Sayfa 358 / 367 İlkİlk ... 258308348356357358359360 ... SonSon
10,711 ile 10,740 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Del Piero_10 Misafir

Napoli çok büyük bir sürpriz yapmazsa Milan şampiyon diyebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    aygün konuşturma beni
    Abi öyle değil mi ama İnter harika top oynamış hakem engel olmuş

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Mexes sakatlanmış ve sezonu kapattı. Şampiyonlar ligi umutları gittikçe zora giriyor bizim açımızdan.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yanlız milan şampiyonluktaki 2 rakibinede 3 attı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi öyle değil mi ama İnter harika top oynamış hakem engel olmuş
    Arkadaş Türk mantığımız işte , ayrıca hayırlısıyla milan - samdoria maçına gidicem bakalım

İnter 5 yemiş şampiyonlar liginde o_O

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Philippe Mexes Milan'a gidiyor

6 Nisan 2011 20:12 | NTVSpor.net
    Sakatlığı sebebiyle Roma'da forma giyemeyen Fransız Mexes, gelecek sezonda Roma forması giymeyeceğini söyledi. Mexes'in Milan'a gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Roma'nın Fransız futbolcusu Philippe Mexes, gelecek sezon Roma forması giymeyeceğini açıkladı. Dizindeki sakatlık nedeniyle sezonu kapatan Mexes futbola döndükten sonra Roma'da forma giymeyecek. Fransız futbolcu, hakkında yer alan Milan iddiaları için ise "Milan'a gitmem düşük bir ihtimal değil" diye konuştu. İtalyan basını da Mexes'in Milan ile anlaştığını ileri sürdü.
    Ligin 31. haftasında oynanan Juventus maçında sol dizinden sakatlanarak, sahayı sedyeyle terk eden Mexes, dün geçirdiği cerrahi müdahalenin ardından hastane çıkışı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
    Tecrübeli Fransız oyuncu geleceğine yönelik sorulara, ''7 yıldır Roma formasını terletiyorum. Şu anda buradayım ancak kişisel olarak önümde yapmam gerekenler var. Bunlar, beni bir seçim yapmaya itiyor. Hayatım için bir seçim yapmam gerek'' dedi.
    Bu sözleri ayrılık sinyali olarak yorumlanan 29 yaşındaki stoper, düşüncelerinin AS Roma'daki teknik direktör değişiminde kaynaklamadığını, aksine şu anki teknik direktör Vicenzo Montella'nın çok iyi olduğunu söyledi.
    AS Roma'nın şampiyonluk kazanmasını dilediğini belirten Phillipe Mexes, ''AC Milan'a gider miyim? Birçok olasılık içinde neden olmasın. İtalya ya da dışarıda, Roma gibi bir takım bulacağım. Futbol böyle bir şey. Sizi hayatınızda bir şeyler yapmaya zorluyor'' diye konuştu.
    Operasyonda çok acı çektiğini ancak ailesinin ve yakınlarının kendisini iyi görmek istemesi nedeniyle buna katlandığını ifade etti.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Harcanan bir isim.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Eh artık 30 una varmış Milana gitme zamanı gelmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Kabak tadı vermedi mi ? cidden birilerinin güldüğünü düşünen var mı buna ?

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ne yalan söyliyim ilk başta ben güldüm (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    adam haklı beyler
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana hiç komik gelmiyo aynı bir alex değil esprisi gibi artık ikisi de kabak tadı veriyor.

Mexes'e gelirsek 29 yaş savunma oyuncusunun en iyi yaşlarındandır , yaşlanan Nesta'nın yerine iyi bir oyuncu olabilir.Thiago Silvayla nasıl bir ikili oluştururlar bilemiyorum aynı uyum yakalanır mı , inşallah yakalanır.

Beklere ve orta sahaya da transfer yapmak lazım Berlusconi kesenin ağzını açmaya başladı.

Milan tekrar eski günlerine dönecektir.

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Bana hiç komik gelmiyo aynı bir alex değil esprisi gibi artık ikisi de kabak tadı veriyor.

Mexes'e gelirsek 29 yaş savunma oyuncusunun en iyi yaşlarındandır , yaşlanan Nesta'nın yerine iyi bir oyuncu olabilir.Thiago Silvayla nasıl bir ikili oluştururlar bilemiyorum aynı uyum yakalanır mı , inşallah yakalanır.

Beklere ve orta sahaya da transfer yapmak lazım Berlusconi kesenin ağzını açmaya başladı.

Milan tekrar eski günlerine dönecektir.
    sezon sonuda biz onlara güleceğiz merak etme renkdaş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by maNga 33 View Post
    sezon sonuda biz onlara güleceğiz merak etme renkdaş
    aynen öyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Messi Ve Cristiano Ronaldo için açık çek vermiş Gallianiye Berlusconi ... mükemmel olurdu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Messi Ve Cristiano Ronaldo için açık çek vermiş Gallianiye Berlusconi ... mükemmel olurdu

yok artık hayal bile edemiyorum
    Messi - Ronaldo - Ibra - Pato - Robinho - Cassano biraz da defans ve orta sahaya adam alsak bence

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Messi ve Ronaldo'nun Milan'a gelmesi için en az bir 15 sene var.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    baydı artık bunlar berlusconi gerçekten isterse alır

20. Default

Bizim Türk Takımlarının Kaderi Gibi Oldu Koca Milan

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Facx View Post
    baydı artık bunlar berlusconi gerçekten isterse alır
    Gerçekler acıdır. İstediği kadar istesin bence alamaz. Real Madrid'de Barcelona'da İspanya Ligi'de Milan ve İtalya Ligi'nden üstte iken attan inip neden eşşeğe binsinler?

Ancak R10 ve Ibra gibi performansları çok düşerse giderler Milan'a.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Gerçekler acıdır. İstediği kadar istesin bence alamaz. Real Madrid'de Barcelona'da İspanya Ligi'de Milan ve İtalya Ligi'nden üstte iken attan inip neden eşşeğe binsinler?

Ancak R10 ve Ibra gibi performansları çok düşerse giderler Milan'a.
    para + milan büyüklük olarak madridle eş (hatta bence daha büyük) ve barcelona dan da büyük bide 2si gelince attan inip arabaya binmiş gibi olurlar bence

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Mourinho rest çekmiş zaten.Ronaldo giderse ben de giderim demiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mexes - Thiago Silva o lige fazla gelir. İyi bir kaleci ve bek oyuncusuda alırsa Milan avrupa'da iddialı konuma gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milan en çok şampiyonlar ligi kazanan takımlardan , italya liginde zirveye oynuyor , hayal edemeyeceğinizden fazla parası var barcelona gibi zor duruma geçip bir anda değerleri bırakıp reklam almasına da gerek yok , İbrahimovic'in performansında herhangi bir düşüklük olmadan aldık ayrıca tabi İbrahimovic olunca insanüstünün altında performans düşük sayılabilir size göre.

Cristiano Ronaldo ve Messi'ye de hayli hayli parası yeter ayrıca bu sene van bommel ve legrotaglie transferleri dışında 30 yaşın üstünde kaç oyuncu var ?

robinho , odiyiah , cassano , ibrahimovic ..... ? bu geyikler neden hala dönüyor anlayamıyorum cidden takım geçen sene bütün kupaları toplayan intere 3 çekip lider olarak devam ediyorken olması da ilginç.

2 seneye tekrar şampiyonlar liginin zirvesine oturduğumuzda her sene finale oynadığımızda kesilir artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Mexes oldukça iyi transfer Milan için. Nesta'nın yerini tam anlamıyla dolduramaz ama gerçekten kaliteli bir DC.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Milan en çok şampiyonlar ligi kazanan takımlardan , italya liginde zirveye oynuyor , hayal edemeyeceğinizden fazla parası var barcelona gibi zor duruma geçip bir anda değerleri bırakıp reklam almasına da gerek yok , İbrahimovic'in performansında herhangi bir düşüklük olmadan aldık ayrıca tabi İbrahimovic olunca insanüstünün altında performans düşük sayılabilir size göre.

Cristiano Ronaldo ve Messi'ye de hayli hayli parası yeter ayrıca bu sene van bommel ve legrotaglie transferleri dışında 30 yaşın üstünde kaç oyuncu var ?

robinho , odiyiah , cassano , ibrahimovic ..... ? bu geyikler neden hala dönüyor anlayamıyorum cidden takım geçen sene bütün kupaları toplayan intere 3 çekip lider olarak devam ediyorken olması da ilginç.

2 seneye tekrar şampiyonlar liginin zirvesine oturduğumuzda her sene finale oynadığımızda kesilir artık.

Milan'ın 35 yaşındaki adamlarla yaptıklarını diğer takımlar niye yapamıyor acaba Laf söyleyecek başka bir şey bulunmayınca anca yaş muhabbeti yapılıyor

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Abartıp kan davası haline getirmenize gerek yok şakalaşıyoruz şurda (:

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Milan'la dalga geçmek saçmalık yahu daha ne yapalım ki müzemize bi baksınlar

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Abartıp kan davası haline getirmenize gerek yok şakalaşıyoruz şurda (:
    Katılıyorum...

Mesaj Yetkileri