Tam mesaj yazarken tema değişti kör oluyodumKalın - İtalik - Altı çizili bölümü bulanıkmı yoksa bendemi körlük var.
Bende Kartal Cell deyim. Tüm Fenerli arkadaşlar tavsiye ederim
Yakında Trabzon ve Galatasaray Cell e geçeceğim![]()
Sigara fiyatları ne olmuş öyle yaaahu?![]()
Benim her pazar günü konuşmam bedava. Turcekll'in 15 yıl sonra verdiği kıyak. En güzel yanı karşılığında hiçbir şey istemiyor. =))
Kar yağmaya başladı![]()
Evet ama salı yağmur yağacakmış. Bugün tutacak yarın eriyecek![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
TühAdam gibi yağsa da okullar tatil olsa keşke
![]()
Her lodosun sonu kardır, bu sözü babamdan öğrenmiştim. Demekki doğruymuş. =))
Hiç alakası yok![]()
kar mı? ne karı yahu bir şey yağdığı yok.
Aygün sol yanağına da bir tokat yediğini düşün. Düşündükten sonra kendini öyle hisset.
Monte Carlo'ya zam gelmemiş sanırım.İyi bari.Abim sık sık sigarasını bana aldırıyorda..![]()
Muratti bile 5.5 lira olmuş yawwwAllah'tan 2 yıl oldu bırakalı...Yoksa günde 1 paket içiyorduk... 150-200 lira direk cigaraya giderdi
Allah içenlere sabır versin...Tabi bol da para versin
Yatış zamanı... Bu gece erkenciyiz
herkese iyi sohbetler, iyi geceler
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Huzursuzum bugün nedense ...
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İyi akşamlar herkese.
(/s)
Yeni rakı ne kadar acaba![]()
Farketmez beleş olsunda![]()
![]()
Yapsınlar en düşüğünü 10 lira sigaranın yahu.
"YÜCE ATATÜRK"
Ben ileride zaten Tekirdağ'a yerleşicem.. Doğal Kaynaklar çok..
Babaannemde, sigara zam gelince babamdan daha çok sigara almaya başladı.. Babam kızıp duruyor sigaraya zam geldi anne felan diyeBabama kalsa 100 lira olsada alır o
Efsane babam..
![]()
Alıp şimdiden stok yapsınlar tiryakiler para varsa..Ki bazı bakkaliyeler satmıyorlar zaten fiyat uçacak diye sigara firmaları prosteto edip fiyatları aşağı çekerlerse şemsiyenin düğmelerini kurcalamasınlar..
![]()