Sayfa 358 / 492 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon
10,711 ile 10,740 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by serdarkmare View Post
    Milan takımı kaleciyi alt yapıdan çıkaracak bence
    Veya afrikadan bi keşif kapacak yeni teknik drektör umut verici bence ne varsa yeni nesilde var
    Manchester ...

Sanmıyorum Ferguson'un böyle bir şey yapacağını . Zaten Casillas gerçek bir Madrid'li onun da Madrid'i bırakacağını zannetmiyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Haklıydı demek istemiyorum ama hakem bir facia'ydı .

Enterokinaz Misafir

Casillas'ın Madrid'den ayrılmasına ihtimal vermiyorum. Real ile özdeşleşmiş bir isimdir o.

Default Chelsea Johnson için devreye girdi

Liverpool’a transferi gündemde olan Glen Johnson için Maviler de teklifte bulundu.
    Portsmouth başkanı Peter Storrie, Chelsea’nin Liverpool’un verdiği 17,5 milyon poundluk teklifi ödemeyi kabul ettiğini duyurdu. Premier Lig ekiplerinden Portsmouth, Liverpool’un yaptığı teklifi kabul etmişti. Bugün yapılan açıklamada ise Chelsea’nin de aynı teklifi yaptığı öğrenildi. 24 yaşındaki oyuncu iki takımdan birisine gitmekte serbest.

Storrie, “Transfer kısa bir süre içerisinde sonlanacaktır. Hangi takımda oynayacağı Glen Johnson’un vereceği bir karardır.” açıklamasını yaptı.
    Portsmouth başkanı, İngiliz defans oyuncusunun Şampiyonlar Ligi’inde forma giymek istediğini söyledi. Johnson, 2 sezon önce Chelsea tarafından 4 milyon pound bonservis bedeli ile Portsmouth’a satılmıştı.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bi daha Chelsea'ye giderse akıl sağlığından şüphe ederim :\

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Premier Ligde sattığını geri alma moda oldu

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Premier Ligde sattığını geri alma moda oldu
    Tottenham'ın ustalık alanı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Artık sıktılar yahu bu ne 15 milyon Pound kâr edecek Pompey

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Ne kadar saçma transferler başka oyuncumu yok yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

17,5 milyon pounda ala ala Glen Johnsonu mu alıyorlar.Gerçi Antonio Valencia 24 milyon euro ediyorsa bu da olabilir... Transfer piyasasının cılkı çıktı.Keşke bu Chelsea , Manchester Ardayı da görse de takımın borçları azalsa

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence de ayrılmaz ama ayrılsa garip olur.Ronaldo - Casillas takası gibi.Mesela düşünsenize atıyorum Barça ve İnter Eto'o- İbrahimovic takası yerine birbirlerine 100 milyon avro verseler tarihin en pahalı 2 transferi olur

Nesil
    2008
    Yer
    Karabüklü-Sinop/Ayancıkta

İşi bilen biri lazım başa
    Arsene Wengeri seviyoruz...!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

O durumda ben olsaydım kesinlikle 10-20 maç arası ceza alırdım herhalde.Ben ekran başında çıldırdım Chelsea'li futbolcuları düşünemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by serdarkmare View Post
    İşi bilen biri lazım başa
    Arsene Wengeri seviyoruz...!!!
    Öyle diyorsun da Arsene Wanger de çok gereksiz paralar harcıyor.Mesela Henry'i sattığında aldığı bonservisin hepsini Eduardo ' ya vermişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ne Madrid Casillas'ı verir.Ne Casillas gider.Ne de Manu o kadar büyük bir parayla kaleci alır.

Nesil
    2008
    Yer

Arrow

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Öyle diyorsun da Arsene Wanger de çok gereksiz paralar harcıyor.Mesela Henry'i sattığında aldığı bonservisin hepsini Eduardo ' ya vermişti.

bazen öyle saçmalıklar oluyor ama keşfettiği futbolcular çok güzel. kulübene kattığı paraları düşündükçe bi eduardoyu almış çokmu.zaten oyuncuları potansiyeline göre alıyor. O genç oyuncularla şamp liginde yarı final oynadı. Adebayoru ne kadar paraya aldı şuan ne kadar ediyor

Nesil
    2008
    Yer

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Bence de ayrılmaz ama ayrılsa garip olur.Ronaldo - Casillas takası gibi.Mesela düşünsenize atıyorum Barça ve İnter Eto'o- İbrahimovic takası yerine birbirlerine 100 milyon avro verseler tarihin en pahalı 2 transferi olur

yaratıcı bi fikir

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

94 milyon euro bı kalecıye.....o kaleci casillas olsada verılmez ....

Default Tevez resmen United'dan ayrıldı

Manchester United resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada kiralık olarak forma giyen Carlos Tevez'in takımdan ayrılacağını resmen duyurdu

Premier Lig şampiyonu Manchester United, 2009/10 sezonunda Carlos Tevez’in, takımda olmayacağı haberlerini doğruladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: “Carlos Tevez’in danışmanlarıyla yapılan görüşmede, oyuncunun Manchester United ile sözleşmesinin sona ermesine karar verilmiştir. Manchester United kulübü olarak, Carlos ile sözleşme uzatmayacağımızı belirtmek isteriz”

“Oyuncu için beş senelik 25.5 milyon pound önerdik fakat Tevez’in danışmanları, oyuncunun futbol kariyerine bizde devam etmeyi düşünmediğini belirtti”

“Manchester United olarak, bize iki sene boyunca yaptığı destek için Carlos’a teşekkür eder, futbol hayatının geri kalan döneminde başarılar dileriz”

İki sezon, 99 maç

Carlos Tevez, 2007-08 sezonu öncesinde West Ham United’dan kiralık olarak Manchester United’da transfer olmuştu. İlk sezonunda 48 maçta forma giyen Arjantinli oyuncu 19 kez gol sevinci yaşadı. 2008-09 sezonunda ise 51 maçta sahaya çıkan Tevez, 15 gol atmayı başardı.

Tevez’in Manchester United’dan ayrılmasıyla Arjantinli oyuncu ile ilgilenen Manchester City, Liverpool ve Chelsea’nin harekete geçmesi bekleniyor.

Tevez ile İngiliz kulüplerinin yanı sıra bir İtalyan bir de İspanyol kulübünün ilgilendiği de geçtiğimiz günlerde yayınlanan haberler arasında yer almıştı.

Goal

Default Tosic: "Yeni Ronaldo olabilirim"

Manchester United'ın genç oyuncusu Zoran Tosic, Ronaldo'nun yerini doldurmaya hazır olduğunu belirtti.
    Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e gidecek olmasıyla beraber Manchester United, şimdi ne yapacağını düşünüyor. Ancak Kırmızı Şeytanlar'ın genç oyuncusu Zoran Tosic, Ronaldo'nun yerini doldurabileceğine inandığını söyledi.

22 yaşındaki Sırp oyuncu, "Şans bulup sahada kendimi gösterme fırsatını yakalayacağıma inanıyorum. Oynayacağımız sezon öncesi hazırlık karşılaşmaları benim için çok önemli. Bu maçlarda kendimi gösterip takımda yerimi almak istiyorum" dedi.

Genç oyuncu ayrıca Ronaldo'nun Real'e gideceğinin çok önceden belli olduğunu ve Portekizli yıldızın bunu kendisine söylediğini belirtti.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zoran Tosic çok yetenekli bir oyuncu fakat ofansta Ronaldo kadar etkili değil.
    Ronaldoyu, Ronaldo yapan fiziğiydi, Tosic'te malesef o yok ama çok iyi bir kanat oyuncusu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

çok müthiş oyuncu zaten manu da bunun farkında ki yıllık 5.1M pound önermişler . bence manu'dan ayrılıp yine ingiltere'de kalmaz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birde Beşiktaş a geLicek diye haber yapmadıLar mı. Kramponunu aLamayız biz Tevez in
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Tevez gibi zeki,teknik ve bitirici forvet her zaman bulunmaz hangi takım alırsa çok iyi bir iş yapmış olucak.

Nesil
    2008
    Yer

ingilterede devam etmez o kariyerine italyaya gider gibi ispanya favori gibi gözüküo ancak milana yakın

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Manchester City'e gitse iyi olur.Keşke ingiltere 5. büyüğüne kavuşsa.ŞL mücadelesi muhteşem olur o zaman.

Tevezi göndermekle doğru bir iş yaptı manu.Çünkü zaten Rooney ve Tevez aynı tip forvetler.Rooney'in yanına Berbatov gibi İbrahimovic gibi uzun boylu , fizikli ve bitirici bir forvet gerekiyordu.Zaten Berbatovu da aldılar.

manchester city'e gider bence

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Man.City'nin elinden almamız şart. Alın lan şu adamı !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bencede citye gitsin

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Transfer yapmak istiyoLarsa Fabregas'ı aLsınLar ArsenaL'ın 45M€ bırakabiLeceği konşuLuyor
    Aynen Masc'ın yerine Fabregas daha mantıklı.. Hele bir de Yaya'yı bırakacaklarsa..

Mesaj Yetkileri