah sakatlıktan korusun yoksa tepetaklak olabiliriz
ya eskiden yönetimler daha iyiydi.Kazanmak o kadar önemli değildi.Sağlam bir takım kurması istenirdi.Şimdi şampiyon olamazsan güle güle.Rijkard nasıl duruyor hayret.
Fenerbahçe uzun süredir uğraş verdiği bitirici forvet transferini bitirmek üzere. Fransa'da son şampiyon Marsilya'nın kaptanı 31'lik Senegalli golcü Mamadou Niang ayrılık isteğini resmen duyurmuş durumda.
L'Equipe'in Çarşamba günkü baskısına konuşan Niang Marsilya'dan ayrılmak istediğini ve kulübün bu karara saygı duyacağını söylerken "Her zaman söylediğim gibi yeni heyecanları seviyorum. Fenerbahçe Türkiye'de çok popüler bir takım, Issier Dia da takım hakkında güzel şeyler söyledi. Marsilya için her zaman en iyisini yapmaya çalıştım, ruhumu bu takıma verdim kalbimin yarısı burada olacak" ifadelerini kullandı.
Marsilya'dan ayrılacağını belirten Niang bu kararı bir "kariyer seçimi" olarak nitelendirirken futbol kariyeri bittikten sonra yaşamına Marsilya'da devam edeceğini de belirtti. Teknik direktör Didier Deschamps ve başkan Jean-Claude Dassier'in kendini bırakma gibi bir düşüncesi olmamasına ve bunu önceki gün net bir şekilde belirtmesine karşın tecrübeli golcü "Saygı duyacaklardır. Umuyorum bu transfere izin vereceklerdir" dedi.
Sporx'ten bir not:
13 Ekim 1979 doğumlu diri forvet Marsilya'da beş sezon geçirdi ve son olarak geçtiğimiz yıl Ligue 1'i 18 golle gol kralı olarak tamamlamıştı. Niang'ın 7 milyon avro transfer ücretiyle geldiği Marsilya'da oynadığı 153 maçta ise 71 golü bulunuyor.
Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu bilinen ve kulislerde "bitti" şeklinde yorumlanan Niang'ın Marsilya ile olan sözleşmesi ise 2014 yılına kadar devam ediyor ve Fransız kulübünden aldığı ücret brüt aylık 320 bin avro dolaylarında.
Sarı-lacivertli kulüpte Bafe Gomis, Asamoah Gyan ile birlikte adı yükselen son isim olan Niang'ın bu açıklamaları ve Marsilya'ya vedasından sonra İstanbul'a yolculuğuna ise artık kesin gözüyle bakılıyor. Yerli medyada Niang için Fenerbahçe'nin ödeyeceği bonservis bedeli ise daha önce 8 milyon avro olarak iddia edilmişti.
Marsilya kulübü başkanı Jean-Claude Dassier ise Niang'ın bu açıklamalarına karşın oyuncu için teklif edilen 6 milyon avroluk teklifin reddedildiği ve böyle bir satışı düşünmediklerini söylemiş durumda.
Fransa'da Ligue 1'de yeni sezon ise bu hafta sonunda başlıyor...
Sporx
Son yıllarda ilgilendiğimiz oyuncuların %70'inden hayır yanıtı almamızdan sonra bizim için kulübüne posta koyan bir oyuncu görmek güzel. Marsilya yönetimi için zor durum ama Niang dün antremana çıkmamış, yani adı problem çocuğa çıkarsa Marsilya da bırakmak zorunda kalır gibi duruyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İkisini birden alsınlar, Alex yedek otursun.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Koy postanı yık kendini bu yana Niang![]()
![]()
Açıkçası bonservisi 10-11 milyon euro olsada bize gelmek istemesi olumlu bir gelişme. Taraftara kendini sevdirebilir. Heleki güizadan sonra