Facepack konusunda sıkınt yok İsmail, seni de boşuna yormayayım, boşver.![]()
Facepack konusunda sıkınt yok İsmail, seni de boşuna yormayayım, boşver.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tolga zaten değişimi HP yapmaz. Aracı firmalar yapar ancak. Oda servis raporu olursa öyle yapabilirler. Serviste benim gibi tanıdığın olursa çat yazarlar raporu![]()
Obaa bu gece kız arkadaşım geliyoBana söpriz yapacakmış hadi la ordan
Sözde haberim yok
Ben genelde grafik biriktiriyorum yabaşka yama ne varki zaten :S Taktikler var elimde onlar işine yararmı ?
Bu valize sığan portatif olan nesenenin ben olduğum konusunda bir takım duyumlar aldım.
Tabi siz beni görmediniz 1.86 boyunda 85 kilo bir adamı ancak samsonite valizin içine sığdırırsınız ama ona da sizin paranız yetmez.![]()
Ben Eren'le çekildiğin resmi gördüm El Barto kimi kandırıyorsun?
el barto'nun boyu 1.74'tür. Kaynak sağlam![]()
O resmi gördün ve hala tırsmıyorsun ha ne diyeyim sana nekop.![]()
Selamlar kafe.
Selam kafe ahalisi devrik lideriniz geldi, toparlanın bakayımBu el Pırtı dan aldığım paraların yarısı sahte çıktı tıfaya geldik iyi mi
Selam.Bu sefer ucuz kurtulmuşuz.Tırnağı çekmelik bir durum yokmuş Çok Şükür.
ekşi'de cod 1 için yapılan yorumyaklaşık bi altı saat kadar oynadıktan sonra evden dışarı çıktığımda, sanki sniperla vurulcakmışım hissi yaşayıp, çaktırmadan apartman çatılarını kesmeme sebebiyet veren oyun..![]()
(/s)
Sen merak etme Pırtıkcım burda takım sandığı var içeriye 2 kişi bile sığar, ödünç alırım haftasonu için,tek derdin sığamamak olsun abisi,hallederiz
O yorumu yapana benim yakın sizin uzak durmanız lazım abisi![]()
90 ı geçmiştir herhalde?
So what?
Saike
85 yaşında.
Selamlar..
Harold oldum ben.. Harold "Harry" Kewell..
ben de umutovic mi olsam ne
(/s)
Kewell'ın gerçek ismi olur kendileri..
umutovic isteriz.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
ErAlp'e katılıyorum diğeri daha iyiydi (: Harry yazsan falan olurdu da Harold pek olmamış ben Hayır diyorum![]()
Bozmayın moralimi.Offfff aklım kurcalandı yine.
Yeni mesajlarda kafeye Harold isimli birinin mesaj attığını görünce aklıma ilk başta "herıld yani" cümlesi geldi.Yeni bir üye herhalde dedim konuya girerken.Son mesaja bakınca direk avatardan dolayı sanırım kullanıcı adına bakmadım.Dolayısıyla Harold kulanıcı adının Çağdaş'a ait olduğunu anlamadım.Taa ki yeni kullanıcı adım nasıl dediği mesaja kadar.
Böyle basit bir şeyden bu kadar uzun bir yazı yazmam normal mi o konuda hiç fikrim yok.
![]()
So what?
Saike
Valla eski kullanıcı adından daha iyi bence Çağdaş.Nedense eskisi hiç hoşuma gitmiyordu benim.![]()
So what?
Saike