Sayfa 359 / 1204 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
10,741 ile 10,770 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Dün düşünürken aklıma bizim yöneticilerin yapması gereken şey geldi. Orta halli takımların yıldızlarını transferin son 1-2 gününde bitirmeye çalışırsan çok para isterler. Bunun yerine büyük takımların kadro şişikliğinden dolayı elden çıkarmaya çalıştığı oyuncularla ilgilenirsek daha uygun fiyata alabiliriz diye düşündüm. Yani şu anda Galatasaray Rosenborg'dan Annan yerine Liverpool'dan Lucas'la ilgilensin. Daha kolay ve ucuza malolur.Nasıl olsa Adnan Sezgin 3ün 5 in hesabını yapıyor, tüm devlerin kapısını çalıp elden çıkarmak istediği oyuncuları sorsun ve uygun olanlardan alsın 1-2 tane daha. Zaten Hakan Balta form tutsa da tutmasa da bindiren bir bek oyuncusu istediği için Rijkaard insua'yı oynatır.DC'de Neill'in yeri garanti. Baros da öyle . Misimoviç geldiğine göre o da banko. Etti 4 adam. Bence Elano da mutlaka oynamalı.Eğer Cana,Pino ve Kewel'i de sayarsak 8 ediyor. 1 Tane daha sağlam orta saha ve bir de forvet alınırsa Kewel-Elano-Pino , Cana ile yeni gelecek olan orta saha , Baros ile de gelecek olan fw dönüşümlü oynarlar. Zaten Pino ve Kewel kırılgan gibi duruyor. İllaki sezon boyunca 10 oyuncunun 10'un da sağlam olduğu haftalar olacaktır fakat genelde 1 ya da 2 si sakat oluyor. Yani çok fazla tribüne çıkacaklarını zannetmiyorum. Hep kadro derinliğimiz de olur. Aslında sağlam bir DC lazım bize ama türk olmayınca yabancı hakkını orda kullansak bu kez de kanatta Serdar'a gün doğar ya da orta alanda barış-mustafa-ayhan 3lüsünden 2 si oynar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lucas Leiva'yı bonservisi ile mi aldı G.S. Valla iyi transfer tebrik ederim..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Twitter'da birşey okudum.

Andan Sezgin'i Son kale programına yolladık 2 saatliğine,yokluğunu fırsat bildik 3 transfer yaptık.1 hafta tatil kullansan kim bilir ne olurdu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yok Lokman,Misimovic'i aldık,İnsua'yı kiraladık.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Lucas Leiva'yı bonservisi ile mi aldı G.S. Valla iyi transfer tebrik ederim..
    şu anda yok daha . istanbul'a gelen insua ve misimovic...

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Twitter'da birşey okudum.

Andan Sezgin'i Son kale programına yolladık 2 saatliğine,yokluğunu fırsat bildik 3 transfer yaptık.1 hafta tatil kullansan kim bilir ne olurdu

Valla orasını bilmem artık ama Adnan Sezgin çıkıp gururlana gururlana imza attırır misimoviç ve insua'ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer böyle bi kadro düzeni oluşturursak Lucas Leiva ya gerek yok bence.. Pino'yu herkes bir anda unuttu. Pino ve Kewell bu takımda bence banko oynaması gereken isimlerden sadece 2si.. Elano böyle bir kadro düzeninde kadro dışı kalıyor. :/

Ayrıca Misimovic'i Galatasaray'a Prekazi önermişti sanırım.. Aklıma geldi şimdi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Pino'yu unutun beyler artık.Anca rotasyon oyuncusu olur.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Arda MC olmaz yani. Yeteneklerini sergileyemez. Misimovic yerine bir Annan yada direk Levia alınsaydı çok daha iyi olurdu. Elano veya Arda Misimovic'in oynadığı yerde oynayabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence performansı gayet iyiydi ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Arda MC olmaz yani. Yeteneklerini sergileyemez. Misimovic yerine bir Annan yada direk Levia alınsaydı çok daha iyi olurdu. Elano veya Arda Misimovic'in oynadığı yerde oynayabiliyor.
    Evet ama yabancı sınırı var. Elano o yüzden bu kadroya giremez bir Türk'ün yerine. Arda'nın yeri aslında tam olarak Elano'nun yeri ama dediğim gibi yabancı sınırı :/ Ve ya şöyle bişey olabilir; Arda Pino'nun yerinde oynar Arda'nın yerinde de Elano ?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Evet ama yabancı sınırı var. Elano o yüzden bu kadroya giremez bir Türk'ün yerine. Arda'nın yeri aslında tam olarak Elano'nun yeri ama dediğim gibi yabancı sınırı :/ Ve ya şöyle bişey olabilir; Arda Pino'nun yerinde oynar Arda'nın yerinde de Elano ?
    Dediğinde olabilir ama Elano'nun yetenklerinde kısıtlanır MC'de. Galatasaray'dan bu sene anladığımız çok yiyip çok atacak. Yabancı Servet'in yerine de kullanılabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elano bence tam olarak bir AMC oyuncusu değil tam bir MC oyuncusu ve bana kalırsa defansif özellikleri ofansif özelliklerinden daha iyi. Çok koşuyor, pres yapıyor, tekmeyle değil normal presle top alıyor ve paslarıda iyi ileriye dönük çok iyi bir MC oyuncusu bana kalırsa..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Vay be yine turnayı gözünden vurduk.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İnsua'nın twitter'de takip ettiği 11 kişi var sadece şu anda.

Yeni oyuncumuzun takip ettiği ünlüler arasında;

Andres İniesta,Pablo Fernandez,David Nalbandian ve Ryan Babbel var...

şu uefa maçlarından önce yapmazlar transferleri neye yarar bu transferler, avrupada olmadıktan sonra zevki mi olur ligin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artı olarak gelen oyuncular sene sonunda giderler. Kısır döngü :/
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

valla heyecan olsun yeter. Adnan Sezgin hakkındaki fikirlerim değişmez benim. Çünkü afedersiniz ama adam yıllardır nerde dalavereli iş var mutlaka orda ismi geçen bir şahsiyet. Zamanında İstanbulspor'dayken de bu böyleydi, şimdi de transferde komisyon alıyor dedikoduları çıkıyor. Adnan Polat bu adamı ne diye hala tutuyor anlamadım. Bizim göremediğimiz özel bir yeteneği falan mı var bu elemanın bilmiyorum. Madem bu oyuncuları alacaktık, 1 hafta önce alaydık da Avrupa'da oynasaydık diyor insan ama iş işten geçti. 2-3 oyuncu alıp ağzımıza bal çalacaklarını zannediyorlar ama ben açıkcası ancak oyuncular uyum sağlayıp şampiyon olursak ve bu oyuncuları elde tutarak kaliteli türk oyuncularle kadroyu güçlendirerek şampiyonlar ligine girersek yönetimin bu sezonki hatasını görmezden gelebilirim. Aksi takdirde isimlerin gelmesi çok da önemli değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Vay bir gecede iki flaş isim ikiside iyi takviye eksik yerlere gelmiş elano satılacakmı acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haklısın üstad ama öyle bir şey olmayacağını düşünüyorum ben şahsen. Sene biter Insua gider bir kaç yabancı daha gider. Yerlerine yeni yabancılar gelr. Bir türlü istikrarlı bir kadro düzeni oturtamadık, oturtamıyoruz böyle giderse oturtamayacağız da..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bir söz vardır hani ''Geçti boLu pazarı, sür eşeği niğdeye'' diye. SorarLar adama bu zamana kadar nerdeydin. Hedef Lig şampiyonLuğu herhaLde sadece.
    Bolu pazarı değil Bor'un pazarı o

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

'Geçti bolu pazarı, sür eşeği niğdeye breee !' - eXcitinG
    Last edited by Nocna Mora : 31.Ağustos.2010 at 12:01
    Futbolcu Bilgileri

Avrupa kupalarından elendikten sonra mı yapılacak bütün transferle hala akıllanmadı mı bu yönetim ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    'Geçti bolu pazarı, sür eşeği niğdeye breee !' - eXcitinG
    Yalnız o Bolu değil Borun pazarı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biliyorum eXcitinG öyle yazdığı için öyle yazdım bende
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Bu transferlede Komisyon varmış.ÖyLe duydum.BiriLeri eL altından para aLıorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MaTRaKaN View Post
    Bu transferlede Komisyon varmış.ÖyLe duydum.BiriLeri eL altından para aLıorlar.
    Her iddiaya da inanmayalım.Böyle düşüne düşüne kulübü içten çökertiyoruz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by nannar View Post
    valla heyecan olsun yeter. Adnan Sezgin hakkındaki fikirlerim değişmez benim. Çünkü afedersiniz ama adam yıllardır nerde dalavereli iş var mutlaka orda ismi geçen bir şahsiyet. Zamanında İstanbulspor'dayken de bu böyleydi, şimdi de transferde komisyon alıyor dedikoduları çıkıyor. Adnan Polat bu adamı ne diye hala tutuyor anlamadım. Bizim göremediğimiz özel bir yeteneği falan mı var bu elemanın bilmiyorum. Madem bu oyuncuları alacaktık, 1 hafta önce alaydık da Avrupa'da oynasaydık diyor insan ama iş işten geçti. 2-3 oyuncu alıp ağzımıza bal çalacaklarını zannediyorlar ama ben açıkcası ancak oyuncular uyum sağlayıp şampiyon olursak ve bu oyuncuları elde tutarak kaliteli türk oyuncularle kadroyu güçlendirerek şampiyonlar ligine girersek yönetimin bu sezonki hatasını görmezden gelebilirim. Aksi takdirde isimlerin gelmesi çok da önemli değil.

aynen katılıyorum.

kamp dönemi geçip, avrupadan elenip , ligin 4. haftasında alındı bu adamlar..

Olan oldu biten bitti..Bu iki yıldız transferi sadece lig için alınıyorsa demek ki Galatasaray'ın değişmez hedefi olan "Avrupa'da başarı" bu sene için Lig'e dönmüş durumda..

Tek kabul edilebilir yanı da.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    bu oyuncuları elde tutarak kaliteli türk oyuncularle kadroyu güçlendirerek şampiyonlar ligine girersek yönetimin bu sezonki hatasını görmezden gelebilirim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birileri diye duyduğun kişi Adnan Sezgin
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

haldun varken o da komisyon alıyo diyorduk.
    O zaman açıklıyorum bende komisyon alıyorum.
    Adam bana iyi oyuncu getirsin yeter ki oynasında paranın yarısını o alsın...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    haldun varken o da komisyon alıyo diyorduk.
    O zaman açıklıyorum bende komisyon alıyorum.
    Adam bana iyi oyuncu getirsin yeter ki oynasında paranın yarısını o alsın...
    eğer doğruysa Haldun'a aldığı komisyonlar anasının ak sütü gibi helal olsun Rijkaard kanat istedi Keita, Gio geldi. Forvet istedi Jo geldi. Stoper istedi Neill geldi. Orta saha istedi Elano geldi. Yararlı oldular olmadılar o ayrı mesele ama belirli bi standartın üstünde isimler geldi
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri