Napoli çok büyük bir sürpriz yapmazsa Milan şampiyon diyebiliriz.
Napoli çok büyük bir sürpriz yapmazsa Milan şampiyon diyebiliriz.
Mexes sakatlanmış ve sezonu kapattı. Şampiyonlar ligi umutları gittikçe zora giriyor bizim açımızdan.
yanlız milan şampiyonluktaki 2 rakibinede 3 attı![]()
İnter 5 yemiş şampiyonlar liginde o_O![]()
6 Nisan 2011 20:12 | NTVSpor.net
Sakatlığı sebebiyle Roma'da forma giyemeyen Fransız Mexes, gelecek sezonda Roma forması giymeyeceğini söyledi. Mexes'in Milan'a gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.
![]()
Roma'nın Fransız futbolcusu Philippe Mexes, gelecek sezon Roma forması giymeyeceğini açıkladı. Dizindeki sakatlık nedeniyle sezonu kapatan Mexes futbola döndükten sonra Roma'da forma giymeyecek. Fransız futbolcu, hakkında yer alan Milan iddiaları için ise "Milan'a gitmem düşük bir ihtimal değil" diye konuştu. İtalyan basını da Mexes'in Milan ile anlaştığını ileri sürdü.
Ligin 31. haftasında oynanan Juventus maçında sol dizinden sakatlanarak, sahayı sedyeyle terk eden Mexes, dün geçirdiği cerrahi müdahalenin ardından hastane çıkışı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Tecrübeli Fransız oyuncu geleceğine yönelik sorulara, ''7 yıldır Roma formasını terletiyorum. Şu anda buradayım ancak kişisel olarak önümde yapmam gerekenler var. Bunlar, beni bir seçim yapmaya itiyor. Hayatım için bir seçim yapmam gerek'' dedi.
Bu sözleri ayrılık sinyali olarak yorumlanan 29 yaşındaki stoper, düşüncelerinin AS Roma'daki teknik direktör değişiminde kaynaklamadığını, aksine şu anki teknik direktör Vicenzo Montella'nın çok iyi olduğunu söyledi.
AS Roma'nın şampiyonluk kazanmasını dilediğini belirten Phillipe Mexes, ''AC Milan'a gider miyim? Birçok olasılık içinde neden olmasın. İtalya ya da dışarıda, Roma gibi bir takım bulacağım. Futbol böyle bir şey. Sizi hayatınızda bir şeyler yapmaya zorluyor'' diye konuştu.
Operasyonda çok acı çektiğini ancak ailesinin ve yakınlarının kendisini iyi görmek istemesi nedeniyle buna katlandığını ifade etti.
Harcanan bir isim.
Football is simple,but Football Manager is not
Eh artık 30 una varmış Milana gitme zamanı gelmiş.
Ne yalan söyliyim ilk başta ben güldüm (:
Bana hiç komik gelmiyo aynı bir alex değil esprisi gibi artık ikisi de kabak tadı veriyor.
Mexes'e gelirsek 29 yaş savunma oyuncusunun en iyi yaşlarındandır , yaşlanan Nesta'nın yerine iyi bir oyuncu olabilir.Thiago Silvayla nasıl bir ikili oluştururlar bilemiyorum aynı uyum yakalanır mı , inşallah yakalanır.
Beklere ve orta sahaya da transfer yapmak lazım Berlusconi kesenin ağzını açmaya başladı.
Milan tekrar eski günlerine dönecektir.
Messi Ve Cristiano Ronaldo için açık çek vermiş Gallianiye Berlusconi ... mükemmel olurdu
Messi ve Ronaldo'nun Milan'a gelmesi için en az bir 15 sene var.![]()
Mourinho rest çekmiş zaten.Ronaldo giderse ben de giderim demiş.
Milan en çok şampiyonlar ligi kazanan takımlardan , italya liginde zirveye oynuyor , hayal edemeyeceğinizden fazla parası var barcelona gibi zor duruma geçip bir anda değerleri bırakıp reklam almasına da gerek yok , İbrahimovic'in performansında herhangi bir düşüklük olmadan aldık ayrıca tabi İbrahimovic olunca insanüstünün altında performans düşük sayılabilir size göre.
Cristiano Ronaldo ve Messi'ye de hayli hayli parası yeter ayrıca bu sene van bommel ve legrotaglie transferleri dışında 30 yaşın üstünde kaç oyuncu var ?
robinho , odiyiah , cassano , ibrahimovic ..... ? bu geyikler neden hala dönüyor anlayamıyorum cidden takım geçen sene bütün kupaları toplayan intere 3 çekip lider olarak devam ediyorken olması da ilginç.
2 seneye tekrar şampiyonlar liginin zirvesine oturduğumuzda her sene finale oynadığımızda kesilir artık.
Mexes oldukça iyi transfer Milan için. Nesta'nın yerini tam anlamıyla dolduramaz ama gerçekten kaliteli bir DC.
Abartıp kan davası haline getirmenize gerek yok şakalaşıyoruz şurda (:
Milan'la dalga geçmek saçmalık yahu daha ne yapalım ki müzemize bi baksınlar![]()