Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 355 / 422 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405 ... SonSon
10,621 ile 10,650 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

aynen bıraksınlar artık yazık yahu..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Racing attı 6-1

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Maç 6-1 ken ronaldonun kaçırdığı gol sonrasındaki üzüntüsü ve hırsı sanırım bizim oyuncuların örnek alması gereken şeyler..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lig başlamadan önce kafamda biraz şüphe vardı hatta ligin ilk 2 haftasında da ama şu anda eminim ki Real bu sezon şampiyon olacak
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Default Miguel Garcia korkuttu

Maç sırasında kalbi duran Salamancalı oyuncu Miguel Garcia'nın durumunun iyi olduğu bildirildi.

İspanya futbol sahalarında yeni bir futbolcu dramı yaşanırken, maç sırasında 20 saniye kadar kalbi duran 2. lig takımlarından Salamanca'nın futbolcusu Miguel Garcia kurtarıldı.

Geçtiğimiz pazar günü oynanan Salamanca-Betis maçının 59. dakikasında bir anda yere düşen ve baygınlık geçirdiği sanılan Miguel Garcia'ya hemen her iki takımın da doktorları müdahele etti. Kalp krizi geçiren ve 20 saniye kadar kalbi duran 31 yaşındaki İspanyol futbolcu, sahada yapılan 6 dakikalık müdahaleden sonra hayata geri döndü. Sahadaki dramatik olayda Garcia'yı gören diğer futbolcular, kötü bir şey olduğunu düşünerek ellerini başlarına götürerek büyük panik yaşarken, bazılarının ağladığı bile görüldü.

Doktorlar, yoğun bakımda olan Garcia'nın durumunun iyi olduğunu açıklarken, futbolcunun beyninde herhangi bir zarar meydana gelmediğini söylediler. Miguel Garcia'nın bundan sonrası için futbol kariyerinin büyük ihtimalle bittiği belirtiliyor.

İspanya futbolunda benzer olaylar geçmişte yaşanırken, 2007-2008 sezonunun başında Sevilla'lı Antonio Puerta sahada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Espanyol takımın futbolcusu Dani Jarque de 2009 Ağustos ayında İtalya'nın Firenze kentinde kamptayken kalp krizi geçirerek otel odasında ölmüştü. Real Madrid'in İspanyol futbolcusu Ruben de la Red de 2008 Ekim ayında sahada kalp krizi geçirdikten sonra kurtarılmış ancak futbolu bırakmak zorunda kalmıştı.

Kaynak:NtvSpor

Nesil
    2006
    Yer
    11

Post 8. Hafta

Zaragoza 0 - 2 Barcelona

Real Madrid 6 - 1 Santander

Valencia 1 - 2 Mallorca

Almeria 1 - 1 Hercules

Espanyol 2 - 1 Levante

Getafe 3 - 0 Sporting Gijon

Osasuna 3 - 0 Malaga

Sevilla 4 - 3 Athletic Bilbao

Villarreal 2 - 0 Atl. Madrid

Sociedad 3 - 0 Deportivo La Coruna

Valencia'nın Mallorca'ya hemde evinde yenilmesi beni hayal kırıklığına uğrattı.Villarreal ilerleyen haftalarda ilk 2den çıkar.Şampiyonluk her zamanki gibi Barça-MAdrid arasında geçer.Ama bu yıl Mourinho-Barça arasında geçecek.Şimdiden favori göstermek güç.Ligin yarısından sonra daha iyi şekillenmeye başlar.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Mallorca aldığı 2 beraberliğin birini Barca birini de Realden aldı Valencia'dan da galibiyet ben baya şaşkınım bu olaya.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Real Madrid 22-4 gol en büyük rakibi Barcelona 14-6 gol ilginç

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu hafta NtvSpor 5 maç canlı gösterecek. 3'ü Cumartesi 2'si Pazar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Barça yine takılır Madrid farka koşar artık koparlar birbirlerinden.

Sheriff Misafir

Angel Di Maria ve Higuain bu takımın oyuncusu olmadıklarını bağıra çağıra söylüyorlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Real Madrid Hercules karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen 3 gol atarak maçı çevirdi. Maçın bitmesine az bir süre kaldı. Mourinho'nun Madrid'i bu sene La Liga şampiyonluğunu kimseye kaptırmaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Real Madrid rahatladı 3.golle birlikte.Birazdan Barcelona-Sevilla maçı başlayacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Madrid kaybetmez bu sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Barcelona çok hızlı başladı maça. 4 dakikadır tek kale oynuyorlardı, nihayetinde Messi golü attı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sadece sustum izliyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Angel Di Maria ve Higuain bu takımın oyuncusu olmadıklarını bağıra çağıra söylüyorlar..
    Abi yapma ya Di Maria'yı geçen maçki performansı göz önüne al en azından. Bu sezon bütün Real maçlarını izledik sırttığı maç sayısı 2'yi geçmez.

Ronaldo 90. dakikada nasıl kaçırdı ya o golü. Ondan çok ben üzüldüm.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Abi yapma ya Di Maria'yı geçen maçki performansı göz önüne al en azından. Bu sezon bütün Real maçlarını izledik sırttığı maç sayısı 2'yi geçmez.

Ronaldo 90. dakikada nasıl kaçırdı ya o golü. Ondan çok ben üzüldüm.
    9 haftada 2 olur, 38 haftada 10 olur.Di Maria Real topçusudur veya değildir ben işin orasında değilim, benim isyanım Robben gibi bir adamı 25 Milyona satıp, yerine 40 milyon verip Di Maria gibi bir adamı almaları.Geçen sene Portekiz Ligindeydi bu arada, hatırlatayım.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Barça yine takılır Madrid farka koşar artık koparlar birbirlerinden.
    "Takılır"ı öyle kafasına göre takılır, sonuca gider, 5'ler falan manasında söylediysen haklı çıktın bak gördün mü?

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Maçın yıldızı konusunda birşey söyleyeceksem o kişiler Ronaldo ve Marcelo'dur. Marcelo'da kendini çok geliştirmiş. Bir kaç yıl önceye kadar vasat gibi performans gösteriyordu ama Mourinho ile çok toplanmış. Hele o 2.golün olduğu pozisyonda muazzamdı. Sadece muazzam.

@Limon

Bende yanıyorum Robben'in gitmesine Ama Di Maria 40'a değil 25'e geldi. O 2 maçıda öylesine söyledim yani vasat üstü oynadığı maç sayısıdır. Ama Racing maçının kahramanı tartışmasız Di Maria'dı. İlk golde Xabi Alonso vari bir asist yaptı. Sonra penaltı yaptırdı ve hatırlayamadığım onca yararlı hareket. Robben çok kalite ama Di Maria'da kötü adam değil.

sakary Ali Misafir

Barça yavaş yavaş kendine geldi..El Classico'yu sabırsızlıkla bekliyorum.1 ay kaldı..Süper bir karşılaşma olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Barca dün tek kale oynadı özellikle sevilla 10 kişi kaldığında barcelona yarı sahasına gelemedi sevilla mourinhonun işi kolay değil barca kolay kolay bırakmaz peşini

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu Real'de Robben'i izlemek vardı ne güzel olurdu valla

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Ruben de la Red futbolu bıraktı

Real Madrid'in eski orta saha oyuncusu Ruben de la Red, kalbindeki sorun yüzünden 25 yaşında sporu bıraktı.

Ruben de la Red, profesyonel futbol kariyerini noktaladığını açıkladı.

Real Madrid'in 25 yaşındaki eski orta saha oyuncusu, kalbindeki sorun yüzünden iki yıldır futbol sahalarından uzaktı.

Real'in iki yıl önce Real Union ile oynadığı Kral Kupası maçında bayılan De la Red, "her zaman Madrid sevgisiyle dolu kalbimdeki sorun yüzünden futbolu bırakmak zorundayım" dedi.

Ruben de la Red, Real Madrid'de bundan sonra genç takım antrenörü olarak çalışacak.

İspanya'nın Euro 2008'de şampiyonluğa ulaşan kadrosunda yer alan De la Red, 30 Ekim 2008 tarihindeki Real Union maçından bu yana hiç forma giymedi.

Cnntürk
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

FM Adına Büyük Bir Kayıp Oldu Gerçekten Her Sene Kiralıyorduk Ne Güzel

Sağlığı İçin Doğrusu Neyse Onu Yapmış Sağlık İşi Şakaya Gelmez Hiç.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Üzüldüm.Real'in ona bir görev vermesi gerçekten güzel ama.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

25 yaşında genç takım antrenörü. Futbolculuktan daha cazip...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Basın toplantısında ağlamış, baya üzüldüm yav yazık oldu bu genç yaşta bırakmak zorunda kaldı futbolu ama Mourinho'nun genç takımında çalışacak olması onun içinde büyük avantaj oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Default Pellegrini Malaga'da

Manuel Pellegrini, Jesualdo Ferreira’nın yerine Malaga’nın yeni teknik direktörü oldu.

Sezona Jesualdo Ferreira’yla başlayan Malaga, teknik direktör değişikliğine gitti. Villarreal’de geçirdiği başarılkı dönemin ardından Real Madrid’e giden Manuel Pellegrini, Malaga’yla 2013 yılına kadar sözleşme imzaladı.
    Malaga kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Malaga Futbol Kulübü, Şilili teknik direktör Manuel Luis Pellegirni’yle 2013 yılına kadar anlaşma sağlamıştır” ifadelerine yer verildi.
    Tecrübeli teknik adamın bugün yapılacak törenle resmi sözleşmeye imza atacağı açıklandı.

Mesaj Yetkileri