Fabregas - Xavi - İniesta biraz zor beo takımın sigortası gibi Yaya Toure. Fabregas teknik ama Toure kadar top kapamayan oyuncu. Aynı şey Mascherano içinde geçerli
alıyosan kesinlikle siyahi bi futbolcu alıcaksın o mevkiye
futbolun gerçeği bu en güçlü oyuncular hem siyahi güçlü tuttuuğun koparan bişey lazım...
SiyahiLerin kas oranı beyazLarın kas oranından %25 daha fazLa bu biLimseL oLarak kanıtLanmış bir veri bu yüzden böyLe mevkiLere siyahi oyuncuLarı aLmak daha mantıkLı Düşünsenize Servet'e kendisinin %25ini daha ekLeyin![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Mascherano mükemmel bir oyuncu barca alıabilirse müyhiş bir transfer olur ama bu paradan daha az bi miktara en az mascherano kadar iyi oyuncular bulabilir
Santa Cruz'uda aldılar.
Türkçe haber bulamadığım için ekleyemedim.
M.City bu sene düzgün transferler yapıyor.
Roque Santa Cruz has finally renewed his successful working relationship with Mark Hughes by becoming the delighted Blues manager's second major signing of the summer at the City of Manchester Stadium.
Hughes plucked highly-rated Paraguay striker Santa Cruz from Bayern Munich two years ago for Blackburn and he responded by scoring 23 goals in 43 games in a great debut season for Rovers.
City's boss was keen for Santa Cruz to join his Blues revolution both last summer and in January, when the clubs were unable to agree a deal, but now the 27-year-old centre-forward follows Gareth Barry into the senior squad.
Roque began his professional career in with Olimpia Asuncion in his home town, helping them to two championship titles and himself to the Paraguayan Footballer of the Year award in 1999.
His eye-catching form earned him a move to Germany and he spent seven years with Bayern, making 155 appearances and helping them to three Bundesliga titles, the domestic double, and the Champions League in 2001.
Roque's brilliant debut season for Rovers - including a hat-trick in a thrilling 5-3 defeat at Wigan - soon convinced other top managers that he would make the Premier League grade, but he went to the head of Hughes' wish list almost as soon as they had parted company at Ewood Park.
Roque made his debut for Paraguay as a 17-year-old and has gone on to win 60 more caps. He is expected to lead their attack at the 2010 World Cup in South Africa and clock up a third appearance in the finals.
Quotes from Roque Santa Cruz will follow shortly only on mcfc.co.uk
www.mcfc.co.uk
Başka sitede bulamadım kusura bakmayın..
Bende Türkçe haberi bulamadım koymamıştım.![]()
City bu sezon müthiş transferler yapıyor . . .
Barry'den sonra Cruz..Müthiş transferler gerçekten..
Akıllıca transferle yapılmaya başlandı..
Görünüşe göre başarılı savunma oyuncusu, önümüzdeki sezon Anfield Road’ta görev yapacak.
Liverpool kulübü bu akşam yaptığı açıklamada, Portsmouth’un İngiliz oyuncusu Glen Johnson ile anlaştıklarını deklare etti.
Sky Sports News’te, Chelsea’nin de transfer etmek istediği oyuncu için 20.5 milyon avro bonservis ücreti ödendiği belirtildi.
Chelsea’de mutlu olamadığı için Portsmouth’a giden Johnson’un da Liverpool’da forma giymek istediği konuşuluyordu.
Liverpool kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada transfer için şöyle denildi: “Liverpool kulübü olarak, Portsmouth kulübü ve oyuncuları Glen Johnson ile her açıdan anlaşmaya varılmıştır”
Hayirli olsun.Iyi transfer oldu Liverpool icin..
Güzel transfer.Hayırlı Olsun Liverpool'a.
Oh be, Arbeloa'dan kurtulduk.
Tam ben dicektim. Arbeloa gibi ne işe yaradığını anlamadığım birinden kurtulacaklar.
Ama 20.5mn€ Glen için çok para bence.
Açıkçası City eğer büyük paralar harcayıp şampiyon olmak istiyorsa Cruz bana pek cazip bir forvet gelmedi.O kadar paraya vasat takımlardaki süper forvetleri alsalar daha mantıklı bence.400 milyon euro bütçeyi görünce ben de Agüerolu , Tevezli bir kadro bekliyordum.Neyse transfer sezonu daha bitmedi.
Arbeloa da Real Madrid'e. . .
Çok para ödenmiş daha az para verilebilirdi
Fm'deki gibi gitti Cruz'u aldı sıradaki Vagner Love![]()
Yahu bu adamlar krizde güyaİyi transfer olmuş ama maliyeti fazla.
Yıllar sonra adam gibi bir sağ bekleri olacak..
Jonhson için bu para cok daha dogrusu bir sag bek için cok![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Jo yine yalan oldu sanırım![]()
Aston Villa’nın yedek kalecisi Stuart Taylor, Manchester City’e transfer oldu.
Stuart Taylor bu yaz Manchester City’e gelen üçüncü isim oldu. Aston Villa’nın rezerv takımında forma giyen isim için City’nin ne kadar bonservis bedeli ödediği açıklanmadı.
28 yaşındaki kaleciyi transfer etmeleriyle ilgili olarak kulübün resmi internet sitesinde açıklamalarda bulunan City Menajeri Mark Hughes, “Kadromuzu Stuart gibi bir kaleci ile güçlendirdiğimiz için çok mutluyuz. Böylece kadromuz genişlik kazandı. Stuart bir kaleci için genç denebilecek bir yaşta; ama oldukça da tecrübeli ve güvenilir bir oyuncu” dedi.
Bu transferin ardından Shay Given, Manchester City kalesindeki yerini koruyacak gibi görünüyor. Zira Stuart Taylor’un, Given’ın arkasında yedek beklemesi bekleniyor.
Diğer bir yedek kaleci Joe Hart’ınsa, önümüzdeki yaz Güney Afrika’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda forma şansı bulmak için, ilk 11'de şans bulabileceği bir takıma gitmek istediği, Taylor transferinin gerçekleştirilmesinin de bundan kaynaklandığı ifade ediliyor.
Goal
28 yaşında ve genç ilginç.(: Artık her hafta bir transfer yaparlar.Gereksiz bir transfer.
amiyane tabirle, para s..an bir takım olmasına rağmen düzgün topçu alamıyor. stuart taylor nedir allah aşkına ?
given gibi iyi kalecileri ve kasper gibi gegnç bir kalecileri var gereksiz
kimi alacaklarını şaşırdılar
milletde buldu cityde parayı kazıklıyorlar ya![]()