Mourinho sözleriyle olası bir mağlubiyete hazırlanıyor sanki. Barca bir şanssızlık olmazsa işi götürecektir.
Mourinho sözleriyle olası bir mağlubiyete hazırlanıyor sanki. Barca bir şanssızlık olmazsa işi götürecektir.
Herkes JM faktörüyle Real kazanır demiş. Bence Cruyff faktörüyle Barça kazanır![]()
militonun ofsayt olan golü olmasaydı barcelona interi eliyordu.artı jose mourinho geçen yıl 4 maçtan sadece 1ini kazandı barçaya karşı.ve bu 4 maçın 3 ünde gol dahi atamadı barçaya, mourinhoyu bir maçta militonun ofsayttan attığı golün bereketiyle bu kadar şişirilmesini pek anlayamıyorum açıkçası.
dünyanın en iyilerinin olduğu takım kazanır umarım.iyi bir futbol dersi bekliyorum![]()
benim için en iyi oyuncu messi en iyi santrafor villa en iyi defans puyol en iyi orta saha xavi ve iniesta en iyi ön libero mascherano en iyi sağbek.o yüzden öyle dedimbir de en iyi teknik direktör guardiola
victor valdes istisna onu saymıyorum
![]()
Real Madrid dün akşam deplasmanda Ajax'ı 4-0 mağlup ederken ilginç bir olay yaşandı. Maçın son dakikalarında kırmızı kart gören Sergio Ramos ve Xabi Alonso'nun oyundan atılmasını teknik direktör Jose Mourinho'nun istediği iddia edildi.
![]()
İspanyol basını, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Ajax'ı 4-0 yenen Real Madrid'de Sergio Ramos ve Xabi Alonso'nun iki sarı kart sonucu kırmızı kartla oyundan atılmalarının arkasında teknik direktör Jose Mourinho'nun talimatının olduğunu öne sürdü.
7 Fotoğraf Mourinho emri böyle verdi
Şampiyonlar Ligi'nde grup birincisi olarak çıkmayı garantileyen Real Madrid şimdiden bir üst turu düşünürken, teknik direktör Mourinho sarı kart problemi olan Sergio Ramos ve Xabi Alonso'ya "kendinizi oyundan attırın" talimatı vererek, bu futbolcularının durumunu riske atmak istemedi. Real Madridli Ramos ve Xabi Alonso, Auxerre'ye karşı Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak son grup maçında kırmızı kart cezalısı olduklarından forma giyemeyecek olurken, üst turda kendilerini tamamen temizlemiş olacaklar.
Xabi Alonso 86., Ramos 90. dakikalarda gördükleri ikinci sarı kartlarla oyundan atılırken, yedek kulübesinde yardımcılarıyla durum değerlendirmesi yapan Mourinho'nun yedek kaleci Dudek'i kullanarak, mesaj ilettiği televizyon kameralarına yansıdı. Dudek, maç esnasında arkadan kaleci İker Casillas'ın yanına giderek Mourinho'nun mesajını verirken, daha sonra Casillas'ın Sergio Ramos'un kulağına bu mesajı iletmesi dikkat çekti.
İspanyol basını "taktiksel oyundan atılma", "Madrid, oyundan atılmalara kadar maçı kontrolü altında tuttu" ifadelerini kullanırken, Mourinho'nun oyundan atılmaları için futbolcularına mesaj göndermesi polemik yaratacak bir tavır olarak gösterildi. Konuyla ilgili UEFA'nın bir soruşturma başlatıp, Real Madridli futbolculara ve teknik direktör Mourinho'ya ceza verebileceği iddia edildi.
Maç şampiyonlar ligi maçı ama la ligaya açtım sıkıntı olmaz sanırım.
Çok akıllıca bir yöntem. Teknik direktör farkı burada ortaya çıkıyor.
Gördükleri kırmızı kartlar komikti zaten maçı izlerken bir şey olduğunu farkettim hele Xabi Alonso'nun topa seke seke gelmesi![]()
Klas Farkı...
Yazık Dudek'e yakında gazoz almaya gönderecekler![]()
Real'in kazanmasını istiyorum ama bence Barca Nou Camp'ta kazanacaktır...
Hakikatten gördükleri ikinci sarı kartlar çok belli ediyordu bilerek gördükleri.Bu haberi görmeden özetini izlemiştim şimdi anladım niye öyle davrandıklarını.Ulan dedim adamlar 4 farklı önde hala zaman geçiriyorlar![]()
uefa soruşturma başlatmış bu 2 kırmızı kart için.
daha önce bir futbolcu 10.000 $ ceza almış.
Soruşturma ne alaka anlamadım adam atılmış istemiş ne olacak faul yapabilir istediği gibi cezasınıda alır yani bu kadar takmaya gerek yok ayıp falan gibi yorumları anlamıyorum
Rakibe karşı bir avantaj sağlama yok.Soruşturma bence de doğru değil.Sonuçta bu bir stratejidir.
So what?
Saike
Real Madrid kazanır.
Her sene El Classico'da Real Madrid futbol oynar, Barcelona kazanır. Yeter artık oeh..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Pazartesi akşamı halı sahadan maçtan gelince yorgunluğumu bu maçla atıcam,Favorim barcelona ama sanki 2-2 bitecek gibime geliyor..
Bu yıl Real Madrid'in Barcelona'dan daha iyi top oynadığı gözle görülür bir gerçek. Maçın Nou Camp'ta olmasıyla şartlar eşitleniyor fakat buna rağmen galibiyete yakın olan tarafın Real Madrid olduğunu düşünüyorum. Bir de bu hafta içinde Messi ya da Ronaldo sakatlandı haberlerini görürsek tüm dengeler alt üst olur. (:
Barcelona'nın liderliği geri almasının vakti gelmişti. Real'i yenip zirveye çıkarlar.
Real Madrid kazanıcaktır.
Barça kazanır affetmez J.M bile kurtaramaz Real'i.![]()
Arkadaşlar ispanya liginde Ntv Şifreli yayına geçiyor varmı bi çözümü?
Mourinho farkı ortaya çıkacak bence. Real Madrid in kazanmasını bekliyorum.
Madrid bence olağanüstü bir galibiyet alacak golleri de sayılmayacak.