Sayfa 357 / 447 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407 ... SonSon
10,681 ile 10,710 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ugur Dundar'in dedigi ile Aykut Kocaman satilmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ugur Dundar'in dedigi ile Aykut Kocaman satilmaz.
    Ben değil ama..Ben burda olucaım sürece Aykut Kocaman'da burda diyen Aziz Yıldırım sattı..

Uğur Dündar burda Aziz Yıldırım'dan duyduğunu anlatmış

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tamda adamina vermis haberi. Ugur Dundara eskiden inanirdik onun ozgur haberciligi bitmis

Yine diyorum, her ne kadar sevmesemde Fenerbahcenin efsanesi Aykut'tur , Aziz degil.

Yildirim toplamis yanina saz arkadaslarini (Ridvan....vs) onune geleni harciyor. Iyice yoldan cikti bu adam.

Simdiye kadar niye istifa kabul etmemis ? Taraftar Aykutu sevdigi icin, Aykutu taraftara karsi kalkan olarak kullandi. Simdi niye vazgecti acaba cok merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

"İstifa kabul etmek" lafı çok saçma aslında. İstifa tek taraflı bir karar, gerçekten bırakmak isteyen, bırakacak olan, bırakan bu eyleminin arkasında durur. Yapamıyorum, gücüm yok, başarısız oldum vb sebeplerle işine devam etmek istemeyen birisi bırakır. Bunun kabulü veya reddi olmaz. Zorla mı çalıştıracaksın?

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Tamda adamina vermis haberi. Ugur Dundara eskiden inanirdik onun ozgur haberciligi bitmis

Yine diyorum, her ne kadar sevmesemde Fenerbahcenin efsanesi Aykut'tur , Aziz degil.

Yildirim toplamis yanina saz arkadaslarini (Ridvan....vs) onune geleni harciyor. Iyice yoldan cikti bu adam.

Simdiye kadar niye istifa kabul etmemis ? Taraftar Aykutu sevdigi icin, Aykutu taraftara karsi kalkan olarak kullandi. Simdi niye vazgecti acaba cok merak ediyorum

Yargıtay ....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.BAHÇE’DE Aykut Kocaman’ın istifasının ardından gündem bir anda yeni teknik direktörün kim olacağına dönerken, başkan Aziz Yıldırım istifalar nedeniyle hem hocasına hem de kardeşi Ali Yıldırım’a kırgın.

Atletico Madridli Arda Turan transferinde ters düştüğü Kocaman’a “Oyuncuları aldırıyorsun ama fark yine 10 puan oluyor. Bu adamlar ne işe yarıyor?” yanıtıyla tepki gösteren, Alper Potuk’un geçen sezon 5 milyon Euro’ya alınmamaması ve Alex’in gönderilmesinin faturasını Ali Yıldırım’la teknik direktörüne çıkaran Yıldırım ikiliyle ilgili düşüncelerini yakın çevresine şu sözlerle ifade etti:

‘GİDECEĞİNİ ANLADIM’
    “AYKUT Kocaman sezon içinde istifa etti. Devre arasında geri dönüş yaptı. Ligin son haftalarına girerken tekrar istifa etti. Anladım ki geri dönmeyecek ve zaten gidecekti. O nedenle istifasını kabul ettik.
    ALİ’YE ise çok üzüldüm. Ortada bir şey yoktu. Çalışıyorken, transfer görüşmeleri yaparken durup dururken istifa etti. En güvendiğim insanlar beni yarı yolda bıraktı.”

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben halen inanamıyorum habere. Bir şekilde öyle veya böyle geri döneceğine inanıyorum yani inşallah.

Şaka bi yana Ersun Yanal hamlesi gerçekleşirse , iki ihtimal olur fenerbahçe için ya zirve yada dip ortası yok bunun. Tabii birde kötü bir seri gelirse hemen goygoycular ''Futbol oynamamış adam ne anlar futboldan'' diye başlarlar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ultraslan , Gfb ve Çarşı , Gezi Parkı'na direnmeye gidiyor , gözlerimden yaş geldi yemin ediyorum , ellerinize , ayaklarınıza kurban olayım , helal olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Helal olsun... Bu katliama sessiz kalınması ayıp olurdu. Ancak Padişahın yeniçerileri tarafından hırpalanabilirler...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yapılan haklı veya haksız ajanslara o fotoraflar düştükçe gözyaşlarıma hakim olamıyorum.

Ne kadar tahmülsüz bir millet olduk böyle.Kimsenin kimseye saygısı kalmamış..

En cok üzen haber beni.Polis Taksim Metro'suna biber gazı atıp kapaları kapatması oldu..

Allah Sonumuzu hayır etsin..

12 Numara,Çarşı,UltraAslan tepkisini koyuyor.Taksim'de akşam bir tek dileğim ölüm olmasın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'deki sportif direktör ve teknik direktörlük görevlerinden istifa eden Aykut Kocaman, "Son yaşanan toplantının ardından; benim için bir nöbet değişimi, kulübümüz için bir kan değişimi zamanının geldiğini hissettim. Kararımı kesinleştiren yegane unsur budur. Bunun dışındaki spekülasyonlara itibar edilmemesini rica ederim" dedi.
    İstifa kararının ardından sessizliğini bozan Kocaman, yaptığı açıklamada, ayrılık süreciyle ilgili bazı konulara değindi. Bu konuda fazla yorum yapıp, polemik yaratmak istemediğini kaydeden Kocaman, kamuoyunun merak ettiği konulara açıklama getirmek istediğini vurguladı.
    Fenerbahçe'de görev yaptığı dönemde Türk futbolunun ve sarı-lacivertli kulübün maruz kaldığı sürecin normal sonucu olarak, bir futbol takımının hocasının ya da sportif direktörünün çok daha dışında bir takım görev ve sorumlulukları üstlendiğini belirten Kocaman, şunları kaydetti:
    "Herkes biliyor ki; bu mücadeleyi bir saniye bile düşünmeden büyük bir istekle ve gururla yaptım. Ama bir yandan da, sportif rekabetin getirdiği tatlı yorgunluğun, gerginliğin çok daha ötesinde olan bu durum, zaman geçtikçe beni daha da çok yıprattı, ruhumu yordu. Beni asıl yaralayan ise bu zorlu süreci bir şekilde geride bıraktıktan sonra, bu sezona başlarken kendi içimizde yaşadığımız sorunlar ve bu sorunların aile içindeki yansımaları oldu. Lafı daha fazla uzatmadan gelinen bu noktada; ayrılık kararımın bu doğrultuda şekillendiğini ve bu kararı en doğru zamanda aldığıma inandığımı söylemek istiyorum. Son yaşanan toplantının ardından; benim için bir nöbet değişimi, kulübümüz için bir kan değişimi zamanının geldiğini hissettim. Kararımı kesinleştiren yegane unsur budur. Bunun dışındaki spekülasyonlara itibar edilmemesini rica ederim. Bu noktada yeni teknik heyette görev yapacak meslektaşlarıma sonsuz başarılar diliyorum. Kendilerine değerli bir futbol mirası bıraktığıma, yürekten inanıyorum."
    BAŞKAN YILDIRIM VE YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
    Fenerbahçe'de dört yıldır büyük bir heyecan, azim, mutluluk ve sayısız güzel duyguyla görev yaptığını belirten Kocaman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri dahil birlikte çalıştığı herkese teşekkür etti.
    Kocaman şunları kaydetti:
    "Görev yaptığım süre zarfında benimle birlikte çalışan tüm futbolcu kardeşlerime, teknik heyetteki arkadaşlarıma, çok değerli kulüp çalışanlarına tüm kalbimle teşekkür etmek istiyorum. Görev sürem boyunca yapmaya çalıştıklarımı, ideallerimi, hedeflerimi, prensiplerimi anlayan, anlamaya çalışan, destek veren, katkıda bulunan herkese ve bu çerçevede büyük Fenerbahçe taraftarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı şekilde, ilk günden itibaren sadece ve sadece Fenerbahçe'nin başarısı için çalıştığımız, tarihimizin en zor günlerinde tüm zorlukları birlikte göğüslediğimiz, iyi günde, kötü günde yanyana yürüdüğümüz başta Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Sayın Başkanı Aziz Yıldırım'a ve halen görevde olan olmayan değerli yönetici arkadaşlarımıza tüm samimiyetim ve içtenliğimle teşekkür etmek istiyorum.
    Fenerbahçe ailesi olarak hep birlikte kazandığımız başarılar, kupalar bir tarafa; bizlere yaşatılan, yaşattırılan büyük zulüm sırasında ortaya koyduğumuz dayanışma, birlikte hareket etme gücü ve başarısı gerçekten çok önemliydi. Bu mücadelenin devam etmesinde bir damla katkım olduysa bunu da kendim ve ailem için büyük bir şeref sayarım."
    "HAK EDEREK KAZANDIĞIMIZ KUPALAR..."
    Her zaman çok sevdiği, neredeyse çocukluğundan bu yana mesleği olan futbol açısından bakıldığında önemli başarılara imza attığını vurgulayan Kocaman, kazandıkları kupaları son zerresine kadar hak ettiklerini vurguladı.
    Saha başarıları kadar kulübün prensiplerine, geleneklerine saygılı ve özellikle takım ruhu, özveri, çalışma, disiplin, meslek ahlakı gibi özellikleri benimsemiş bir Fenerbahçe yaratma konusunda da bir hayli yol katettiklerini anlatan Aykut Kocaman şöyle konuştu:
    "Benim her zaman en çok sevdiğim ve neredeyse çocukluğumdan bu yana mesleğim olan futbol açısından bakıldığında önemli başarılara imza attığımızı biliyorum. Son zerresine kadar hakkederek kazandığımız kupalar ve özellikle son sezonda tüm camiamıza çok büyük bir heyecan yaşatan Avrupa yolculuğumuz tek kelimeyle unutulmazdı. Avrupa'da çıtayı yükselttik, vites büyüttük. Kuşkusuz Fenerbahçe bundan sonra Avrupa sahnesine çok daha özgüvenli ve güçlü olarak çıkacaktır. Ancak en az bu saha başarıları kadar önem verdiğim bir konu olarak; kulübün prensiplerine, geleneklerine saygılı ve özellikle takım ruhu, özveri, çalışma disiplin, meslek ahlakı gibi özellikleri benimsemiş bir Fenerbahçe yaratma yolunda da bir hayli yol kattettiğimizin fakındayım. Bu da; arkama dönüp baktığımda beni en çok mutlu edecek kazanımlarım olacaktır. Umarım benden sonra Fenerbahçe'yi yönetecek teknik kadrolar da futbolun vazgeçilmezleri olarak kabul edilen unsurları daha da ileri taşırlar."

Kaynak : AA

Yine karakterini ortaya koymuş Kocaman adam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bülent Uygun Anteple tekrar anlaşmış. Neyseki bize gelme ihtimali kalmadı

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

En büyük aday Ersun Yanal gelir bence.Bir de Veysel'i getirir yanında.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Hollandanın 2010 dünya kupasındaki hocası ile de görüşecekmişiz umarım olur beğendiğim bir hocaydı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Hollandanın 2010 dünya kupasındaki hocası ile de görüşecekmişiz umarım olur beğendiğim bir hocaydı
    Allah korusun.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Mustafa Denizli imzayı atmak üzereymiş deniyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Hazır olaylar varken bizim başkanıda indirsekya

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Mustafa Denizli imzayı atmak üzereymiş deniyor.
    denizliyi ikinciye getirmez baskan akli varsa.. daumu ikinciye getirdide ne oldu? ayrica denizli fener düsmanidir kesinlikle böyle bir hata yapilmamali.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Mustafa Denizli'yi getireceksen Aykut Kocaman'ı niye sildin diye sorarlar adama.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Gelecek dönem için Ferit Şahenk'in başkanlık için adının geçmesini bırak, bu kişi klupten içeriye dahi sokulmamalı. Fenerbahçe klubüne yakışan budur.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Gelecek dönem için Ferit Şahenk'in başkanlık için adının geçmesini bırak, bu kişi klupten içeriye dahi sokulmamalı. Fenerbahçe klubüne yakışan budur.
    Sebep nedir söyleyebilir misin?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by himone View Post
    Olaylardaki ntv'nin tutumu olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by himone View Post

sahibi olduğu ntv kanalının, taksimdeki olayları ekrana taşımaması halkın değil iktidarın adamı, yalakası olması.

direnişin ve halkın takımına böyle bir kişi yakışmaz.

fenerbahçe kongresi de asla ve asla bu kişiye prim vermez.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım da bugün öyle. Kongre primin Allah'ını veriyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Aziz Yıldırım ile Ferit Şahenk farklı. Aziz Yıldırım dan nefret etsem de kendisi iktidarın adamı değil, olmaz. Stada verdiği isim ve arkasında duruşu malumdur. Fenerbahçe dergisinde zaman zaman yazdığı yazılar malumdur.

Aziz'e olan destek 3 temmuzda klubun ele geçirilmesine karşı kimseyi vermemek adına biraz, biraz da kendi adamları vasıtasıyla.

Olası kongrede de Aziz'e ne destek verildiğini göreceğiz. Mali kurul kongrenin tamamını yansıtmıyor, bir önceki genel kurul ise biraz vefa biraz da dediğim gibi Aziz Yıldırım'ı teslim etmemek adına o şekilde gerçekleşti. Bir dahaki böyle olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

İktidara yakın mesajlar vermiştir verebilir Aziz Yıldırım da klup başkanı olarak bundan doğalı yok ama teslim olmak kendini ona adamak onun adamı olmak bambaşka birşey. Şahenk de bu var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İktidar ile Aziz Yıldırım'ın yakın olduğunu düşünebilirsiniz ancak bu adam 'Ne şikesi memleket elden gidiyor' diyen birisi. Ferit Şahenk'in kişiliğini vs bilmiyorum ancak dün sınırları zorlamıştır. Olmasın abi , Fenerbahçe'ye başkan mı yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Onun yerine zor durumdaki halka koşulsuz kucak açan divan hotel sahiplerinden Ali Koç yakışır o makama, inşallah günü geldiğinde o oturur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Ali Koç gerçekten çok yakışır. Umarım bir gün oturacak o başkanlık koltuğuna.

Mesaj Yetkileri