Bu transfer döneminde beni deli eden iki şey vardı.Bir tanesi yabancı kararı.O beklediğim gibi olmadı.Bir de Deivid'in takımdan yollanması vardı.O da olmadı.Herşey bizim istediğimizin tersine gelişiyor.Sonumuz ne olacak![]()
Bu transfer döneminde beni deli eden iki şey vardı.Bir tanesi yabancı kararı.O beklediğim gibi olmadı.Bir de Deivid'in takımdan yollanması vardı.O da olmadı.Herşey bizim istediğimizin tersine gelişiyor.Sonumuz ne olacak![]()
Stephan Appiah - Kevin Kuranyi Gerçeği
13 Temmuz 2007 Cuma
Oyuncumuz Stephan Appiah ile ilgili olarak son günlerde özellikle Alman Medyası kaynaklı birçok değişik haberler çıkması nedeni ile kulübümüz bu konuda bir açıklamayı yapmayı uygun görmektedir. Alman basınına konu olan haberler ilgili olarak yaşanan gelişmeler özetle şöyledir;
- Shalke04 kulübünden Andreas Müller, oyuncumuz Stephan Appiah ile ilgili olarak kulübümüze telefonla başvurmuş ve görüşme talebini iletmiştir. Kulübümüzün kurumsal yapısı gereği bu tür başvuruların sözlü olarak değil yazılı olarak yapılması gerektiği ve bu nedenle söz konusu talebin kulübümüze yazılı olarak iletilmesi kendilerinden istenmiştir.
- Bunun üzerine Shalke04 yönetimi kulübümüze yazılı olarak başvurmuş ve oyuncumuz Stephan Appiah'ı transfer etmek istediklerini ve bonservis bedeli olarak 4 (dört)milyon euro önerdiklerini bildirmişlerdir.
- Shalke04'ün bu yazılı teklifine karşı, verilen resmi yanıtta kulübümüz Schalke04'ün oyuncularından Kevin Kuranyi ve Halil Altıntop ile ilgilendiğini ve transfer etme isteğini yazılı olarak iletmiştir.
- Kulübümüzün bu cevabının ardından Schalke04 yönetiminden Andreas Müller, Kevin Kuranyi'yi satmayı düşünmediklerini ancak kontratında yer alan maddeye göre 27 (yirmi yedi)milyon euro bedelle serbest kalacağını belirtmiştir.
- Gelinen son noktada kulübümüz Schalke04'e verdiği yanıtta Fenerbahçe ile 2010 yılına kadar sözleşmesi olan Stephan Appiah'ında Kevin Kuranyi kadar değerli bir oyuncu olduğunu kendilerine net bir şekilde belirtmiş ve K.Kuranyi'nin transferi için herhangi bir bedel teklif etmemiştir.
Bunların dışında yine basında yer alan bazı haberlerde oyuncumuz Stephen Appiah'ın İngiliz West Ham kulübü tarafından da istendiği iddia edilmektedir. Söz konusu haber kesinlikle doğru değildir. Bu kulüpten bizlere ulaşmış hiçbir talep yoktur.
Kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Ha şöle açıklasınlar neyin ne olduğunu bilelim biz de..
Böyle bir açıklamayı görünce şaşırdım. İlk kez net bir transfer açıklaması yapıldı, enine boyuna konu açıklandı. Zico ne kadar "Deivid'den memnunum, forvete gerek yok." dese de Fenerbahçe yönetimi Kuranyi ve Halil'i almak istiyor. Israrla forvet arayışlarını sürdürüyorlar.
Appiah için önerilen 4 milyon Euro çok komik bir rakam, reddedilmesi isabet olmuş, bu kadar komik bir rakama bu kadar kaliteli bir oyuncuyu vereceğimizi sandılar herhalde.
Kuranyi için 27 milyon Euro çok fazla bir para, minimum serbest kalma bedeli sanırım, Schalke 04 yönetimi de zaten oyuncunun satılık olmadığını ama 27 milyon Euro'yu getirenin alacağını bildirmiş.
Yönetim akıllıca davranmış, Kuranyi ve Appiah takası olabilir ama kesinlikle Appiah + 23 milyon Euro ödenmez Kuranyi'ye.
yani şimdi schalke kabul ederse appiah- kuranyi taksı mı olcak ya ne 27 milyo eurosu hanry 24 e gitti bide tüm fenerbahceli kardeşlerime soruyorum deividmi daha iyi hakan şükür mü?![]()
Mahmut Hanefi Orduspor’da
Bu futbolcunun yeni kulübü ile her konuda anlaşmaya vararak resmi imzayı atacağı açıklandı.
Gaziantepspor’da geçtiğimiz sezon yeterince forma giyemeyen ve oynadığı futbolla büyük hayal kırıklığı yaşatan Mahmut Hanefi yeni sezonda ikici lig A klasmanında forma giyecek. Süper lig takımlarınında listesinde bulunan Mahmut Hanefi bu takımlardan gelen teklifleri geri çevirip Suat Kaya’nın takımı Orduspor’a gitti. Fenerbahçe yönetiminin bonservisi ile Gaziantepspor’a teklifte bulunduğu Hanefi için kırmızı siyahlı ekibin teknik direktörü Mesut Bakkal’ın bu futbolcunun transferine karşı çıktığı açıklandı.
Kaynak:Gaziantep Güncel Gazetesi
Sıra geldi Ergün pempeye
çok iyi bir transfer orduya faydası büyük olur![]()
I'm back...
Kasımpaşanın aLdığı Andre Moritz süper bir adam.Bence su ana kadar anadoLu kLüpLerinin en iyi transferi..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu Ernani forvette mi oynuyor.
Ernani defans oyuncusu azerbaycan milli takımında oynuyor 3 numara
Nick carle var hatırlatırım
moriantes tam olarak kaç yaşında?
Mahmut Hanefi R.Carlos'a benzetiliyordu ilk Fenerbahçe'ye geldiğ iyıllar.Şimdi düştüğü hallere bakın.
Kulüpten nerdeyse ilk defa bu kadar net bir transfer açıklaması yapılmış.Kuranyi ve Halil'le ilgilileniyormuşuz demek.
Bana sorarsanız ben Halil Altıntop'u isterim.Appiah gitmeyeceğine göre Kuranyi'nin gelmesi durumunda Deivid gidecek.Ve +1'l sistemde 1 yabancı kulübede oturacak.
Halil Altıntop iyi bir oyuncu gelirse daha iyi olur yani.+1'li sistemi bu sene Deivid ile kullanacağız büyük ihtimalle.Genç bir yabancı oyuncu ile kullanılsaydı daha iyi olurdu ama.Kısmet![]()
Name : Fernando Morientes Sánchez
Height: 1,86 m.
Weight : 79 Kg.
Born : Cáceres () 05/04/1976
Alta : 01/07/2006
Debut : 29/07/2006
Play. pos. :
International : 45 times
From : Liverpool FC
31 yasında morıantes en olgun dönemi
Açık ve net oLarak bir stoper ve bir hücum oyuncusu aLmaLıyız.Kamp bitecek sezon başLayacak neredeyse bizimkiLerde haLa ses seda yok...
daha genç biri olsa daha iyi olur.. ama illa yıldız alıncaksa moriantes doğru bir karar olabilirl.. fakat moriantes niye galatasaraya gelmek istesin ki? daha doğrusu türkiyeye?
Crespo hayal beyler.. Adam İtalya için Premier Ligden gelen teklifleri reddetti.. Ayrıca Altını çizerek söyledi Futbolu İtalya'da bırakacak..
Galatasaray altyapısına Almanya'da seçme yapılacak
Galatasaray Kulübü, futbol altyapısı için Almanya’da seçme yapacak.
Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Münih kentindeki seçmelerin yarın ve 15 Temmuz Pazar günü gerçekleştirileceği, seçmelere 1990-1993 yılları arasında doğan adayların katılabileceği bildirildi.
Seçmeler, altyapı sorumlusu Ali Yavaş, altyapı idari menajeri Fatih İbradi, antrenörler Halim Fıçıcı ve Recep yazıcı yönetiminde, TSV 1865 Dachau e.v. Tesisleri’nde yapılacak.
iste en iyi haberlerden bir gelecegin yildizlari gelcek ....
Ayrica owen kuranyi crespo bunlar hayal isimler lutfen milleti bu haberlerle kandirmayin ..... basina diyorum ....
Ya feLdkamp basın açıkLaması yaptı yabancı santrafor istemiyorum aLırsak yerLi aLırız o da oLmassa hücum oyuncusuna ihtiyacım yok diye kendi ağzı iLe söyLedi haLa bu basın ve GS Li arkadaşLar ne bekLiyor onu anLamadım..
Bence Serkan çalık büyük patlama yapabilir.. Kumaşı kaliteli birine benziyo..
Aslında Mahmut'a Fenerbahçe'de gereken şans tanındı.İlk geldiği sezon üst üst uzun süre oynamıştı ama değerlediremedi ne yazık ki
Ozaman Sen sadece felkampı dinledin daha gecen gün özhan canaydın dspor da acıkladı cok etkili kaliteli bir hücum oyuncusu alcaz dedi ayrıca gstve adnan sezgin de aynısını dedi sonra kalliye sordular kalli adnan sezginle haberlesiyorum dedi ok uydurmuyoruz birseyler varda söylüyoruz
kurayi ye 24milyon euro verecek olan takıma kepenkleri kapatsın derim