Bilal, ben rakipsizim, tek rakibim nefsim demişti. Bu sözlerinden ne kadar yetenekli olursa olsun benim gözümden düşmüştü. Uğur & Bilal'ın birinci olması beni çok mutlu etti. Attığım oy boşuna gitmedi.
Bilal, ben rakipsizim, tek rakibim nefsim demişti. Bu sözlerinden ne kadar yetenekli olursa olsun benim gözümden düşmüştü. Uğur & Bilal'ın birinci olması beni çok mutlu etti. Attığım oy boşuna gitmedi.
ben yatıyorum iyi geceler. el barto'ya sevgi ve saygılar.
not: herhangi bir kinaye yoktur.![]()
(/s)
sana da iyi geceler canım hadi git yat.![]()
Noldu mütevazi Bilal bey, kendisini teselli eden küçük Bilal'e atar yaparak ağlaya ağlaya içeri girdi. Sömürü de bi yere kadar![]()
Gerçi burada Bilal denen arkadaş en masum olanı da denebilir. Eğer kazansa gerçekten kendini acındırıp birinci olsaydı tenkidi hak edebilirdi ama ikinci olması Acun'a yaradı. Acun Bilal'i kullandı sonuna kadar.![]()
evet, ortada bir mağdur varsa o da bilal'dir![]()
(/s)
Niye mağdur olsunki. Çıkıp Vaaz verdi , sanki bi tek o müslümanmış gibi Allah dedi , Nefis dedi , Rakibim yok dedi havalara girdi , Diğer yarışmacıların başka TV'ye çıkma yasağı varken o Ülke Tv, Kanaltürk Medyatik programı vs. gezdi durdu.
Birde dedi az sonuçlardna önce , " Bilal ve Uğur üzülmesin, onlar zaten 70 milyonun gönlünde taht kuran Bilal göregenin gönlünü kazandılar" diye. Ukala bir kişiydi bence.
O kadar mütevazı davrandı , kaybetmek kötü birşey değil dedi , kazanamayınca rakiplerini tebrik bile etmedi , tesellilerini kabul etmedi. Ağlayarak içeri girdi.
Çok kurnaz bir insan. Hak eden kazandı. Bende burda yüzlerce kelime yazdım şey gibi sanki ben kazandım. Yarın öbürgün Bilal&Uğuru arabda bizim hayalimizdeki hatunlarla görünce söveriz.
Hadi iyi geceler![]()
Öyle düşünmemek lazım Ahmet. Adam için hayatının fırsatı herşeyi yapabilecek durumda olur insan o durumda. Bence çokta üzerine gitmemek lazım. Kazanmak için her şeyi yaptı diyelim uzamasın.
Ama bu işten en karlı çıkan Acun Ilıcalı olmuştur.![]()
Programı izlemiyorum ama kafama takılan bazı şeyler var.Programda öyle şeyler olmuş ki(okuduğum kadarıyla) herkes yetenek dışında herşeye bakar olmuş.Biri kendini acındırmış biri ukalalık yapmış vs. eğer programın adı yetenek sizsiniz ise bu tür şeylere bakmadan direk yeteneğe odaklanmak lazım diye düşünüyorum.Ben bu tür şeylerede bakarım diyorsanız Acun'a mesaj atın ''Hem Yetenekliyim Hemde Karakterim Düzgün'' diye bir program yapsın.![]()
Merhaba.Yaz geliyo ilkbahar geliyor :/.Bizimde sınavlar tam bu gün başladı.İçimde ne ders çalışma istediği var ne ders yapasım varya.Havalarda günlük güneşlik insanın ders yapası yok ama sınavlarda tam bu gün başladı lanet olsun ya :/.Nasıl geçecek bu dönem.Ha bide sınıfta kalma korkusu var ozaten bitiriyor beni.
Yaşar abi en zayıf halkamdan vurdun beni.Kızlarla aram pek yoktur.Saçma oldu ama yani yok işte bi sevgilim falan yok, olacak gibide değil
.O değilde derslere çalışamıyorum.Canı istemiyor insanın ya.Bu gün matematik sınavı olduk berbat geçti.Daha ilk sınavdan bitti işte.Böyle okul bitene kadar şimdi yazılılar falan baya stresli oluyo.Hocalar zaten ap ayrı bir artist.Öle yani işte işkence hayatı resmen.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Valla işte liseyi bitirebileyimde.Bakarız sonra o işlere
![]()
Tamam abi
bu kız işleri kısmet işleridir. kısmetinde ne varsa onu yaşarsın tolga, benden daha iyi bilirsin![]()
(/s)
Evet Umut abi aynen ya kısmet işi dahaca bişi olmadıŞuanlık zaten şu yazılılardan iyi alıp sınıfı geçsem daha bişi istemiyorum.
Size Cm Anılarımdan İki Ss Göstereyimde Nostaljiye Dalalım
Yaşlanmışım Artık Yav Fm Oynamayı Canım Çekmiyor Hiç![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Beyler açım.
Terbiyesiz utanmaz misafirler tam yemek saati geliyor , ve saat 22'de kalkıcaklarmış. Yarın yazılı da var oh çok güzel be.Oturun valla biz gidelim siz kalın hatta evde.
Birde utanmadan gitmeyi şöyle bırak , okuldan çıkan kızını çağırıyor , kızınında anlattığı tek şey manitası saat 10'a kadar. Bize bi faydası olsa bari.
Şu odaya kapı yaptırmassam yarın , bana da Vandal demesinler![]()
Nedir bu çocugun bu misafirlerden çektiği?
Valla yaGeçende az daha torbayı patlatmıyo muydu
![]()