Muazzam bir sezon oldu. EPL'yi son hafta Tottenham'ın puan kaybetmesiyle kazandık. CL'yi de böyle kazanıyoruz!
![]()
Hep biz mi çekeceğiz, biraz da onlar çeksin adaletsizliğiBu galibiyetle 2.'liğimizi geri almış olduk.
![]()
Beterin beteri varmış![]()
Boşu boşuna demiyoruz yapay zeka gelişsin diye arkadaş![]()
Bu pozisyonu gerçekte kaçırsa Türkiye'de manşet belli : Vella helal olsun ...
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
süper recep
![]()
biri bende bu pozisyonu kaçırsın ekrana tekme atarım![]()
3 gün üst üste maç yapmadım da demem artık.
eto'o bitmiş.
Yorumları alayım ?
Taç mı oldu ?![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Doğan Şahin kaleye yönelmek yerine topu aşağı doğru sürdü ve pozisyon yok oldu ?
Kalenin 2 metre üstünden aut oldu maç bittiği gibi reserve takıma yollayıp tackling antrenmanı verdim bende.
Ne kadar ilginçtir bilmem ama kaleciler bir garip. İlk başta Volkan Demirel'in sözleşmesi bitti, yıllık 6 M'lik teklifimi reddetti. Sonra Volkan'a M. City, Arsenal gibi takımlar teklif yaptı onlarıda kabul etmedi. Sonra Lindegaard'ın sözleşmesi bitti. Oda kimsenin teklifini kabul etmeyip 30 yaşında emekli oldu.
Benim başıma ilk defa böyle bir şey geldi.İlginç geldi bana.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Çok geldi başıma benim listeye attıysan gereksiz felan oluyor o.
Yıllardır Fm oynuyorum ilk defa kalecinin topu içeride kontol edip,dışarıya çıkıp kırmızı yediğini gördümFail bir durum oldu.
![]()
Yok oluyor o bazen sarı bile veriyor online turnuvada yaşamıştım bunu sarı vermişti Allahtan...
Birde 35.haftadayım.City ile aramda 1 puan vardı.Şimdi yenildim 4 puan geri düştüm.Ospina yaktı beni.
Bugün başıma ilginç bir şey geldi.Rakip takım öndeyken bir ara sürekli kısa paslarla oynadı ve her pasta taraftar oley çekti.Yoksa bana mı öyle geldi acaba? Daha önce böyle bir şeye rastlayan oldu mu?
So what?
Saike
hiç başınıza maç motoru göstermeden alttaki spiker göstermeden öne geçtiğiniz oldumu bi kere bende oldu ama ispat edemem ki neden oldu bilmiyorum ama an an attığım goller arttı ama ekranda tık yok![]()
Rakip zayıf ama bu kadar olmaz
![]()
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=107629
Ayrı bir konu açmıştım. 2-1 yendiğim maçta oyun 2-1 yenik gösterdi. Tekrarı izlediğimde 3-0 yendiğimi görmüştüm.![]()