Sayfa 36 / 41 İlkİlk ... 263435363738 ... SonSon
1,051 ile 1,080 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Akhisar'da bir şeyler başarıyor en azından.Şu an Milli Takım'da oynayan Umut Bulut kadar yeteneksiz bir topçu olmadığı açık,bizde zaten her turnuvaya katılan mükemmel bir Milli Takım değiliz,ileri de yıldız olursa Senegal'de izlemek yerine Milli Takım'da izlemek isterim,kulüp takımı değil bu.Sözleşme falan yapmıyoruz,düzenli bir maaşı da olmayacak yani,sanki kulüp takımına geliyormuş gibi ''abartmayın'' demek gereksiz.Bundan 3-5 yıl önce ki Burak Yılmaz'ı Milli Takım'a istermiydin ? Hayır,şimdi ondan iyisini bulamıyoruz.Forvet bulamazken Niasse gibi oyuncuları Milli Takım havuzuna katma şansımız varsa katalım.
    Niasse gelirse Hakan Şükür olur net denmiş. Ben ona binayen abartmeyın dedim. Hala da diyorum abartmayın. Kimlere Hakan Şükür olur demedik ki

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ozaman Niasse Galatasaraya hayirli olsun diyelim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex Telles de sol beke iyi gider bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Niasse'yi düşüneceğimize Cenk Tosun'u Emre Güral'ı Samed Yeşil'i hatta Deniz Kadah'ı kazanmaya bakalım. Bu oyuncuların mevcut konumları yetersiz ancak bu onların iyi olmayacağı anlamına gelmez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Niasse'yi düşüneceğimize Cenk Tosun'u Emre Güral'ı Samed Yeşil'i hatta Deniz Kadah'ı kazanmaya bakalım. Bu oyuncuların mevcut konumları yetersiz ancak bu onların iyi olmayacağı anlamına gelmez.
    Onlar da gelişsinler,onlar da girer kadroya,Niasse'nin Milli olma şansı varsa olur,niye bunu bu kadar garipsediniz bilmiyorum.Sende sanki Milli Takım kulüp takımıymış gibi yazmışsın abi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milli takımlardaki en saçma milliyetçilik bizim ülkede var. Alman Milli Takımında kaç tane saf Alman var?

Aurelio'nun yaptığı katkılar ortada. Niasse için belki 6 aylık bir süreci baz alarak abartıyoruz ama, Burak'tan başka forvetimiz yok görelim bunu. Niasse Türk olsun, Samed iyi olursa o da oynar. Emre Güral'da formda olursa o da oynar. Gün gelir Samed'de,Emre'de formsuz olursa formda bir Niasse onbir başlar.

Adı da; Ömer Niyazi olur.

Nesil
    2007

Ben de karşıyım bu Niasse olayına. Adam zaten Türk değil, onu geçtim Bizim kulüplerin alt yapısından yetişse tamam diyeceğim o yok, Türkiye'de uzun yıllar oynamış olsa hadi bir nebze tamam derim o da yok. Adam bu sezon gelmiş Türkiye Ligi'ne, biz adamın Türk olmasını konuşuyoruz. Adı üstünde: milli takım; bizim ülkede 1 yıl bile geçirmemiş adam nası beni temsil edebilecek o forma altında? Bu ülkede yetişse falan bir şey demem ama durum saçma.

Yahu siz değil misiniz Türk oyuncu yetiştirin diye yabancı sınırı koyan? Bunun yabancı sınırı ile gerçekleşmediğini yıllarca gördüğümüz halde hala bu sınır konusunda ısrar edip bir tülü gerçekleşmediğini anlayınca milli takıma yabancı transferi gibi bir rezillik mi yapacaksınız? Madem böyle yapabiliyoruz Brezilyalıları, Arjantinlileri dolduralım milli takıma Niasse falan ne uğraşıyoruz. Normalde gülüp geçerdim de olamaz da demiyorum o kadar çığrından çıkık ki her şey, herhangi bir şey beni şaşırtmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alman veya Fransa Milli Takımlarıyla bir tutmayın. Onların Milli Takımlarında oynayan diğer ırka mensup oyuncular en az bir Fransız ve Alman kadar o kültürde yetişmiş yoğrulmuş adamlar. Doğumlarından beri o ülke vatandaşı olarak yaşamış insanlar. Bizim ülkede böylesi varsa buyursun kapı sonuna kadar açık ancak bundan 1 sene önce Dünya haritasında Türkiyenin yerini bilmeyen adamların bu ülke Ulusal takımında oynaması o ülkenin futbolcularına ihanet olur. Farkı iyi görmek gerekir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Alman veya Fransa Milli Takımlarıyla bir tutmayın. Onların Milli Takımlarında oynayan diğer ırka mensup oyuncular en az bir Fransız ve Alman kadar o kültürde yetişmiş yoğrulmuş adamlar. Doğumlarından beri o ülke vatandaşı olarak yaşamış insanlar. Bizim ülkede böylesi varsa buyursun kapı sonuna kadar açık ancak bundan 1 sene önce Dünya haritasında Türkiyenin yerini bilmeyen adamların bu ülke Ulusal takımında oynaması o ülkenin futbolcularına ihanet olur. Farkı iyi görmek gerekir.
    Devşirme konusunda çok katı kurallarım yoktur ama bence de haklısın. Milli takımda oynayan oyuncu en azından kendi milli marşını bilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu farka katılmıyorum ama. Ülkeden doğru düzgün forvet çıkmıyorsa kısa vaadede bunun önüne geçmek istiyoruz ama bu zamana kadar ne yapmışız da kısa süre içinde bilmem kaç milyon genci milli takım seviyesine hazırlayacağız.

Bence biraz realist bakmak lazım bu olaya. Niasse henüz 19-20 yaşında yoğrulabilir yaşta yani. Müslüman olduğunu ve Türk Milli Takımında seve seve oynayacağını belirtiyor. Niasse'de ki istek bazı futbolcularımızda yok, belirtmekte fayda var.

Kısacası bu kadar milliyetçiliğe gerek yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Caner'in selama gel

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

1 senede Türk statüsüne geçip oynayabiliyor mu yahu? O zaman Batalla'yı Türk yapardık abi ne oyuncular geldi geçti valla.Olsa sevinirim fena olmaz.Niasse bu formuyla hakediyor.Hem belki böylelikle milli takımımızdaki Türk oyuncular bi kendine gelir.Hep kendilerinin seçileceğini sanıyorlar galiba, kafaları rahat.Fakat en çok Januzaj'ı isterim.Her ne kadar o istemese de bence fırsat varken onun aklını çelmeye çalışmak lazım
    Last edited by Banega : 05.Mart.2014 at 15:14

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Niasse milli takimda oynayabilmesi icin buyuk takimda oynamasi lazim.

Bakalim ayni verimi buyuk takimda gosterebilirmi ?

Yoksa sadece kucuk takimin buyuk futbolcusu olarak kalirmi.

Bknz Mehmet Akyuz Besiktasta oyniyamadi ama son 4 haftada 5 golu var, Niasse'den daha formda.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

aynen mehmet akyüz gibi formda bir adami denemek yerine elin yabancisini alip oynatmak derdindeler... mehmet akyüzü al bi koy dene verim alamazsan ozaman niasse yi yine türk yaparsin..

Imzalik. Bundan daha iyi anlatilamazdi. Takildigimiz nokta bu yani irkcilikla milliyetçilik ile ilgili degil.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ha 1 yıl ha 11 yıl oynayabiliyorsa oynasın,milyon dolarlar,yüz bin liralar kazanan futbolcuları düşünecek olan değilim ben,iyi oynasınlar Milli Takım'a seçilsinler.Niasse'de seçilebiliyorsa seçilsin.Oyuncu gram önemli değil benim için formada ki Ay-Yıldız önemli.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Yabancı 6 ay oynayıp milli takımda oynayacaksa o zaman milli takımların ne gereği var. O ay yıldızlı formayı 6 ay ülkede geçirmiş adam 2 kelime Türkçe bilmeyen adam temsil edecekse milliyet kavramının ne önemi kalır. Forvette scaryone oynasın stopre da costa geçsin kanatta mouche oynasın o vakit. Hatta michu'yu ikna edelim Türk milli takımında oynasın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Caner'in selama gel
    Haha hepside yanlış ama Caner'in ki en yanlış içinde yanlış olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

caner'in selamı turist ömer tadında olmuş askerliğini yapmadığından mıdır nedir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Umit milliler gururlandirmis bizi

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Umit milliler gururlandirmis bizi
    Hakikaten söyleyecek birşey bulamıyorum !

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Gelecek senelerde halimiz duman

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence kadro değilde hocadan dolayı böyle olmuş olabilir. ilk 11 e bakarsanız bir tane bile forvet yok, maçı geride mi kabullendik acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ümit milli maçı hangi kanalda yayınlandı ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Niasse kurallar gereği Senegal dışında hiç bir ülke için oynayamaz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Niasse kurallar gereği Senegal dışında hiç bir ülke için oynayamaz.
    2 milli maca cikmis, acaba ozel mac miydi resmi mi? cunku diego costa da ispanya tercihini yapabildi brezilya milli olmasina ragmen. tabi ozel maclardi onlar. niasse de sadece ozel maca ciktiysa mumkun olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O ümit milli takım kadrosunda yer alan tüm oyuncuları bir dahaki maçta kadroya almamalıyız. Halı sahadan 11 kişi çıkarsan 9 kişilik bir takıma 1-0'dan maç vermezler. Herkes başka yerleriyle bize gülüyordur eminim. Ben bile gülüyorum şu takımın rezilliğine yani. Ayıp yahu 9 kişi adamlar maçı çeviriyor. Ruhsuzlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kağıt üzerinde iyi bir kadro olarakta gözüküyor üstelik. Tabii sahada ruh olmayınca o isimler sadece kağıt üzerinde kalıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Abdullah ercanmis hocasida...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Abdullah ercanmis hocasida...
    Oyunculara geçim sıkıntılarını falan anlatarak, morallerini bozmuş olabilir.

Sayfa 36 / 41 İlkİlk ... 263435363738 ... SonSon

Mesaj Yetkileri