iki kişi sohbette ii olmuyor be kardeş biraz kalabalık olsak
iki kişi sohbette ii olmuyor be kardeş biraz kalabalık olsak
Tabi tabi bilmezmiyiz...
Acaba reklamlardan kaç trilyon aldı Turksportal'da yayınlıyor Özkan![]()
Biz tamamen hayır için yayınlıyoruz. Hiç bir maddi gelirimiz yok bu reklamlardan.![]()
Bendede var bir Zerrin egeliler koleksiyonu.
Ata sporumuzdan güzel kesitler mevcut .![]()
![]()
Evet Zerrin Egeliler.Ünlü türk şeyi.Adam hiç bir yerde bulamayacağımız filimlerinin olduğunu söylüyordu.
![]()
So what?
Saike
Tahsin paşam burada olsaydı ne bu Zerrin Egeliler muhabbeti derdi.
Mesaj alındı sanırsam.![]()
slm millet
slm da kimse kalmadı be....![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben demedim Tahsin Paşam derdi.![]()
öle valla hadi ya nerde bu millet..
Şekerler hiç bakmıyorsunuz konuya.Üzülüyorum ama.![]()
http://forum.turksportal.net/vb/show...d=1#post812491
So what?
Saike
Seko Izmir'de kiralar ne kadar ? Yani bir öğrencinin Izmir'de maksimum gideri nedir ?
Bizde mesajı Tahsin Paşa'dan aldık zaten Özkan.![]()
Hayır mı ?? Bana çok hayrı oldu Özkan abi sağolasınGözüm gönlüm açıldı
![]()
I'm back...
var var da bu konuya bakmıyolarbu arada selamın aleyküm guşluk
Tahsi Paşa geliyor ha ona göre.![]()
Oturduğun yere göre Özkan. Bizim arkadaşlar geçen sene 3+1 evde 550 milyona oturuyorlardı. 3 kişiydiler, okula yakın olduğu için yol masrafı yok. Bu sene gerçi 650 istemiş ev sahibi, şimdi ev bakıyorlar. Bornova'da 400-500 arası diyorlar. 2+1 olursa 400'e bulabilirsin.
Tercihlerde ne yaptın yahu, kaçında açıklanıyor sonuçlar?
"YÜCE ATATÜRK"
aleyküm selam. kalan guşlar size iyi eğlenceler. benden bu kadar bu gece pek hayat yok hadi iyi geceler.....
"YÜCE ATATÜRK"
2+1 400 mü ?Çok ucuz be abi.
3 kişi kalsan 130 civarı düşüyor. Istanbul olursa benim 900 - 1000'i gözden çıkardık biz yahu.
Istanbul olmazsa Izmirdeyim Serkan. Izmır de olmazsa Eskişehir garanti.
20 Ağustos'a kadar herhangi bir gün açıklanabilir. Kesin bir gün yok yani.
la benim uyarı % 0 görünüyo hala kırmızı.
İstanbul Olsun yav.. Seneye Bende İstanbuldayım inş.. Orası olmazsa bende İzmir düşünüyorum zatnn..
Hatta daha uzaklarda tutarım dersen, daha ucuza da bulabilirsin. Tabi yol parası da olacak.
Hayırlısı ne ise o olsun, Yücel de gelirse İzmir'e beraber tutarsınız artık.Ya da bizim arkadaşlara ortak ol, onlara 3 kişi 650 fazla geldi, ev sahibi 4. bulun indirim yapmam diyor. Bir odaları boş, penceresi var ama apartman boşluğuna bakıyor, işkence odası olarak kullanılıyor. Seni oraya yerleştiririz.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben 4 gün nezarette kalmış adamım. Hiçbir şey olmaz. Yücel ile iyi olur yahu. Bakalım her şeyin hayırlısı abi.
Mehmet Istanbul'da çok masraf oluyor. Bir yurt'a minimum yıllık 3.000 veriyorsun.
Vala önceden demiştim galiba Bilgisayar mühendisliği istiyorum.. Olursa İzmir de güzelHayır demem asla
Ayrıca Bu web tasarımı ve grafikerlik diye bi bölüm varmı? Yeni girenler belki bilebilir. bilen yazssın lütfen..
Allah'ın izniyle bende seneye İstanbul'da İTÜ'deyim![]()
I'm back...
İTÜ ovvv. Inşallah Mustafa.