eneeee. beslenir ki bu.
eneeee. beslenir ki bu.
+25 yok ne yapsın
Bende bir ay sonra avatarımı 333 yapıcam çünkü 33 yok
küçük ya da büyük ol, haribo'yla mutlu ol.
(/s)
Bırak canım abisi bari son 35 dakikasını mutlu yaşasın,sonra 364 gün bekleyecek yeniden iyiki doğdun olmak için
Iyi geceler herkese.. sabah erken kalkmamiz gerek![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Günaydın Sakineler Selamlar ALayınıza Gençlik Nasıl Varmı Tasanız![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sol yüzük parmağımdaki tırnak bir türlü büyümüyor.Parmağımın ucu şişti.İçeri doğru mu büyüyo noluyo anlamadım :S
Bizim muhtarında öyleydi, 1 hafta çekti bu olayı..
Sonrasını söylemek istemiyorum.
Haydaa.Tolga gelsin de acısını sorayım ayaktan çok çektiler onu o bilirAma abi nasıl çekicekler koca tırnağı ya :S
iyi akşamlar kafe.bugün eşek kadar yaşıma bakmadan oyuncakçıya gittim ve küçük yeğenime alacağım bahanesiyle kendime oyuncak bilardo aldımama her ne kadar yeğenimi bahane etsemde oyuncakçının karşısında utandım sanki yalanımı yememiş gibi bir hali vardı
![]()
kafana vuracak hali yok hasar nerdeyse oraya vuruyor..
terim iran milli takımına td olmuş sanırım.
(/s)
Herkese iyi akşamlar. Spor'a başladım. Her yerim ağrıyor. Baldırlarımı güçlendirmek için ayağım ile 80 kg kaldırdım. Sanırım biraz fazla oldu. =)))
2 gün ağrır öyleBende gitmiştim 2-3 gün boyunca baya ağrımıştı. Vücut alışık olmadığından
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İran televizyonunda yayınlanan bir programa katılan Kafashian, "Terim teknik direktörlük için favori adaylarımızdan biriydi ama artık değil." dedi.
Mehr ajansının haberine göre Mehdi Tac, Terim'i milli takımın başına getirmek için İstanbul'da nabız yokladı. Kafashian, Terim'le bir daha masaya oturmalarının söz konusu olmadığını söyledi.
Naber millet nasılsınız bakalım ?