çünkü cr7 antipatisini doğuran şey messiyi izlemek bencebelki messi olmasa ben cr7 hayranıydım ama messi ye bakınca cr7 nin takım oyuncusu olmadığını ve kendisini ön plana çıkarma çabasında olduğunu görebiliyorum.
çünkü cr7 antipatisini doğuran şey messiyi izlemek bencebelki messi olmasa ben cr7 hayranıydım ama messi ye bakınca cr7 nin takım oyuncusu olmadığını ve kendisini ön plana çıkarma çabasında olduğunu görebiliyorum.
Fark bu
Messi;
Zeki
Çevik
Ahlaklı
C.Ronaldo
Zeki
çevik
??????
Konuyu açan arkadaşKonu açarken dikkat edin, Ronaldo henüz branş değiştirmedi
Gerekli yere taşıdım..
Sana bir yanlışı falan mı oldu da bu kadar rahat ahlaksız diyebiliyorsun ? xD Aman yav, neyse siz takılın kafanıza göre..
Ronaldo, futbolunuda oynar golünüde atar zekidirde çeviktirde, bizler onu şımarık haliyle sevdik, bu saatten sonrada değişmesin zaten. Seven sevsin, sevmeyen Messi ile bilmem ne ile kıyaslamasın.
SerKaN bundan doğal birşey olamaz ama![]()
Güzel bir iğneleme olmuş . . . Yeşil sahalarda Ronaldo kadar kendini gösteriş için "kasan" az oyuncu bulursunuz
http://spor.mynet.com/haber/12753
Linksharing.tema=2; Linksharing.ekle(); div.MF-all{ width:105px; height:70px; text-align:right;}div.MF-all2{ width:285px; height:22px;text-align:right;}a.MF-eksenadd{ width:105px; height:21px; margin:0 3px 3px 0; background:url(http://img2.mynet.com/linksharing/new/btn-eksen.png) no-repeat left top; cursorointer;}*html a.MF-eksenadd{_filter: progid
XImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src='ht tp://img2.mynet.com/linksharing/new/btn-eksen.png', sizingMethod='crop');_background: none;}a.MF-emailsend{ width:105px; height:21px; margin:0 3px 3px 0; background:url(http://img2.mynet.com/linksharing/new/btn-e.png) no-repeat left top; cursor
ointer;}*html a.MF-emailsend{_filter: progid
XImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src='ht tp://img2.mynet.com/linksharing/new/btn-e.png', sizingMethod='crop');_background: none;}a.MF-divvy{ width:66px; height:21px; background:url(http://img2.mynet.com/linksharing/new/btn-paylas.png) no-repeat left top; cursor
ointer;}*html a.MF-divvy{_filter: progid
XImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src='ht tp://img2.mynet.com/linksharing/new/btn-paylas.png', sizingMethod='crop');_background: none;}div.MF-Ddivvy{ position:relative; float:right;}div.MF-all2 div.MF-Ddivvy{ position:relative; float:left;}div.MF-hovermenu{ width:134px; height:121px; position:absolute; background:url(http://img2.mynet.com/linksharing/new/bg-paylas.png) no-repeat left top; margin:10px 160px 0 -53px; @margin:10px 160px 0px -120px;}div.MF-hovermenu{ _background:none;}div.MF-hm{ width:134px; height:121px; padding:24px 0 0 16px; text-align:left;}*html .MF-filter{_filter: progid
XImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src='ht tp://img2.mynet.com/linksharing/new/bg-paylas.png', sizingMethod='crop');_background: none;}div.MF-hovermenu .MF-dv a{ font-size:12px; font-family:Tahoma,Arial,Verdana; color:#000; text-decoration:none; position:relative;}div.MF-hovermenu a:hover{ text-decoration:underline;}div.MF-hovermenu2{ width:134px; height:121px; position:absolute; background:url(http://img2.mynet.com/linksharing/new/bg-paylas2.png) no-repeat left top; margin:-110px 50px 0 5px; @margin:-110px 160px 0px -65px;}div.MF-hovermenu2{ _background:none;}div.MF-hm2{ width:134px; height:121px; padding:18px 0 0 16px; text-align:left;}*html .MF-filter2{_filter: progid
XImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src='ht tp://img2.mynet.com/linksharing/new/bg-paylas2.png', sizingMethod='crop');_background: none;}div.MF-hovermenu2 .MF-dv a{ font-size:12px; font-family:Tahoma,Arial,Verdana; color:#000; text-decoration:none; position:relative;}div.MF-hovermenu2 a:hover{ text-decoration:underline;}.MF-fl{ float:left;} span.MF-mi{ width:17px; height:17px; margin:0 3px 0 0; background:url(http://img2.mynet.com/linksharing/new/bg-icons.gif) no-repeat 0px 0px; float:left;}span.MF-mifacebook{ background-position:0px 0px;}span.MF-mitecc{ background-position:0px -18px;}span.MF-midel{ background-position:0px -43px;}span.MF-midig{ background-position:0px -63px;}div.MF-dv{ overflow:hidden;height:19px; clear:both; display:block; margin:0 0 3px 0; position:relative;}
![]()
Dünya üzerindeki bir çok erkek için kulağının arkasına pembe bir çiçek iliştirip dışarı çıkmanın düşüncesi bile korkunçtur. Ama sözkonusu yeşil sahaların yıldızı Cristiano Ronaldo olunca durum değişir.
Tüm dünya Mancheser United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo'yu ya futbol sahalarında ya da yanında birbirinden güzel kadınlarla dünyanın en gözde tatil mekanlarında görmeye alışkın.
Futbol sahalarının 24 yaşındaki yıldızı Ronaldo, bu kez herkesi şaşırttı. Sardunya adasında tatil yapan Ronaldo, başında pembe şapkası ve kulağının arkasına yerleştirdiği pembe çiçeğiyle objektiflere takıldı. Biri bayan biri erkek iki arkadaşıyla tatilin keyfini çıkaran Cristiano Ronaldo, üzerindeki giysileriyle ve formda vücuduyla moda dergilerinden fırlamış gibi görünüyordu.
Kim ne derse desin bana göre Ronaldo dünyanın en iyi futbolcusudur.
Bu adamı istemem başkasını isteyen var mı demedim ki, sadece Ronaldo ile ilgili konuşuyorum. Ben istemem adam çünkü ... birisi gibi bir cümle kurmak yerine, ben onu istemem Messi'yi isterim demek komik olan. İçinde Ronaldo geçen cümle gördü mü bazıları, direk Messi yazıyor. Alakayı çözemiyorum, komik geliyor. Sen gülmek zorunda değilsin.![]()
kendisini sadeceşl final maçı öncesinde TV'de canlı konuşmasını izlemiştim ancak büyüklerden duyduğum kadarıyla bir çılgınmış![]()
Messi'yi baştan aşağı karalayıp direk Ronaldo diye çemkirenler de az değil hani. Messi gibi bir futbolcu bu kadar basit karalanmamalı, Ronaldo da öyle.
E herkes itici, havalı, kendini beğenmiş gibi bir dolu sebep yazmış zaten ben de bunlara son derece katılıyorum .. Mesajları tam okuyamadın heralde abicim .. Neyse Ronaldo her dokunuşta kendini atmadığı, adam geçemeyince hakeme dönüp yalvaran gözlerle bakmadığı sürece her takım onu ister![]()
Aramızda kimse zatn RonaLdo'ya kötü oyuncu demedi ki sadece bazı + özeLLikLeri oLduu için Messi RonaLdo'dan daha iyi dedik ki bunun asLıda böyLe çünkü RonaLdo şampiyonLar Liginin en çok şut çeken oyuncusu oLdu bu ünvanıda nası aLdıını finaLde Eto'o nun goLüna kadarki oLan dkLar açıkLar MUN un etonun goLüne kadar 5-6 tane şutu vardı bunLarında 4-5 tanesini RonaLdo çekmişti nasıL mı çekmişti topu aLmıştı iLerLeyip uzaktan vurmuştu bi işe yaradımı yaramadı Barca bi kontra geLdi eto bir vurdu pir vurdu bu kadar...
Screw you guys, I'm goin' home
Premier Lig takımlarından Liverpool, Napoli'nin Arjantinli yıldızı Ezequiel Lavezzi'yi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.
2012 yılına kadar Napoli ile sözleşmesi olan yıldız futbolcunun menajeriyle görüşme halinde olan Liverpool transfer komitesi, bu transfer harekatına netlik kazandırmak için bir kaç gün içerisinde İtalya'ya gidecek.
Liverpool'un Lavezzi'nin transferini bitirmek için Napoli'ye 24 milyon avro, oyuncuya ise yıllık 4 milyon avro önermesi bekleniyor. Napoli'den yılda 1.3 milyon avro kazanan Arjantinli yıldızın, Liverpool'un teklifine sıcak baktığı ve gelecek sezon Premier Lig'de oynamak istediği ifade edildi.
Lavezzi'nin Liverpool'a transferi hakkında açıklamalar yapan FIFA menajeri Pablo Cosentino, "Napoli'nin sportif direktörü Pierpaolo Marino ile geçtiğimiz hafta içinde iki kez bir araya geldik. Lavezzi'nin Liverpool'a transferi önümüzdeki hafta netlik kazanacak. Özellikle Liverpool'un bu transferi gerçekleştirmek için büyük bir çabası var. Bekleyeceğiz ve göreceğiz" şeklinde konuştu.
Sporx
Liverpool için güzel transfer olur.Lavezzi iyi topçu
liverpoola kanat lazım. lavezzi değil bence ama yine de kaliteli topçu.arjantinliymiş, dil sorunu da olmaz liverpool da
![]()
Bomba değil de genç yıldız transferidir bu sadece, gerçekleşir herhalde.
Iskocyaya attigi bi gol ile hatirlarim onu, bi ara gunde 40-50 redbulla cikmisti
Rus golcü için Premier Lig macerası kısa sürecek gibi görünüyor. Takımdan ayrılması beklenen Roman Pavlyuchenko için Bundesliga ekipleri devreye girdi.
Geçtiğimiz yaz aylarında Spartak Moskova’dan Tottenham Hotspur’a transfer olan Rus golcü Roman Pavlyuchenko, bir sezon boyun boyunca İngiliz futbol tarzına alışamadı. Sadece 9 gol atma başarısı gösteren 27 yaşındaki oyuncu, fiziksel olarak da beklenenin altında kaldı.
Jermaine Defoe ve Robbie Keane’in White Hart Lane’e dönüşünün ardından, Rus oyuncu için forma şansı bulmak daha da zor bir hale geldi. Geçtiğimiz ay takım menajeri Harry Redknapp, tecrübeli oyuncunun performansından memnun olmadığını açıklamış ve santrforu eleştirmişti.
Stuttgart ve Roma ilgileniyor
Tottenham’da gözden çıkarıldığı yolunda haberler gelen Pavlyuchenko için, Bundesliga takımlarından Stuttgart devreye girdi. Stuttgarter Nachrichte’ye konuşan Alman ekibini genel menajeri Horst Heldt, “Pavlyuchenko ilginç bir oyuncu. Kulüp içerisinde onun adını tartışıyoruz” açıklamasında bulundu.
Transfer sezonunun açılması ile birlikte, Pavlyuchenko ile ilgilenen takımların sayısı artıyor. Serie A takılarından Roma da Rus oyuncuyu takibe almış durumda.
Goal
Gerrard bırakıyor
İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un ve İngiltere Milli Takımı'nın formasını giyen Steven Gerrard, 2013 sezonunun sonunda futbolu bırakabileceğini söyledi.
Gerrard, France Football dergisine yaptığı açıklamada, kulübüyle sözleşmesinin dolacağı 2013 yılında 33 yaşında olacağını belirtirken, ''Bundan daha da ileriye gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum. Kariyerimin daha en başında, tek kulüpte forma giyip, yeşil sahalara burada veda edeceğimi biliyordum'' dedi.
29 yaşındaki İngiliz futbolcu, alt yapısından yetiştiği Liverpool'a 1998 yılında katılmıştı.
16.06.2009
Kaynak : AA
2013'e kim öle kim kala yahu.![]()
Yazık ya adam lig şampiyonluğu göremeden bırakıcak futbolu![]()
daha yarın yaşacağımız beLLi değiL Gerrard bırakacağı yıLı açıkLamış
Sen kahinmisin Gerrard![]()
Screw you guys, I'm goin' home
5 sene daha bu efsaneyi izleyecek olmak güzel![]()
Bırakmadan bir lig şampiyonluğu yaşasa bari![]()
Torres: “Gerrard’ın Xavi’den fazlası var”
Liverpool’un İspanyol golcüsü Fernando Torres, takım arkadaşı Steven Gerard’ın milli takım arkadaşı Xabi Hernandez’den daha iyi bir oyuncu olduğunu ifade etti.
Liverpool’un golcü oyuncusu Fernando Torres, kaptanı Steven Gerard’ın dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak görülmesi gerektiğini ifade etti. Torres, İngiliz orta saha oyuncusunun milli takım arkadaşı Xavi’den daha iyi bir oyuncu olduğunu dile getirdi.
Konfederasyon Kupası için İspanya Milli Takım kadrosunda bulunan genç golcünün adı, son dönemde Manchester United ile anılıyor.
Genelde sadece Messi ve Ronaldo’nun üstünde durulduğunu belirten golcü oyuncu, “Avrupa’nın en iyi oyuncuları sayıldığında sadece Messi ve Ronaldo’nun adı anılıyor. Ama Gerard’da en az onlar kadar iyi. Onun gibi bir takım arkadaşına sahip olmak beni şımartıyor. Ondan her zaman harika paslar alıyorum” dedi.
Gerard’ın kendi performansı üzerinde büyük bir etkisi olduğunu hatırlatan İspanyol oyuncu, “Onunla oynarken sadece boş alana doğru hareket etmeniz yeterli. Ne kadar iyi savunulursa savunulsun, mükemmel paslar atar. Sahada tam bir lider. Onun insanlar tarafında hak ettiği değeri gördüğünü düşünmüyorum” dedi.
İyi hoşta ne gerek varmış böyle bir açıklamaya ?![]()
Xaviye Olan Hayranlığımdan Dolayı Torresin Bu Yorumuna Katılmıyorum