Sayfa 355 / 578 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
10,621 ile 10,650 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Galibiyet güzel ama hala şuurlu bir oyun oynamıyoruz.Maçın başından itibaren kontrolu elimizde tutmamız gerekiyor bu tip takımlara karşı.Klasik Fatih terim takımı gibi yenik duruma düşüp haldır haldır saldırıp maçı çevirebiliyoruz bu güzel bir şey fakat şampiyonlar liginde bu yemiyor işte.Yenik duruma düşüp saldırmaya başlayınca adamlar buldukları pozisyonları hemen değerlendiriyor.2008'de Fatih terim'li milli takıma yapılan eleştirilerden biri de buydu.Maç 0-0 yada 1-0 öndeyken kontrol oyununu artık oynamalıyız.Bizim gibi oynamak için defansif adamlarımızın çok sağlam olması lazım.Fakat özellikle bekler çok sallantı da.Ne yapacakları hiç belli olmuyor.Hakan Balta'yı hiçte özlememişiz hala çok kötü.Eboue'de bir vurdumduymazlık var eski formunda değil.Drogba gelince biraz düzelir dedim ama bir gelişme yok gibi.Sabri beklediğimden iyi oynamasına rağmen aradığımız bek kesinlikle değil.Riera mevkisi olmamasına rağmen fena oynamıyor bu sene.Oda kasti olarak yaptığı bir kaç hareketten sonra gözümden düştü.Sene sonunda Riera ve Eboue'ye teşekkür edilip satıp yerlerine iki sağlam yabancı bek alırsak çok iyi olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Galibiyet güzel ama hala şuurlu bir oyun oynamıyoruz.Maçın başından itibaren kontrolu elimizde tutmamız gerekiyor bu tip takımlara karşı.Klasik Fatih terim takımı gibi yenik duruma düşüp haldır haldır saldırıp maçı çevirebiliyoruz bu güzel bir şey fakat şampiyonlar liginde bu yemiyor işte.Yenik duruma düşüp saldırmaya başlayınca adamlar buldukları pozisyonları hemen değerlendiriyor.2008'de Fatih terim'li milli takıma yapılan eleştirilerden biri de buydu.Maç 0-0 yada 1-0 öndeyken kontrol oyununu artık oynamalıyız.Bizim gibi oynamak için defansif adamlarımızın çok sağlam olması lazım.Fakat özellikle bekler çok sallantı da.Ne yapacakları hiç belli olmuyor.Hakan Balta'yı hiçte özlememişiz hala çok kötü.Eboue'de bir vurdumduymazlık var eski formunda değil.Drogba gelince biraz düzelir dedim ama bir gelişme yok gibi.Sabri beklediğimden iyi oynamasına rağmen aradığımız bek kesinlikle değil.Riera mevkisi olmamasına rağmen fena oynamıyor bu sene.Oda kasti olarak yaptığı bir kaç hareketten sonra gözümden düştü.Sene sonunda Riera ve Eboue'ye teşekkür edilip satıp yerlerine iki sağlam yabancı bek alırsak çok iyi olacak.
    İlk yarı Muslera'nın hatasına kadar pek kötü oynamıyorduk aslında. Sistemimiz ve görevler belli değildi belki ama pozisyon vermemiştik, denge oyununu fena oynamıyorduk. Yenilen gol herkesin havasını bozdu. Reaksiyon gösteremedik, üzerine de penaltı gelince her türlü yıkım oldu.

İkinci yarı oyuncular aynı ama taktik farklıydı, Drogba'ya şişirerek pozisyon bulmaya çalışılmış. Drogba'nın hazır olmamasının da etkisiyle top kontrolü pek başarılı olmamış, istediklerini tam manasıyla yapamamış. Gole kadar ciddi bir pozisyonumuz yok, ağırlıklı olarak Sneijder ve Selçuk topu Drogba'ya atmışlar, lazım olan kıvılcım tam bir Sneijder golüyle gelmiş. Maçın kaderini değiştiren adam Sneijder, çilingirlik yapmış resmen. Golden sonra da taktik aynen devam etmiş, Umut'un girer girmez pay sahibi olduğu golde en önemli işi yapan Drogba. 3. golde herkes itiraz peşindeyken pozisyonu takip eden ilk isim Drogba, sonrasında Burak'ın takibi çok iyi. Son güzel zaten Selçuk İnan'ın kalitesi.

Oyun konusunda sana katılıyorum ama bu maç çok ekstra, beklenmedik şeyler gelişti. 20 dakikada 4 gol ile maçı çevirebilmek başarıdır. Son maçlarda pek iyi oynamıyor takım, devre arası transferleri hocanın kafasını karıştırmış durumda, arayış içerisinde her maç farklı şeyler deniyor, oyunun kötü olması normal biraz da. Klasik Fatih Terim takımı gibi demişsin ama en son ne zaman öyle olduk ki ? Geçen sene çevirilen Samsunspor maçı dışında örnek yok, bu sezon ilk kez geriye düştüğümüz bir maçı kazandık.

Taraftara bir parantez açmak lazım, 1-2 olduktan sonra oluşan atmosfer harika. Re re re ra ra ra tezahüratı, İmparator Fatih Terim sesleri efsane ancak biraz tutarlı olmalılar. Bazı oyunculara tahammülsüzler, aynı hareketi farklı iki oyuncu yapıyor birisine yuhlama, aooww sesleri, diğerine canın sağolsun der gibi alkış, olmaz bu. Bu sezon ilk kez Fatih Terim için bağırıldı yanlışım yoksa, biraz geç kaldık sanki.

Teknik ekibin hepsini ayrı seviyorum ama Adana'lı ikili bir başka. Fatih Terim umarım çok fazla ceza almaz, sezonu etkileyecek bir gelişme olur. Hasan Şaş elindekileri yere attı diye gönderilmiş galiba, o 1-2 maç ile kurtacak gibi. Ekip dün güzel iş çıkardı, o değişiklikleri herkes yapamaz, tabii bunda Orduspor'un da payı var çok fazla yaslanmışlar, bizimkiler de oyunu iyi okumuş.

Oyunculardan, Muslera talihsiz, şanssız, dikkatsiz artık ne dersek diyelim ama 0-1'ken çıkardığı bir top var zaten Ordu'nun başka pozisyonu yok, kritik bir kurtarıştı. Maçı almamıza en çok sevinenlerden olmuştur kesin.

Eboue'nin gamsızlığı beni bitiriyor, sezon sonu konusunda sana katılıyorum, gönderilmeli. ManU deplasmanında takım 1-1'e için uğraşırken Eboue yerde yalandan yatıyordu, antremanların neşe kaynağı olsa da gitsin, böyle olmaz. Yerine yabancı zor ama kontenjandan ötürü, Sabri ile Hamit'e kalır sağ bek. Sabri Eboue kadar yetenekli değil belki ama en azından daha istekli.

Dany'nin cezası hem kötü hem de dinlenebilecek olması açısından iyi, Gökhan fena oynamamış, Emre Aşık olma yolunda gidiyor, görev gelince elinden geleni yapıyor. Hakan da fena değilmiş.

Hamit çok çabuk düşüyor oyundan, çalışıyor çabalıyor ama biraz dinlenmesi herkes için hayırlısı olacak galiba. Yazık oluyor hem ona hem takıma, maçtan önce 3 kez tribüne çağrılıyor, 15. dakikada tepkilerin hedefi, adam da şaşırdı iyice artık.

Selçuk'a nazar değmesin, başka diyecek bir şey yok, Amrabat daha istekli gözüküyor, 26 maçta 21 gol 6 asist ile Burak Yılmaz adeta büyülüyor. Drogba'nın gelişi en çok Burak'a yaradı, sezonun geri kalanında en az 10 gollük bir katkı daha bekliyorum ondan.

Drogba & Sneijder ikilisinin takımla uyumu, tribün ile etkileşimi bundan iyi olamazdı herhalde. İkisi de 10 numara insan ama ne yalan söyleyeyim Drogba favorim şu anda, sözleşmesi bitince 1 sene daha oynasın istiyorum şimdiden tabii ücretinde indirim yapmalı biraz. Müthiş bir lider, her pozisyonun içinde, istediklerini tam olarak yansıtamasa da hırsı, arzusu harika. Sarı - Kırmızı çok yakıştı Drogba'ya.

Takım daha iyi oynamalı, artık şok goller yememeli, başına iş açmamalı. Önümüzdeki 4 lig ve 1 ŞL maçı kritik, 4 lig maçında 10 puan harika olur. 28. haftada ligin en kötü takımlardan Mersin ile içerde oynuyoruz, o haftada işi bitirebiliriz. Şampiyon dedirtebiliriz herkese matematiksel olarak iş bitmemiş olsa da.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Riera Twitter'da gaza gelmiş İddaalı açıklamalar falan yapıyor şimdi de Arena'da ki şampiyonluk kutlamalarından fotoğrafını paylaştı

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bir sure boyle oynamaliyiz hoca artik hamit"i kesmeli ataklari baltaliyor resmen , eboue formsuz sabri yada hamit bekte degismeli oynamali.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="NvmZ6D4lckM"]Harlem Shake[/YOUTUBE]

İnternette gezinirken gördüm alınan felan olmaz umarım güzel olmuş
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fatih terime 9 maç ceza gelcekmis oyle soylentiler var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

9 gelmesin, öyle olursa Kadıköy'de takımın başında oluyor. Kimse bu adam niye 9 maç ceza aldı demez, işi bağladılar derbiye göre ceza aldı denir. 8 gelsin 10 gelsin ama 9 gelmesin, olası şampiyonluğumuza en ufak bir gölge düşmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Dünkü maç bizi yanıntmamalı, takım dünkü maçtada hiç bi şekilde organize bi hucüm ve dfans yapamadı. Yani Terim ehnüz ideal 11 ve hepsinden önemlisi ideal dizilişini bulamadı ki burda işide bayağı zor duruyor. Ancak görünen o ki takım ideal bi dizilişe sahip olursa durdurulamaz. Öellikle Drogba ve Burak kesinlikle yanyana oynamlalı. Selçuk ve Sneijder arkalarında olmalı. işte böyle olunca takımın ne dizilişle çıkacağı karmaşa oluyor. Bakalım Terim nasıl oturtacak taktiği.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu resmin formatı bir değişik yahu.Duvarkağıdı yapacağım yapamıyorum,açmıyor dosyayı.

Bu arada çok güzel olmuş

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Şef tekrar antrenmanlara başlamış mıydı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu resmin formatı bir değişik yahu.Duvarkağıdı yapacağım yapamıyorum,açmıyor dosyayı.

Bu arada çok güzel olmuş
    Resmi bilgisayarına mı kaydetmek istiyorsun ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kaydettim de açmıyor resmi,jpg.large diye bir formatı var.jpg'i anladımda large nedir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaydettim de açmıyor resmi,jpeg.large diye bir formatı var.jpeg'i anladımda large nedir
    yeniden adlandırdan "-large" kısmını silersen normale döner
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaydettim de açmıyor resmi,jpg.large diye bir formatı var.jpg'i anladımda large nedir
    JPG-LARGE kısmını Tüm Dosyalar yap. Ardından .jpg yaz düzelir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eyvallah yaptım

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Peki arkadaşlar size bir şey danışayım ben maçı izlerken orta sahada sürekli boşluk varmış gibi gözüme çarpıyor.Yani hep orta alanda eksik oluyoruz,son bir kaç maçtır Selçuk ekstra gayretiyle oraları toparlıyor.Bu yüzdende oyunu rahat rahat karşı alana yıkamıyoruz gibi.Top bir forvette bir defansta rahat rahat top dolaştıramıyoruz orta da.Bunun sebebi ne olabilir? ya da ben mi yanlış görüyorum izlerken?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Peki arkadaşlar size bir şey danışayım ben maçı izlerken orta sahada sürekli boşluk varmış gibi gözüme çarpıyor.Yani hep orta alanda eksik oluyoruz,son bir kaç maçtır Selçuk ekstra gayretiyle oraları toparlıyor.Bu yüzdende oyunu rahat rahat karşı alana yıkamıyoruz gibi.Top bir forvette bir defansta rahat rahat top dolaştıramıyoruz orta da.Bunun sebebi ne olabilir? ya da ben mi yanlış görüyorum izlerken?
    Felipe Melo.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aynen, Melo'nun yokluğundan o eksiklik. Kadroda yeri dolmayacak bir oyuncu Melo. Yekta ile falan olacak iş değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Melo'suz olmuyor, şuanda orta sahanın defansif yönünü göğüsleyebilecek tek adam ancak sezon sonu ne olur bilinmez ama daha iyisini bulabiliriz diye düşünüyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Dediğiniz gibi Melo'nun eksikliğinden sanırım.Her ne kadar geçen sene ki gibi oynamasa da o bölgeyi doldurabilecek tek oyuncumuz şu anda.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

melo"nun eksikligi lakin melo eski melo degil bonservisi alinmadi diye kotu oynuyor yada bana oyle geliyor cogu macda dikkat ettim melo rakipten calim yiyince yada top onu geçince rakibin arkasindan kosmuyor kesinlike alinmamali. terim isini bilir italyadan falan getirtir yada de jong"u aliriz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forvetlerimizin uç forvet olması da bir eksiklik. Elmander ve Necati geriye gelip top alıyorlardı. Şimdi ikisi de uçtalar genelde.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Eurosport guvenilir kaynakmi bilmiyorum ttansferde.manu burak icin 10m sterlin teklif etmis
    M.United'dan gelmez belki ama bu civarda teklifler gelebilir sezon sonunda. Umarım bu yaz değilde daha sonraki transfer dönemlerinde satılır. Altı üstü %25'lik bir pay alacağız, o da Sadri Şener dönemine denk gelirse direk Polonya'yı kalkındırırız yine.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Terim'in bundan sonraki ideal ortasahası hangi formasyonda olur bilmem ama Sneijder-Selçuk-Melo-Hamit olur gibime geliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hamit"i kes eboue oynar ortasahada hem hizli hemde sag iç oynuyabilir.

O boşluk tamamen ortasahada topsuz alanda, fazla alan kapatabilecek kadar koşabilen bir oyuncumuz olmamasından dolayı oluşuyor. Bunu takımda en iyi yapan şu an hala Melo fakat;
    keşke sene başı Melo yerine Muntari'yi alabilseymişiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

En az 4 hafta kulübe sadece Taffarel'e kalacak gibi gözüküyor. Ceza takıma olumlu yansır diye düşünenler var, ben tedirginim. Ordu maçında oldu diye her maçta öyle olacağını düşünmüyorum, oyuncular hırslandı tamam ama zaten Fatih Terim bir şekilde müdahale etti. Şimdi iş Taffarel'e kalacak, maçların başından itibaren çok iyi oynamamız gerekiyor, hocanın antremanda sistemi iyi belirlemesi ve bunun kusursuz oynanması şart. Geriye düşersek taktiksel hamleler gerekecek büyük sıkıntı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burak Yılmaz ve Selçuk İnan antreman öncesi açıklamalarda bulunmuş.

http://www.ligtv.com.tr/haber/her-seyi-ezip-gecerek

Mesaj Yetkileri