Niang bu aksam yada yarın aksam açıklancakMIŞ heralde.Ne kadar doğru görücez ..
Niang bu aksam yada yarın aksam açıklancakMIŞ heralde.Ne kadar doğru görücez ..
Niang ile falan olcak işler değil bunlar. Zico zamanında bu takım böyle mi oynuyordu. Şuan ki kadronun Zico dönemine nazaran fazlası var eksiği yok.
Takımda birlik ve beraberlik yok. bence en büyük sorun bu.
Takımda herkes birbirinin üstünde görüyor dün sahaya çıktıklarında konuşmayı kaptanın yapması gerekir emre yaptı.Bu takım benim himayem altında diyor resmen adam 2 maç oynatma süt dökmüş kediye döner hepsi.
Hala transfer mi bekliyorsunuz. Bu sezon Fenerbahçe kimseyi almayacak. Transfer bitmiştir, belki son gün Brezilya'dan adını duymadığımız bir adam getirirler. Şampiyonlar Liginden elenince şuan gündemde olan hiç kimse gelmeyecektir, zaten o gelecek kişi bugüne kadar alınmaması bizi Young Boys gibi bir takıma elenmemize sebep oldu.
100. yildaki kadro kim ne derse desin bu zamana kadar kurabildikleri en iyi kadroydu.. o kadrodan tuncay appiah aurelio edu kezman gitti takimin dengesi bozuldu birtürlü iflah olmadi takim eduyu cok özledim vallahi adamin hakkini yediler tas gibi adamdi .. ozamanki kadroya bakin birde simdiki kadroya bakin,
---------------------------- Volkan (Rüstü,Serdar)------------
Serkan(Kerim,Önder) --- Lugano(Deniz) --- Edu(Can) ---- Ümit(Ugur)
---------------Appiah(Kemal)-------Aurelio (Selcuk)---------------
Tuncay (Mehmet)-------- Alex(Olcan)---------- Tümer (Ugur)
--------------------------------- Kezman (Semih,Deivid)
100. yil kadrosunu özledim vallahi.. bol alternatifi olan tamami ile formda olan oyunculardan kurulu kadroydu.
Tümer gittikten sonra bu takımda abilik yapan yok bu takımın işi zor demişti. Bana göre takım Tümer ve Ümit gibi iki yaşlı abiye ihtiyacı var.
Volkan Demirel ve Gökhan Gönül önümüzdeki sezon mutlaka kaptanlığa getirilmeli,sırası önemli değil.
Volkan bence kaptan olacak kadar olgun değil, geçmişte yaptıkları bir yana daha bu senenin sonlarında Keita'nın topunu tutuş şekli de belli ediyor. Kaptan olgun ve gençlere örnek olacak biri olmalı. Semih ve Gökhan Gönül bu işi yapabilir.
Rubin Kazan Güiza'ya 7 m € teklif etmiş. Dünya Kupasına gidebilseydi daha iyi teklif gelebilirdi.
http://www.tuttomercatoweb.com/?acti...TO+mercato+WEB)
Fenerbahçe’nin elinden çıkarmak için çabaladığı ancak talep ettiği yüksek bonservis bedeli yüzünden bir türlü kadrosundan gönderemediği Daniel Güiza için en cazip teklif Rusya’dan geldi.
Rusya’nın Rubin Kazan takımı, İspanyol golcü içi 7 Milyon Euro’yu gözden çıkardı. 30 yaşındaki Güiza, Getafe’nin de transfer listesinde bulunuyordu ancak İspanyol ekip kadrosuna Adrian Colunga’yı katarak bu transferi bir anlamda kapatmış oldu.
Gökdeniz ve Fatih Tekke’nin de forma giydiği Rubin Kazan şu anda Güiza’ya en yakın takım olarak görünüyor.
Maraton
Fenerbahçe Cumhuriyeti
geçen sene rubin kazan güiza için fatih tekke+10 milyon euro teklif etmişti.
bilica'nın menajeri kulübe çağrılmış. gitmesi kuvvetle muhtemel.
(/s)
fransız medyası son dakika :
fenerbahçe gallas ile görüşüyor. devrede psg de var.
(/s)
Gallas boştaymış herhalde. Fenerbahçe için iyi transfer olur, ama kısa vadede..
bir 3 yıl tam kapasitesiyle fayda sağlasın yeter zaten.Lugano ile birlikte iyi bir ikili olurlar.
RMC Fransa'da hangi oyuncuyla ilgilendiğimizi söylediyse doğru çıktı. Bu haber de doğru olabilir. Tek korkum Lugano'nun gitmesi gibi bir ihtimal. Lugano'nun yanına alınacaksa süper olur, maliyeti az, önemli lig ve takımlarda oynamış tecrübeli bir oyuncu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bilica gönderilip Gallas gelirse savunma hattı süper olur..
hadi inşallah gallas çok işimize yarar yönetim yanlışlarından dönüyo mudur nedir
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Gallas gelirse harika olur gercekten.Bakalim insallah dogrudur..
Bu arada Loran'in dedigine gore Murat Ozaydinli ve Sekip Mosturoglu bugun Nice gitmisler.Ordan Marsilya'ya gececeklermis.Marsilya galiba satmaya karar vermis Niang'i.Bu gece anlasilabilir Marsilya ile demis Loran..
loran'in dedikleri doğru. şuan bizimkiler marsilyalı'larla görüşüyormuş.
(/s)
Gallas muhteşem olur.
Fransa´dan son haber
Marsilya yöneticileri ile bizimkiler su an görüsüyorlarmis. Kararin bir kaç saat içinde açiklanmasi bekleniyormus.
http://www.le10sport.com/L-info-du-1...38497.html?c=0
gallas'la niang'ı alsalar bide ekstradan türk veya yabancı fark etmez emrenin yanına takviye yapsalar,bence Mehmet Topuz orada en ideal isim ama Emrede Mehmette çok maç kaçıran oyuncular o yüzden bir oyuncu daha gerek oraya.o zaman Aykut hocanın istediğine yakın futbol oynayabilecek bir kadromuz olur.Tabi Lugano sıkıntı 11 agustostaki maç için milli takıma gidecekmiş ee o zaman bizde neden oynamıyo?
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sabahlarım vallahi yeterki açıklansın artık şu transferler![]()
bence güvenmeyin. uykunuzdan heba olmayın
anlaşsak bile açıklamazlar. maksat taraftarı kıl etmek.
(/s)
Gallas FB savunması için iyi bir oyuncu olur bence de. Bilica çok kötü yahuSivas'ta neden bu kadar çok göze battı bilinmez. Ben de begeniyordum ordayken açıkcası
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
bugün biraz düsündümde daum harbiden iyi hocaymis adamin cidden hakkini yemisiz.. bu kadro ile adam sampiyonluga oynadi aragones bile ilk 2 ye giremedi gerci onun elindeki kadro biraz kötüydü.. hatta bundan önceki senelerde daum o kalburüstü kadroya ragmen takimi sampiyonluga oynatti cok elestirildi belkide elestirilerin cogu dogruydu fakat su bir gercek, daum büyük hoca biraz inat ve asiri disiplin uyguluyor fakat takimdaki dengeyi cok iyi sagliyor ve eskik bölgelere yama yapmasini cok iyi biliyor... aykut hoca ne kadar acemi oldugunu daha simdiden gösterdi tamam takimda eksikler var fakat ben iddia ediyorum young boysa karsi daum takimin hocasi olsaydi elerdik bu adamlari cok ahim sahim top oynayan bir takim degiller sadece acik oynuyorlar sürekli hücumu düsünüyorlar biraz akilli oynasak eleyebilirdik 1 gol yeterdi bize.. daumun ne kadar iyi defans yaptirdiginida biliyoruz artik hücum kupa kazandirmiyor defans kupa kazandiriyor sampiyonlar ligi sampiyonu inter defansif futbolu ile o kupayi kazandi zaten dünyanin en iyi hocasi mourinho bile gittigi takimlari defansif oynatiyorsa bunda bir hayir vardir.