Sayfa 357 / 569 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457 ... SonSon
10,681 ile 10,710 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Selçuk'ta kötü oynarsa orta sahamızın halini düşünemiyorum.Sene başından beri oyunu karşı alana yıktığımız,orta sahada hakimiyet kurduğumuz doğru dürüst bir maç hatılamıyorum.Varsa da bir elin parmaklarını geçmez.Büyük takımsak ve büyük hedeflerimiz varsa öncelikle şu topu kendimiz de tutup orta sahada hakimiyet kurmamız gerek.Ondan sonra yavaş yavaş oyunu karşı alana yıkarak uzaktan şutlar ve kanat ataklarıyla savunmaları açmalıyız.

Schalke maçında tek forvet çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.Bu isim de Burak olmalı ve orta sahayı kalabalıklaştırmalıyız yoksa yine hakimiyeti kaybederiz.İlerleyen dakikalarda skora göre Drogba ve Umut girip skora katkı yapabilirler.Ama öncelikle ilk yarı topu ayakta tutup gol yememek lazım.

---Muslera----
    Eboue---Dany---Semih---Riera
    Hamit--Melo(mecbur)--Selçuk---Amrabat
    -----------Sneijder------
    --------Burak---------

Duruma göre amrabat çıkıp Drogba girer.Hamit orta sahayı 3'ler ve 4-3-1-2 gibi oynarız.Böyle daha iyi olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben de aksine Sneijder'in yerine .Drogba ve solda Amrabat yerine Emre ile başlamak ve 4-4-2 oynamak gerekir diye düşünüyorum
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ben de aksine Sneijder'in yerine .Drogba ve solda Amrabat yerine Emre ile başlamak ve 4-4-2 oynamak gerekir diye düşünüyorum
    Ben de 4-4-2 diyorum emre yerine de Engin diyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Muslera
    Eboue - Semih - Dany - Riera (Balta)
    Hamit - Selçuk - Emre
    Sneijder
    Burak - Drogba

oynamalıyız bence hamit ve emre kanada açılabilen isimler tek dez avantaj hamit biraz ağır selçukta hızlı sayılmaz ama bi şekilde idare edilir hamit yerine engin de oynayabilir tabi ki de engin geçen seneki gibi oynayabilcek mi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Engin bitmiş yahu, bu sezonki hangi maçına bakarak Engin deniliyor anlamadım gitti.

Bana göre de Sneijder - Drogba - Burak 3'lüsü bir arada oynayacaksa, diğer 3'lünün Hamit - Selçuk - Emre olması gerekiyor. Taktik de 4-3-1-2 olabilir, daha doğrusu hücumda bu şekilde, savunma da Sneijder - Selçuk'lu bir 4-4-2 başka çare gözükmüyor. 3-5-2 falan oynamayacağımıza göre..

Maçların gidişatına göre de Amrabat, Umut, Melo takviye olabilir takıma.

Muslera - Eboue - Semih - Dany - Riera - Hamit - Selçuk - Emre - Sneijder - Burak - Drogba tek yol budur.

Edit:

@Facx

Kardeşim yazdığını görsem uğraşmazdım hiç yazmakla.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Engin bitmiş yahu, bu sezonki hangi maçına bakarak Engin deniliyor anlamadım gitti.

Bana göre de Sneijder - Drogba - Burak 3'lüsü bir arada oynayacaksa, diğer 3'lünün Hamit - Selçuk - Emre olması gerekiyor. Taktik de 4-3-1-2 olabilir, daha doğrusu hücumda bu şekilde, savunma da Sneijder - Selçuk'lu bir 4-4-2 başka çare gözükmüyor. 3-5-2 falan oynamayacağımıza göre..

Maçların gidişatına göre de Amrabat, Umut, Melo takviye olabilir takıma.

Muslera - Eboue - Semih - Dany - Riera - Hamit - Selçuk - Emre - Sneijder - Burak - Drogba tek yol budur.
    Valla kardeşim sen neye göre Hamit diyorsan ben de ona göre Engin diyorum Adam en azından kötü oynasa da koşuyor. Engin kötü mücadele etmez. Olcay gibi düşün.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Valla kardeşim sen neye göre Hamit diyorsan ben de ona göre Engin diyorum Adam en azından kötü oynasa da koşuyor. Engin kötü mücadele etmez. Olcay gibi düşün.
    Hamit de güçlü, Drogba'dan sonra takımın en güçlü oyuncusu. Engin bu sene hangi maçta mücadele etmiş ne yapmış, zaten hoca da farkında 18'e bile girememeye başladı. 11 maç ceza bitirdi Engin'i ne yazık ki.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hani oynamayacağını bilirsin de yine de umut edersin ya işte o çok koyuyor insana.

Koşulara başlamış Büyük Şef.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Hamit de bu sene bir şey yapmadı valla. Ama onun kredisi Engin'de olmadı maalesef. Engin Hamit kadar forma şansı bulamadı maalesef. Bunda profesyonellik dışı davranışları en olmadık yerde takımını 10 kişi bırakması etkili oldu. Yoksa bir kaç maç oynasa Engin form tutardı. Hamit benim en son yazacagım adam olur. Ayrıca güçlü olmasına da hiç katılmıyorum. Evet iyi fiziği var ama ikili mücadelelerde çok fazla yerde kaldı bu sezon. Ayrıca üstüne üstlük inanılmaz derecede de agır. Takım savunmasına da katkısı pek olmadı normal bildiğimiz Hamit'in aksine. Engin en azından adam kovalar. O açıdan söylemiştim ben. Bizim takımın rahat Engin gibi Umut gibi oyunculara ihtiyacı var şu an. Hea bu arada Umut bir süre sağ kanat da oynamıştı Trabzon'da. 82 puanlık sezonda sanırım ya da bir önceki Burak forvete geçince o da sağ kanada geçmişti.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Engin Cüneyt Çakır'a yaptığı hareketten sonra bitti,her manada.Hamit konusuna da katılıyorum o da kredisini tüketti.Sezon başından beri bekliyorum ancak şu son 1 ayda umudu kestim Hamit'den.Şu dakikadan sonra herhangi bir futbolcunun ne form tutacağını ne de formdan düşeceğini düşünmüyorum.Sezon sonuna kadar kör,topal ilerleriz.Sezon sonu ne konumda oluruz onu da takımda ki kilit oyuncular belirleyecek.Kadro konusunda kafa yorma zamanının çoktan geçtiğini düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

11 mac kolay degil , engin"in kotu hali hamitten iyidir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sende ki Engin sevdası da bitmedi gitti abi.

616543132 haftadır Engin diyorsun,inşallah toparlar da kanatlarımıza hareket getirir biraz da olsa.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu takimda hamit,aydin,balta,emre deger gorup oynuyorsa engin rahatlikla oynar hoca haksizlik yapiyor bu yil her konuda her konuda en kisa ornek kazanan kadro bozulmaz dedi melo"nun cezasi bitti direk yektayi kesti maalesef adaletli davranmiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hamit 27 maç yaptı bu takımla,iyi kötü ancak 27 maç emek verdi.Engin ne yaptı ? Belki 2 maçla atlatacağı ceza hakeme saldırmasıyla oldu sana 11 maç,bitti sezonun ilk yarısı.Cezası bittikten sonra bir oyuncuyu kesip ''sorumsuz'' Engin'i oynatmak adalet ise ben almayayım.Hoş oynadığı maçlarda Hamit kadar da etkili olamadı Engin.Hangi futbolcu 25.haftada takıma monte edilip,oynadığı mevkiyi rahatlatmış ? Ne yazık ki şu an ki performanslarıyla Hamit'i kesebilecek bir oyuncumuz yok.Gönül ister ki düzelsinler,Hamit'i kessinler ancak yok arkadaş yok.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O maç için herhangi bir yorum yapmak yanlış olur.Ne olacağı belli olmayan bir maç.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Niye bu ülkede bütün yorumcular boş konusuyorlar. Çıksınlar bi yerlere icraat falan yapsınlar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bence oyuncuların formsuz gibi görünmesinin en büyük sebebi sistem. geçen sezon 4lü savunma, orta alanda emre-selçuk-melo-engin , ilerde elmander-necati vardı. bu sistem takır takır işliyordu çünkü Elmander sırtı dönük necati ise orta alana kadar gelip top alarak oynadığı için orta alanda daha topluca gdiyorduk.aynı zamanda emre çolak ve engin de çizgiden ziyade içe yanaşarak fm diliyle çalışkan kanat oyuncusu gibi oynadıklarından hücumda 6 kişi birbirine yakın gidip dönüşlerde de 6'sı birden yavaş yavaş ve blokları arasını daraltarak savunma yapıyordu.

Gelelim bu seneye.Sneijder ve Drogba geldikten sonra ben de 4-3-1-2 olsun falan dedim ama özellikle son maçlarda bu sistemi sahada görünce kesinlikle oynanmamasından yanayım. kanat beklerimizin çok teknik,süratli ve kondisyonlu olmaları lazım. öyle değiller. orta alanda sneijder'in arkasında oynayacak olan 3 oyuncunun çok koşup sirekli kanatları da kapatmaları lazım ,kapatamıyoruz. ilerdeki 3 oyuncunun rakip alanda 3'ünün birden prese başlamaları lazım,başlamıyorlar Bu yüzden bence mevcut kadroda kullanılabilecek en iyi 2 diziliş var. Eğer Sneijder oynayacaksa Burak ya da Drogba'yı kenarda oturtmayı göze alacağız ve Alex'li Fenerbahçe gibi 4-4-1-1 oynayacağız.Ya da Sneijder'i kenarda oturtup Drogba-Burak'lı 4-4-2 oynayacağız. 4-4-2'nin kenarında Hamit fena değil. Ama ne 4-2-3-1'de ne de 4-3-1-2'de iyi oynamıyor. Emre Çolak da aynı şekilde. Yalnız bir gerçek varki Amrabat bu sistemlerin ikisinde de bence ilk 11'e giremez

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

elmander kasimpasaya gidici galiba %95 oyle diyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Orta sahamız (Selçuk hariç) kanatlar dahil kötü bu sezon.Böyle olunca takım çift forveti kaldıramıyor.Çift forvet oynayacaksak orta sahaların hepsinin iyi oynaması gerekiyor.Çift forvet oynayınca zaten kötü olan orta sahaya ekstra yük biniyor.Bu da domino taşı gibi defansta çok pozisyon vermemize sebep oluyor.Sonra diyoruz ki bu sene defansımız kötü.Ben buna katılmıyorum,tamam bazen bireysel hatalar oluyor ama bu gayet doğal.Takımın bu kadar pozisyon vermesi defansın bireysel yeteneklerinden kaynaklanmıyor.Geçen seneden beri ısrarla çift forveti savunan biri olarak bu seneki orta sahayı görünce ya tek forvete dönmemiz gerektiğini ya da Sneijder'i yedek oturtup çift forvet oynamamız lazım ki o bile riskli bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www.ligtv.com.tr/haber/servet...lene-ask-olsun

Eskişehir maçının öyküsü yayınlanmış,Orduspor maçının öyküsü hala yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    http://www.ligtv.com.tr/haber/servet...lene-ask-olsun

Eskişehir maçının öyküsü yayınlanmış,Orduspor maçının öyküsü hala yok.
    Her maçın öyküsünü yapmıyorlar, bekleme boşuna.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

4-4-2"ye hoca tekrar doncen sneijder solda olcak gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by byariff View Post
    4-4-2"ye hoca tekrar doncen sneijder solda olcak gibi
    işte bu sonumuz olur.Sneijder maç eksiğini giderene kadar ancak AMC'de oynayabilir..

Schalke maçında süpriz bir kadro cıkarabilir Fatih Terim. Yapmadıgı şey değil valla

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hagi Misimovic'i sol açık oynatmış köyü oynayınca da taraftardan tepki almıştı oyuncu.Umarım aynı şeyi Sneijder'de de yaşamayız.Çünkü onun bölgesi değil sol açık.Formdayken bile orda oynaması zorken şu anda daha da zor.Fatih Terim umarım ilk maçta ki hatayı yapmaz.Bence ilk maçta da o hatasını anladı ve 45 te sanırım amrabat girmişti onun yerine.Bakalım ne olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Galatasaray Spor Kulübü’nden Açıklama

Bilinmesini isteriz ki, kulübümüzün ve bağlı şirketlerimizin tüm kadrolu personeli içinde maaşları gecikmiş veya ödenmemiş hiçbir elemanımız yoktur ve personel maaş ödemelerimiz son derece titizlikle zamanında gerçekleştirilmektedir.

Galatasaray’ın başarıları devam ettikçe bazı medya organlarında bu tür karalamalar ne yazık ki hız kazanmaktadır. En üzücü olan husus ise, bu tür yanıltıcı saldırılara camia içinden de art niyetle çanak tutanların varoluşudur.

Galatasaray'ımızın tüm gücüyle atılıma geçtiği bu dönemde camiamızın her zamankinden daha dikkatli ve tedbirli olması gereği izahtan varestedir.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Biletleri napti acaba yonetim bi aciklama gelmedi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Galatasaray'ın 24 maçı var ligde,23 tanede maçın öyküsü var abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla ben bazen yapmadıklarını biliyorum, bir de çıkacaksa maçtan 2-3 gün sonra çıkıyor en geç.

Mesaj Yetkileri