a. selam diyeyim havada bırakmayayım hemşomun selamını![]()
ve gider yatarım iyi geceler![]()
a. selam diyeyim havada bırakmayayım hemşomun selamını![]()
ve gider yatarım iyi geceler![]()
(/s)
selamı havada bırakmadın da hemşo başlaması muhtemel muhabbet havaya karıştı sen gidersen bende yokum..hadi iyi geceler.
bu siteden biri ayrılsa, hepsi peşinden gidecek.
Herkes uyudu mu?
Canım abisi günaydın.Buralarda bi sen oluyorsun valla.
Öğlene doğru görüşürüz.
Okuldan selamlarDers pc.
Hea takılıyoz abi ya![]()
Benim laptop serviste olduğu için ben de okuldan bağlanarak gideriyorum internet ihtiyacımı.Bilgisayarın bozuk olması sebebiyle daha çok ders çalışmaya başladım.Güzel bir olay.![]()
So what?
Saike
Merhaba herkese.
Bugün FMGLive sitesi ile anlaştım, artık orada yöneticilik yapacağım mutluyum buraya bir yazayım dedim
Zaten uzun zamandır giremiyordum TSİ'ye, bu vesile ile girip bir göz gezdirmiş olurum.Tekrardan merhabalar..
Turunculara bürünmüşsün eren![]()
Hayırlı olsun![]()
Aynen Ahmet sağol teşekkür ederim![]()
TuRkiSh HooLigAnS
Haberleri izlemeyin çok kötü , yada ne bileyim izleyin çok fenayım ya, İki çocuğundan birini kurtarmak için seçim yapmak ne zor bir durumdur ya,hiçbir zaman defa böylesine üzülerek gözyaşı dökmemiştim.
Günaydın genç,ne oldu morukladın mı,ne bu selamlama böyle?![]()
2 saattir yürüyorum yahu, koşa koşa derse geç kalıyorum diye gittim, girdim, hoca sizi zaten bırakacağım dedi, 2 dakika oturup dinlenemeden hadi geri eve. Olmuyor, bu kadar iyi hoca olunmaz ki, yarım saat tutsaydın da, dinlenseydim biraz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Maksat spor olsun,fena mı olmuş abisi ?![]()
Serkan Bursa'ya geldiğinde halı saha organizasyonu yaparsak iyi olmuş, antrenman olmuş.![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İyi bari gece muhabbetleri başlayacak gene canım abisi![]()