90+'da Cenk Tosun yaktı beni, o gol olmasa ne güzel bugün 4'de 4 yapacaktım.![]()
90+'da Cenk Tosun yaktı beni, o gol olmasa ne güzel bugün 4'de 4 yapacaktım.![]()
Canım FEDA olsun sana !
90+2'deki gol Kayseri-Gaziantep maçına beraberlik oynayanlara (başta en yakın rakibim Meireles'e) 8 puan kazandırdı. Ah Cenk ah yaktın beni![]()
8'de 5, Diarra skoru 4-4 getirse 6 olacaktı belki de, toparlamaya başladım sonunda.![]()
Bu hafta çok sağlam maçlar tutturdum![]()
FM Gazetesi
8 de 2 berbat gecti bu hafta.Bari Ts maçı 0 bitse.![]()
8 de 3 yine hüsran yine hüsran
Screw you guys, I'm goin' home
Ts-Ordu maçı bir rekor sanırım daha önce bir maça 17 kişi birden 0 dedi mi ?![]()
Son maçla bir şeyler kurtarabilmişimdir inşallahKötü bir hafta sayılır kendi adıma. Risk aldım bazı maçlarda, tutmadı...
9'da 6 yaptım bu hafta çıkışa geçiyorum yavaş yavaş![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
9'da 3 yaptım bu hafta. Sıralamada düşüşe geçeceğim muhtemelen. İlk 8'de kalsam bari!![]()
9'da 6 yaptım. Bu hafta kesin birinci sıraya yükseliyorum![]()
9'da 3.![]()
9'da 6'da benden.
FM Gazetesi
Yapılmayacak mı bu hafta tablo ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Gecikti biraz, kusura bakmayın. Birazdan yayınlarım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Sonunda bariz bir çıkış yakaladım. 6.yım
FM Gazetesi
İlk 10'dan çıkmak üzereyim.![]()
Koptum gidiyorum(Aşşağıya doğru)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
0 puan almışım şakamı![]()
Bu hafta maçlar oldukça zor, mutlak favori diyebileceğimiz sadece Beşiktaş var. Diğer maçlar her türlü sonuca açık. O yüzden 6.hafta gibi çoğunluğun düşük puan alacağı bir hafta olacağını düşünüyorum.
Ben şu istikrarı iddaa oynarken neden tutturamıyorum acep onu çözemedim![]()
FM Gazetesi
3 puan almısım.6dan 8e geriledik bu hafta yerimi kapmam lazım.
![]()
Beşiktaş Akhisara 0 demişim şakamı bu![]()
Amannn, Mersin-Karabük maçı da oynanmış, bu hafta yine savsakladım iki maç kaçtı iyi mi![]()
2/2 başladım![]()
FM Gazetesi
Bende 2 de 2 ile başladım. Demek bu haftada iyi geçecek![]()
5'te 3 yaparak tamamladım günü. Yarınki maçların hepsine 1 oynamışım. Ev sahiplerine güveniyorum.![]()