Sayfa 358 / 896 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
10,711 ile 10,740 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

+ Sivas takım halinde kapalı oynuyordu..Orta saha,savunma hattına çok yakın oynuyordu o da fiziki özelliklerinin yardımıyla göze batan bir oyuncu haline gelmişti ama geldiği günden beri söylüyorum gidene kadar da söyleyeceğim : asla büyük takım oyuncusu olmadı olmayacak da..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bilica'nın neden alındığı ortada zaten. o dönemde iyi bir paraya iyi bir stoper alabilirdik ama ne hikmetse yönetim savunma için yüksek meblağ ödenmez gibi bir zihniyette. bu yüzden az parayla bilica alındı. transferdeki tek hedef ligi idare etmek. ee avrupa?

yine yönetimsel bir hata daha.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bugün biraz düsündümde daum harbiden iyi hocaymis adamin cidden hakkini yemisiz.. bu kadro ile adam sampiyonluga oynadi aragones bile ilk 2 ye giremedi gerci onun elindeki kadro biraz kötüydü.. hatta bundan önceki senelerde daum o kalburüstü kadroya ragmen takimi sampiyonluga oynatti cok elestirildi belkide elestirilerin cogu dogruydu fakat su bir gercek, daum büyük hoca biraz inat ve asiri disiplin uyguluyor fakat takimdaki dengeyi cok iyi sagliyor ve eskik bölgelere yama yapmasini cok iyi biliyor... aykut hoca ne kadar acemi oldugunu daha simdiden gösterdi tamam takimda eksikler var fakat ben iddia ediyorum young boysa karsi daum takimin hocasi olsaydi elerdik bu adamlari cok ahim sahim top oynayan bir takim degiller sadece acik oynuyorlar sürekli hücumu düsünüyorlar biraz akilli oynasak eleyebilirdik 1 gol yeterdi bize.. daumun ne kadar iyi defans yaptirdiginida biliyoruz artik hücum kupa kazandirmiyor defans kupa kazandiriyor sampiyonlar ligi sampiyonu inter defansif futbolu ile o kupayi kazandi zaten dünyanin en iyi hocasi mourinho bile gittigi takimlari defansif oynatiyorsa bunda bir hayir vardir.
    Ben kaç aydır forumda bunu bangır bangır söylüyorum. Sol bek yokken Ümit'ten sol bek yapmıştı. Daum zaten Alman. Almanlarında geneli disiplinlidir. Daum olsa takımda daha çok disiplin olurdu ve bu 3 maçta görülen 3 kırmızı kart hiç olmazdı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bilica ilk geldiğinde vasat bir transfer diye burda bir tarafımı yırtmıştım fakat Fenerbahçe'li arkadaşlar oyuncularını koruma psikolojisine girip görürsünüz Bilica harikalar yaratıcak falan demişti. Sonuç yine haklı çıkan taraf belli..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bilicanın dışında Gallas Lugano'nun yerine düşünülüyo olmasın Lugano Roma ile anlaştı avrupa maçlarında o yüzden oynamadı gibisinden bir haber okudum hürriyette.Milli takımada gidiyormuş 11inde
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Avrupa'da ligler başladı başlayacak. Bu saatten sonra transfer yapmak 2kat daha zor. Ancak uçuk rakamlar ödeyerek transfer yaparız Avrupa'dan.Veyahut gözden düşmüş oyuncular alınabilir. Bir yıl da ağustos ayı gelmeden transferi bitir be yönetim.

1 maçla bu kadar net fikir üretebiliyormusunuz Aykut Kocaman ile ilgili.Vallahi çok şaşırdım şu an.Tamam,yeri geldi mi eleştiririz Aykut Hoca'yı da ama önce bir 3-4 hafta geçsin ligde,transferler bitsin,Aykut Kocaman istediğini kursun takımda.Hala durum aynı olursa o zaman konuşuruz.14 oyuncuyla sezon açılışı yaptık,sanırım en büyük şanssızlığı bu oldu Aykut Hoca'nın.

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Bilicanın dışında Gallas Lugano'nun yerine düşünülüyo olmasın Lugano Roma ile anlaştı avrupa maçlarında o yüzden oynamadı gibisinden bir haber okudum hürriyette.Milli takımada gidiyormuş 11inde
    Lugano bugun takimla birlikte calismalara basladi.Gidecegini sanmiyorum..Ama yinede belli olmaz tabii..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rıdvan Dilmen dediki Lugano başka takımla anlaşırsam diye oynamıyormuş ön eleme maçlarında.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Aslında Lugano sakat olsada götürülsün Paok maçına. 90 + 1'de oyuna alınsın formalite amaçlı. Sonra Avrupa Kupalarında oynadı diye Avrups'ya transfero olasaılığı çok düşer.

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    1 maçla bu kadar net fikir üretebiliyormusunuz Aykut Kocaman ile ilgili.Vallahi çok şaşırdım şu an.Tamam,yeri geldi mi eleştiririz Aykut Hoca'yı da ama önce bir 3-4 hafta geçsin ligde,transferler bitsin,Aykut Kocaman istediğini kursun takımda.
    Ben Fenerbahçe'ye gönül veren herkese destek veriyom. Ama Daum'unda hakkını çok yediniz. Yok köylü kurnazı dediniz tazminat istedi diye. Adam alacağının 5/2 sini aldı. Ben olacam beni bu şekilde kovsalar 5/5'ini slırdımo tazmninatın.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

transfer olmaz beyler bosuna ümitlenmeyin aziz yildirim transfere gerek yok demis öyle dediyse yapmazlar gerci öyle demese bile o öyle düsünür onun düsüncelerini cok rahat tahmin edebiliyoruz artik.. bu kadro paoka avrupa ligine yeter der transfer yaptirmaz... he birde lugano giderse defans hepten biter bekirle bilicaya kaliriz.. ilk 5 e zor gireriz bu defansla.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rıdvan öyle demedi, insan hani düşünüyor, eğer yırtık varsa milli takımda da oynayamazdı, orada oynadıysa sakatlığı ciddi değildir, şimdi oynamayınca insan şüpheleniyor, ben öyle düşünüyorum gibisinden söyledi, kendi düşüncesini yani.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Bir açıklama okumuştum ama klüpten mi başka birinden mi hatırlamıyorum. Luganoyu milli takımda ağrı kesiciyle oynatmışlar, biz oyuncunun sağlığını tehlikeye atmak istemiyoruz, bu yüzden iğneyle oynatmayacağız gibi bir açıklamaydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Bir açıklama okumuştum ama klüpten mi başka birinden mi hatırlamıyorum. Luganoyu milli takımda ağrı kesiciyle oynatmışlar, biz oyuncunun sağlığını tehlikeye atmak istemiyoruz, bu yüzden iğneyle oynatmayacağız gibi bir açıklamaydı.
    aykut kocaman'ın açıklaması bu.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daha doğrusu, Lugano numara mı yapıyor, cidden mi sakat bunu öğrenmek için, Lugano çalışmalara başladığında, Uruguay Milli Takımı'ndan sağlık raporu istendi. Son durumu nedir, hangi tedaviler uygulanmış öğrenmek için.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Serkan'dan(nerazzuri) aldığım duyuma göre Lugano İnter'le görüştüğü için maçlara çıkmamış.

Hadi hayırlısı...

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Serkan'dan(nerazzuri) aldığım duyuma göre Lugano İnter'le görüştüğü için maçlara çıkmamış.

Hadi hayırlısı...
    Maçtan sonra direk takımla birlikte çalışmaya başlaması fazlaca garip evet ..

edit: biraz acımasız bir yorum olmuş bu..Tatil yapamamış adam..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

her sene bir lugano sorunu insanın moralini bozuyo bu ne laubalilk yahu sadece bir oyuncuda değil takımın genelinde var bu,futbolcular kendilerini kulüpten büyük görmeye başladılar
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

lugano olmasın .. fener bu şartlarda %60 yenilir diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fener bu şartlarda %60 yenilsinde oyuncunun oyuncağı olmasın diyorum bende.Tabi Lugano olayının detaylarını bilmiyoruz hakikaten Lugano hakkındaki bu iddialar doğruysa hemen kulüple ilişkisi kesilmeli,takviye yapılır yerine yapılmasa bile her fenerbahçe taraftarı bu sonuçlarını kabullenecektir lugano bunları yapıyorsa

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gallas için yıllık 3.5 m euro önermişiz.

le'quipe
    (/s)

Nesil
    2006

Takım 3 maçtır maçı 11 kişi olarak bitiremiyor.Young Boys'a karşı doğru düzgün atağı yok.Oyuncularda ruh yok.Sorun Young Boys maçında takımdaki oyuncu eksikliğinden çok takım diye bir olgunun olmamasından kaynaklanıyordu bence.Yani afedersiniz ama burada Aykut Kocaman eleştirilmeyecek de ben mi eleştirileceğim.Bunları göze alarak gelmedi mi Aykut Kocaman teknik direktörlüğe.Teknik direktörlüğe geçme gibi bir düşüncem yok deyip Daum ayrıldıktan sonra teknik direktörlüğe geçmedi mi Aykut Kocaman.(Bu konuyu da hâlâ anlamış değilim bu konuda bi açıklaması oldu mu Aykut Kocaman'ın?)
    Şöyle bir şey okudum ekşide inşallah olmaz ama şu an itibariyle olabilecek bi senaryo olarak gözüküyor;
    önce young boys'a elendi, sorun yok.
    şimdi paok'a elenecek, yönetim arkasındayız açıklaması yapacak.
    2. hafta trabzon maçı berabere bitecek, sesler yoğunlaşacak.
    5. hafta, hem de kadıköy'de beşiktaş'a kaybedince stad yönetim istifa diye inleyecek; aziz başkan aykut'un kellesini alacak...
    bir kehanette daha bulunmak gerekirse bu entry şimdi hunharca kötülenecek, ancak aykut kovulduğunda ben yalnızca bu entry'e bakınız vermekle yetineceğim.
    Not:Biraz ağır olabilir yazdıklarım fakat Young Boys maçındaki olmayan futbolu gördükten sonra sinirlendim açıkçası.
    Alex'in artık takımdan kesilmesi gerekiyor fakat yaptığı açıklama da biraz garipti Aykut Kocaman'ın.
    Ben de arkasında durulması istiyorum yani 2 maçta Aykut İstifa diye bir şey demek saçmalık ötesi ama şu takımın acizliği ve rezilliği nasıl çözülecek merak etmekteyim.
    Başarılı olmasını çok istiyorum ama Aykut Hoca'nın içi çok zor.
    Last edited by Crazycat : 07.Ağustos.2010 at 15:02 Reason: Düzeltme

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Gallasta kişilik olarak çok sorun çıkartan bir oyuncu yani Chelsea'de Arsenal'de yaşadığı sorunları uzaktan görünce böyle düşünüyorum ben ama fark etmez tabi ki bu sezonluk bu.oynasın yeter sonuçta herkese aşırı taviz veriliyo bu takıma aynı tavizler gallasada verilince memnun kalacaktır.Yıllık teklif edilen ücret çok bir defans oyuncusu için ama sonuçta bonservis ödemeyeceğimizden sorun olmaz bu.Umarım alırız ama Bilica yerine çünkü Lugano ayrılırsa pek bişey fark etmeyecek yine savunma hattında.Ayrıca Lugano hakikaten yazılanları yapıyorsa geçen senenin üstüne birde ne olursa olsun hemen gönderilmeli.Bu takımda revizyondan öte çok radikal kararlar alınmalı artık

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu sene ligi isterse 5. bitirsin avrupada Paok'a elensin yinede Aykut Hocanın arkasında durmamız gerek en azından 2. senesini görmek gerek. Bu takımda temizlik şart ve bu temizliği ancak Türk bir T.D yapabilir. Türk T.D olarak da Aykut Hoca tam isabet diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir oyuncunun peşinden 2 ay koşarsan sonra da yeter ki imza atsın diye sözleşmesine 3.5 milyona serbest kalır maddesi koyarsan, nerede senin büyüklüğün?

Lugano'ya geçen sene çok kırıldım, hala kırgınım. Avrupada kendine kulüp bakıp, Fenerbahçe'yi oyalayıp, kimse istediği parayı vermeyince döndü. Elbette Fenerbahçe'den daha iyi kulüplerle görüşür, gitmek isteyebilir ama herşeyin de bir usulü var. Geçen sene bu nedenle kırılmıştım. Fenerbahçe'nin verdiğinden 1 dolar fazlasını veren takım olsun, bırakıp gider, eminim.

Ama parayı sevmesi sahadaki oyununu etkilemiyor, o çıkıp elinden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösteriyor, zaten böyle olmasa Lugano'yu çoktan silerdim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    gallas için yıllık 3.5 m euro önermişiz.

le'quipe
    İnşallah gelir. Bu arada Aykut Hoca'nın takır takır oynaması gerekiyor. Çünkü bütün transferler kendi transferleri. Andre Santos + Cristina Baroni + Bilica + Dia + Stoch + İlhan + Gökhan Ünal + Caner Erkin. Kendi transferlerini yapıyor haliyle oynaması lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

şuan bizim için en önemli mevki olan ön libero transferini daum yaptı. o da cristian.

bilica da yönetimin eseri.

santos, stoch, dia, caner, ilhan aykut hocaya ait.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Gökhan Ünal'ında Aykut Hoca'nın olması lazım. Daum aldırtsa oynatırdı. Neredeyse kadro dışı bırakıyordu Ünal'ı. Aykut'ta ise as oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    İnşallah gelir. Bu arada Aykut Hoca'nın takır takır oynaması gerekiyor. Çünkü bütün transferler kendi transferleri. Andre Santos + Cristina Baroni + Bilica + Dia + Stoch + İlhan + Gökhan Ünal + Caner Erkin. Kendi transferlerini yapıyor haliyle oynaması lazım.
    Bilica'yı Aziz Yıldırım rakip takımlara oyuncu kaptırmayarak kendinin büyük olduğunu gösterme isteği gördük ne kadar büyük.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Takımda revizyon şart. Ancak öncelikli olan kulüpte bir revizyon. O da kıymetlimiz Aziz Başkan'ın bırakmasıyla başlar ancak. Futbol dışındaki branşlarda başarılar geliyor, gelecek. Ancak bu başarıları da doğrudan Aziz Yıldırım'a bağlamamak gerek. Önem vermesi, ilgilenmesi çok büyük bir artı. Aziz Yıldırım'ın bu branşlarla ilgili en önemli kararı işi bilenlere bırakmasıydı. Futbolda bir türlü yapamadı bunu.

Joachim Löw, Rıdvan Dilmen, Zdeněk Zeman, Turhan Sofuoğlu, Mustafa Denizli, Werner Lorant, Oğuz Çetin, Tamer Güney, Christoph Daum, Zico, Luis Aragonés, şimdi de Aykut Kocaman Aziz Yıldırım'ın 12 yılda çalıştığı hocalar. 2 sene üstüste çalışanı bile 1-2 tane, bu hocaların hepsi mi kötüydü? Aziz Başkan'ın yanlışlarının yanında camianın da yanlışları var. Taraftarlar sabırsız, camia sabırsız, medya zaten fırsat kolluyor. Daha 2 resmi maçla Aykut Kocaman'ın ipi çekildi neredeyse. Yıllardır Aykut Kocaman gelsin takımın başına, harika olacak diyen bizler, 2 maçla asıyoruz adamı.
    Şu an Fenerbahçe'yi çalıştırabilecek yerli antrenör (camianın kabulleneceği, tepki göstermeyeceği) sayamayız nerdeyse, Ertuğrul Sağlam belki. Kendi içimizden yetişmiş, takımın efsanelerinden bir isim takımın başında, hala söylenenler, homurdananlar var. Sabredin biraz yahu. Zaten iki büyük efsane, Oğuz Çetin, Rıdvan Dilmen harcandı zamanlama yanlışı ve sabırsızlık yüzünden. Bari Aykut Kocaman'ı harcamayalım. Birebir aynısını beklemek hayalcilik olur ancak Fatih Terim 1996'da Galatasaray'ın başına geçtiğinde, ilk Fenerbahçe maçında 4 yemişti. Florya basılmış, oyuncular dayak yemekten zor kurtulmuştu. Sabır, sebat ve sonucunda 4 lig şampiyonluğu, UEFA kupası, Türkiye Kupası geldi. Terim'in oluşturduğu kadro Süper Kupa'yı da kazandı. Milli takımın en başarılı dönemini de bize yaşattı. Bu başarıların tekrar oluşmaı kolay değli elbet, diyelim ki hiçbirisi de olmayacak. Aykut Kocaman bu adam, en azından Lorant, Aragones dönemlerinde ki tavizi onlardan çok hakeder.

Çok dertliyim sanırm Uzun oldu epey, kusura bakmayın.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri