Ağzın çeksin Kompany.
Ne güzel penaltıları izleyecekken hiç olmadı bu gol. Aslında Kompany'nin pek hatası yok o pozisyonda. Ona bu sıkışık pozisyonda pas atanda sorun var.
United'in 2. golü müthiş. Ayrıca bu adamların kaptanlık kültürü çok değişik geliyor bana.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
ManU savunması uzaklaştırmadı mı topu? Kompany'e pas mı attılar? Ben de tereddüt ettim şimdi.
Rooney vurdu, uzaklaştırdı.
Nani takip etti.
Kompany hata yaptı.
Nani kaleciyi geçti..
Ve goool![]()
Yalniz yenilen golde Kompany kadar Clichy'nin de hatasi var.
Clichy'nin de var da, Kompany gelen topu kenara doğru vurup taça atmalıydı ya da bekle adam gelsin düşür bişey yap maç bitiyor yani 90+ olmuş.
De Gea için çok şanssız bir maç oldu ama ona rağmen ManU kazanmasını bildi usta ayaklarıyla.
City kalecisi olsam M.United'in 2. golü kurtaracağım varsada kurtarmazdım. Böyle güzel gelinir mi arkadaş.
Aynen 26.saniyeden itibaren Fenerbahçe formalı biri var![]()
Dünya çapında gençleri bularak kadrosuna katan ve daha sonra yüksek meblağlara dünya devlerine satan Arsenal, yeni genç yıldızını buldu: Alex Oxlade Chamberlain
15 Ağustos'ta 18 yaşına girecek oyuncu Topçular'ın yolunu tuttu. Arsenal, Southampton'dan transfer ettiği genç kanat oyuncusu için yaklaşık 14 milyon Euro ödeyecek.
HTSPOR
BeLki de Premier Ligin en hızLı oyuncusu şu anda sanırım bu çocuk. İnanıLmaz derecede hızLı ve inanıLmaz derecede birden hızLanma yeteneğine sahip. WaLcott un daha bitirici ve teknik versiyonu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
2011 Southampton kariyerimde canavar gibi gelişiyordu , Wenger yaptı yine yapacağını bence..
Geleceğin yıldızları arasında gösteriliyo.
Ama Wenger kupa kazanmak istiyosa, sağlam iki yıldız almalı.
Arsenal yönetimi ve Wenger koskoca Arsenal'i ne hale düşürdüler.Arsenal en son ne zaman kupa kazandı hatırlamıyorum doğrusu.
So what?
Saike
Wenger kendini FM oynuyor mu zannediyo ne![]()
arsenal'in 5 sene içerisinde en az 1 kez şampiyonlar ligi kupası alacağını düşünüyorum.
bence iyi yoldalar.
(/s)
arsenal"in kadrosu ve genc yildizlari bence cok iyi fazla tecrubeli olmadiklari icin cok iyi basari sagliyamiyorlar bence arsenal su an dunyanin en zengin gizli kuluplerinden birisidir. bende inaniyorum 5 yil icinde arsenal sampiyonlar ligini getirebilir
En zengin klübü onlar şuanda.
O kadar parayı napiyolar anlamıyorum zaten.
Yapacakları tecrübeli iki isimle anlaşmak.
Gelecek 5 sene içerisinde ne olurlar bilmem ama bu senede pek birşey yapacaklarını zannetmiyorum. Büyük takımlara karşı eziliyolar adeta EPL'de
Tecrübe kazanmaları halinde bu kadro yetenek açısından hiç bir eksiklik çekmez bence. Ancak kadroya baktığımız zaman öyle aman aman genç 11ler çıkarmıyor sahaya Wenger. Bu terste bir işlik var hesabı..
Man.Utd'da da var gençler ama orada tecrübeli ayaklarda var...O konuda sıkıntı yaşamıyorlar ancak Arsenal yaşıyor...
Chamberlain iyi bir oyuncu ama 15 M €'luk bir ederi yok. Arsenal misyonuyla-vizyonunu birbirine karıştırmış gibi son yıllarda. Oyuncu yetişip duruyor, başarı yok. Önümüzdeki 3 yıl da olmaz böyle devam ederse. Hakikatten Wenger bakıcılık yapıyor sadece.
O kadar genç oyuncu alıyor, keşfediyor, oynatıyor. Adebayor, Toure, Clichy dışında kimseden hatrı sayılır para kazandımı Arsenal?
FM'de inanılmaz oluyor 2-3 yıl içerisinde. Ama Wenger hala sözünü tutup yıldız oyuncu almadı,orası sıkıntılı. (Hatırlıyorsunuz geçen sezon Bolton'a yenildikten sonra büyük bir revizyon yapıp yıldızlar alacağız demişti.) Ama hala Gervinho ile kaldılar.Lig başlıyor 13'ünde.
Allah bağışlasın derim o zaman![]()