Telefondan girip girip durdum burlara ders boş olsun yeter.
Telefondan girip girip durdum burlara ders boş olsun yeter.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Merhaba.Bizede yarın okul yokmuş.Yatıp uyuyacam ya.
FM'yi açalım.Kariyere let's go![]()
Ben yarın okul olsada olmasada gitmiyorum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
12.sınıflara Türkiye genelinde sınav mı varmış ne dediler.İşte okul yok nedeni beni ilgilendirmiyo
Allah Allah yarın genel sınavmı var? Bende 12 yim benim niye haberim yok![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Doktora gittik hap verdi ya![]()
hapı parmağına içirirsen birşeyin kalmaz.
(/s)
Yemişler sizi![]()
O zaman deneme sınavı falandır tam bilmiyorum.
Sabah burayada yağmıştı kar.Okula giderken baktım arabaların üzeri hep kar.
Yeni yasa onaylanırsa 45 gün okul 1 hafta tatil arada bayramlar falan 1 ay okula gideriz işte ama ders konusunda yandık zamanımız az diye hızlı işleyecekler bi cacık anlayamıcaz
şimdiye havaların günlük güneşlik olması lazımdı ben kedilere üzülüyorum zavallıcıkların 1 ayı var onda da soğuktan bişi yapamıyorlar![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Özgür önce insanlarınkini düzene koy sonra kedilere geç.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Şu sıralar demir şeylere dokunduğumda ufak çapta bir elektrik çarpmasına maruz kalıyorum.Bilimsel bir açıklama getirecek birisi var mı acaba?
So what?
Saike
çıplak ayakla toprağa bas abi..![]()
Antalya'da olsam 5 dakikada sahile gider 5 dakika da sahilde yürür hallederdim.Burada nerede yapabilirim ki acaba bu toprakta yürüme işini? Bir de negatif elektrikle yüklenmiş olmamın sebebi ne olabilir?
So what?
Saike
Bilmiyorum artıkNegatif elektirik dediysem illa stresten olmaya bilir. Mesela bilgisayarın başında felan çok kaldıysan vücudunda fazla elektrik toplanmıştır. Başka biryere dokunduğunda da elektrik akışı oluyor.
(Sallıyorum ama doğru sallıyorum sanırım)
He bu arada babam bana bu gibi durumlarda Elini duvara vur derdi. Sonuçta duvarın ucu toprağa dayanıyor. Dene bakalım
Not : Vur kelimesinden kasıt yumruk at değilDokun , Sürt , okşa
![]()
Şems. toprakta gez bşicik kalmaz ben öyle yapıyorum genelde küçük elektrk çarpmalarında babaannem söylemişti.![]()