Aydın KARABULUT Resmen Göztepemiz'de
![]()
Aydın KARABULUT Resmen Göztepemiz'de
![]()
Aydın'ı çok çok beğenirdim zamanında. O da beklenen patlamayı yapamadı. İnşallah Göztepe'de başarılı olur.
Murat Akın ayrıldı mı Orduspor'dan?
Biz daha ondan 3 sene öncesine kadar neler bekliyorduk, Tello'yu keser çok çalışırsa diyorduk ama nerden nereye? Göztepe için çok iyi transfer hayırlı olsun.
Ne bir abartı transfer ne bir sönük transfer tam ortada gidiyor şu anda çok memnunuz.Boluya gitmeden öncede gördüm takımı gayet mutlular herkes birbiriyle konuşuyor,şakalaşıyor yani tanışma kaynaşma olayları geçmiş bitmiş şimdi kamp dönemlerinde daha iyi olurlar inş.
Beşiktaş'a gittiğinde keşke biz transfer etseydik demiştim Aydın için. İnanıyorum ve umuyorum ki Göztepe'de kendisini bulacaktır.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
sizin yönetim diyorsun tamam en kötü zamanlarıydı demirören ve ekibinin ama bizdeyken çok sorunluydu bu eleman problemliydi her adımı yönetim de direk gönderdi ve doğru olanı yaptılar.bende çok üzülmüştüm gittiğine ama kendi seçimi aydın'ın umarım GÖZ-GÖZ'de kendini bulur.
eto'o bitmiş.
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da transfer çalışmaları aralıksız sürüyor. Teknik direktörlüğe Güvenç Kurtar'ın gelmesinin ardından iç ve dış transferde atağa geçen Yeşil-siyahlı ekip, Almanya'nın Unio Berlin takımında forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Huzeyfe Doğan ile anlaşmaya vardı. Geçen hafta transfer edilen Kenan Şahin'in takım arkadaşı olan Unio Berlin takımı oyuncusu Huzeyfe Doğan 2003 yılında Ankaragücü'ne transfer olduktan 2 yıl sonra yeniden Almanya'ya dönmüştü.
Huzeyfe Doğan ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığı öğrenilirken, Beşiktaş A2 takım oyuncuları Furkan ve Doğukan'ın Denizli'ye gelerek kiralık olarak birer yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Geçen sezon Kardemir Karabükspor'dan sezon sonuna kadar transfer edilen ve sözleşmesi sona eren, bir süre önce de Akhisar Belediyespor'la anlaştığı açıklanan Fatih Ceylan'la da her türlü konuda anlaşmaya varıldığı ve bu futbolcunun takımla birle çalışmalara başladığı, kendisiyle bir yıllık sözleşme imzalandığı öğrenildi.
Denizlispor'la idmanlara çıkan Arnavut oyuncu Bajram Nebihi, Mamadou Diavara, Onur Bayram, Mehmet Özdemir'in beğenilmediği ve geri gönderileceği, Ekrem Engin'in takımda kalma ihtimalinin ise yüksek olduğu belirtildi.
Öte yandan yeni sezon kamp çalışmalarını ikinci etabının Isparta Davraz'da yapılacağı açıklandı. Denizlispor'un Çarşamba günü Davraz'a gideceği ve çalışmaları burada sürdüreceği öğrenildi. Denizlispor iki yabancı, bir orta saha ve stoper daha transfer ederek transfer çalışmalarını sonlandıracağı öğrenildi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Tribun Dergi
TRANSFER: Kasımpaşa, Gençlerbirliği'nden Abdülhamit Yıldız'ı renklerine bağladı.
Karşıyaka'da iki transfer..
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, Sivasspor'dan Murat Sözgelmez ve Denizlispor'dan Murat Akyüz ile anlaşmaya vardı..
Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren yeşil kırmızılı ekip, Sivasspor'dan Murat Sözgelmez ile Denizlispor'dan Murat Akyüz ile birer yıllık anlaşma sağladı.
Öte yandan yeni sezon hazırlıkları kapsamında Isparta Davraz'a giden yeşil kırmızılı takım, çalışmalarına burada devam edecek.
Bahsetmek istediğimi anlayamamışsın! Beşiktaş'ta kendini ispatlayıp daha iyi yerlere gelebilirdi, Avrupa'da kendini gösterebilirdi ancak bunu başaramadı. Yoksa Göztepe'yi küçümseme gibi bir derdim yok ve olamaz, kendi kendine kuruntu yaratmışsın!
Söylemek istediğim şeyi yukarda belirttim, ayrıca yazmama gerek yok sanırım. Erhan Güven'i ne amaçla aldığımızı da hâlâ anlamış değilim, hele de Aydın'ı vererek.
Denizlispor’da imza töreni
Transfer dönemini iyi değerlendiren Denizlispor dört futbolcuyu daha renklerine bağladı.
Kulüp binasındaki imza töreninde yönetici Feridun Basmacı dört futbolcuya resmi mukaveleyi imzalattı. Daha önce Türkiye’de Ankaragücü’nde de forma giyen Almanya’nın Union Berlin takımından gelen orta saha oyuncusu Huzeyfe Doğan, Beşiktaş altyapısından yetişen sol kanat oyuncusu Doğukan, defansa Çaykur Rizespor’un Bank Asya deneyimli futbolcusu Ercan Ünal ve forvet hattına da Kenan Şahin’i getiren yeşil siyahlılarda transfer büyük ölçüde tamamladı. Yönetim Kurulu Üyesi Feridun Basmacı transferi büyük ölçüde tamamladıklarını ama hala anlaşma aşamasında futbolcular bulunduğunu kaydederek, “Takımımızı büyük ölçüde oluşturduk. Önümüzdeki günlerde yeni futbolcuları da renklerimize katarak transfere tamamen son vereceğiz” diye konuştu.
Ozzy sene başı Serdar bonservisiyle Denizli'de diyordun n'olduŞaka bir yana Doğukan önemli transfer.
Sağolsun psikopat kulübümüz 2 yıllık kontrat imzaladık diye duyurunca abi.
Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, yönetim kuruluna sunduğu raporda bir süreden bu yana denemeye alınan Fildişi Sahilli forvet oyuncusu Koffi’nin takımda kalmasını istedi. Başkan Necip Çarıkçı’da Koffi hakkında olumlu düşündüğü ifade edildi.
Boluspor yabancı arayışlarını sürdürürken, takımda Fransız oyuncu Landry’den sonra ikinci yabancımız geçtiğimiz yıl Kıbrıs’ta top koşturan Fildişili oyuncu Koffi oldu. Cihat Arslan yönetime olumlu rapor sundu. İki hazırlık karşılaşmasında da göz dolduran forvet oyuncusu gelecek sezon Boluspor forması giyecek. Koffi’nin Boluspor’a fazla maliyetinin olmadığı ifade edildi.
Şampiyon Gazetesi’ne konuşan Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Koffi gelecek sezon bizimle olacak. Yönetime olumlu rapor sundum. Başkanımızla bu konuyu görüştük. Ortak akılla hareket ediyoruz” dedi.
Tribun Dergi
TRANSFER: Sertan Vardar Akhisarspor'da.
Berekum Chelsea'den Orduspor'a...
Orduspor, geçtiğimiz sezon Gana Premier Liginde şampiyon olan Berekum Chelsea takımının forveti Emmanuel Banahene Osei'yi renklerine kattı.
13 Temmuz 2011 Çarşamba - 09:49
Sporx.com
Orduspor Kulübü iki haftadır görüşme halinde oldukları Gana'nın 'den takımı ile bonservis konusunda anlaşma sağladıktan sonra 1988 doğumlu genç forvet Emmanuel Banahene Osei'nin transferini gerçekleştirdi.
Gana Premier Liginde geçtiğimiz sezon Berekum Chelsea takımı ile şampiyonluk yaşayan 23 yaşında ki santrafor Emmanuel Banahene Osei, aynı zamanda ofansif orta saha ve sol açık mevkilerinde de görev alabiliyor.
Bugün vize işlemlerini hallettikten sonra Türkiye'ye gelecek olan Banahene, kendisini Mor-Beyaz'lık renklere bağlayan imzayı atacak ve daha sonra Orduspor'un Slovenya kampına katılacak.
Emmanuel Banahene Osei Kimdir ?
16 Ağustos 1988 Gana doğumlu olan Emmanuel Banahene Osei, geçtiğimiz sezon Gana Premier Liginde şampiyonluk sevinci yaşayan Berekum Chelsea takımında santrafor olarak görev aldı. 1.85 boyunda ve 75 kilo ağırlığında olan, sol ayağını iyi kullanan Ganalı futbolcu, aynı zamanda ofansif orta saha ve sol açık mevkilerinde de görev alabiliyor.
Banahene Osei, geçtiğimiz sezon Gana Premier Liginde Berekum Chelsea takımı ile şampiyonluk yaşarken, futbola Gana'da Dyword Fc ve Cedars Fc takımlarında başladı ve 2004-2005 sezonunda Stay Cool FC takımına transfer olarak profesyonel futbola ilk adımını attı.
2005 yılında Gana'nın Inter Allies Fc takımına transfer olan Banahene, aynı yıl U-17 Gana Milli Takımı ile U-17 Afrika Uluslar Kupasında 3.'lük başarısı elde etti ve U-17 Dünya Kupası karşılaşmalarında Gana Milli Takımının formasını giydi.
2006-2008 yılları arasında bu defa Hearts of Lions takımının formasını giyen Banahene, 2008 yılında İsrail'in Hapoel Petah Tikva takımına transfer oldu. 2008-2009 sezonunda İsrail 1.Liginde Hapoel Petah Tikva'da 16 karşılaşmada sadece bir gol atabilen Banahene, sezonun 2.yarısında İsrail 1.Liginde Bnei Sakhnin takımına kiralandı ve bu takımda 14 karşılaşmada 9 gol kaydetti.
2009 yılında ülkesi Gana'ya geri dönen Emmanuel Banahene Osei, 2009-2010 sezonunda eski takımı Hearts Of Lions'un formasını giydi. 2010-2011 sezonunda ise ülkesinde Bechem Chelsea takımına transfer olan genç futbolcu, bu takımda iyi bir sezonun ardından Gana Premier Lig Şampiyonluğu sevincini yaşadı.
Hüseyin Öztürk / Ordu
Orduspor Afrikalıları topluyor
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Şehmuz Akhisar Belediyespor'da
Bank Asya Birinci Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
13 Temmuz 2011 Çarşamba - 22:07
AA
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor'lu Sertan Vardar'dan sonra Mersin İdman Yurdu Kulübünde forma giyen forvet oyuncusu Şehmuz Özer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Akhisar Belediyesi Encümen Salonunda düzenlenen imza törenine, Belediye Başkan Vekili ve Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Evren Acar, Zekeriya Güneş, Harun Eryüksel, Süleyman İşçi katıldı. Törende, 30 yaşındaki forvet oyuncusu Şehmuz Özer 2 yıllık sözleşmeye imza attı.
Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, genç, dinamik ve güçlü bir kadro kurduklarını belirterek, ''Bu sezon çok farklı bir Akhisar Belediyespor izlettireceğiz. Çok koşan ve mücadele eden genç bir ekip kuruyoruz'' dedi.
Şehmuz Özer ise yeni kulübüne çabuk uyum sağlayacağına inandığını belirterek, ''Bana güvenenleri mahcup etmeyerek, Akhisarspor'un başarısı için ter dökeceğim'' diye konuştu.
Futbola Erganispor'da başlayan Şehmuz Özer, sırasıyla Malatya Belediyespor, Malatyaspor, Kayserispor, Gümüşhanespor, Mardinspor, Karşıyaka, Altay ve Mersin İdman Yurdu takımında forma giydi. Geçen sezon Mersin İdman Yurdu'nda 7 gol attı.
Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Denizlispor, transfer çalışmalarıan devam ediyor. Yeşil-siyahlı yömetim kurulu üyelerinin çoğunluğunun katıldıığı imza töreninde 4 futbolcu daha sözleşme imzaladı. Denizlispor'un bir süredir görüşmelerin, sürdürdüğü Fildişi Sahillli Gerard Goua ve Almanya'dan gurbetçi futbolcu Ekrem Zengin ile 3'er yıl, Bucaspor'dan Koray Çölgeçen ve geçen sezon da Denizlispor'da forma giyen Fatih Ceylan ile de 1'er yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, "Bir süredir yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Transferde artık sona yaklaştık. İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum" dedi. Transfer Komitesi Başkanı Feridun Basmacı ise Veysel Cihan ile görüştüklerini ifade ederek, "Bu futbolcudan cevap bekliyoruz. Bir yabancı ön libero ve bir yerli oyuncu daha alarak transferi tamamlayacağız" dedi.
Koray'a çok sevindim abi zaten ben de . Krathocvil'den sonra adam gibi güveneceğimiz bir stoperimiz oldu. Forma atarlarsa yakalamaya çalışıcaz artık , seni ilk maça bekliyorum dediğim gibi.
Abi kombineyi geçtim goldcardla giriyorum ben.
Jallow resmen Rize'de
Bank Asya 1. Lig temsilcilerinden Çaykur Rizespor, bir süredir denediği Danimarka'nın Brondby takımının Gambialı forveti Ousman Jallow ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
14 Temmuz 2011 Perşembe - 17:16
Sporx.com ve DHA
Bank Asya 1'inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, denemeye aldığı Danimarka'nın Brondby takımının forvet oyuncusu 22 yaşındaki Ousman Jallow ile 2 yıllık anlaşma sağladı.
Çaykur Rizespor'un Bolu'nun Gerede İlçesi'ndeki kampına katılan ve oynadığı ilk hazırlık maçında 3 gol atan Gambia milli takımı oyuncusu Ousman Jallow ile 2 yıllık anlaşma yapıldı.
Çaykur Rizespor Basın sözcüsü Aykut Ferah, tecrübeli oyuncunun kampta Teknik Direktör Hüseyin Kaplar, tarafından beğenildiğini belirterek oyuncu ile anlaştıklarını söyledi.
Gambialı forvet oyuncusu Ousman Jallow, 2008 yılında Al Ain takımından 880 bin euro karşılığında transfer olduğu Brondby ile 88 maça çıkmış 21 gol atıp , 13 de asiste imza atmıştı. 7 kez formasını giydi Gambia milli takımı için 2 gol de atan genç oyuncunun, Brondby ile olan sözleşmesi Temmuz ayında sona ermişti.
Wilfried Dalmat Orduspor'da
Son günlerde transfer çalışmalarına hız veren Orduspor Kulübü, Fransız futbolcu Wifried Dalmat için Belçika'nın C.Brugge takımı ile anlaşma sağlarken, futbolcu yarın İstanbul'a geliyor.
17 Temmuz 1982 Fransa doğumlu olan orta saha oyuncusu Wifried Dalmat için kulübü C.Brugge ile görüşmelerde bulunan ve her konuda anlaşma sağlayan Orduspor Kulübü, yarın bu futbolcuyu İstanbul'a getiriyor. 1.76 boyunda olan ve son olarak C.Brugge takımında orta saha ve sağ açık mevkiilerinde görev alan Wifried Dalmat, geçtiğimiz sezon C.Brugge forması ile Belçika 1.Liginde 27 ve UEFA Avrupa Liginde 7 karşılaşmada forma giydi.
Orduspor Kulübü ile transferin son ayrıntılarını görüşmek için yarın saat 15:30'da İstanbul'a gelecek olan Wilfried Dalmat, akşam saatlerinde Orduspor'lu yöneticiler ile bir araya gelecek. Yapılacak görüşmenin ardından kesin anlaşma sağlandığı taktirde, Fransız futbolcu yapılacak sağlık kontrolünün ardından kendisini Mor-Beyaz'lı renklere bağlayan imzayı atacak.
Wilfried Dalmat transferi ile ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Orduspor'a katkı sağlayacak doğru futbolcuları takıma kazandırmak için çok dikkatli bir şekilde çalıştıklarını belirtirken, sözlerine şöyle devam etti.
"Orduspor Kulübü olarak teknik heyetimizle birlikte transfer çalışmalarımıza dikkatli bir şekilde devam ediyoruz. Daha önce de açıkladığımız gibi amacımız Orduspor'a katkı sağlayacak akıllı ve yerinde transferler gerçekleştirmek. Bu doğrultuda C.Brugge takımında forma giyen Fransız futbolcu Wilfried Dalmat ile ilgili olarak takımı C.Brugge ile görüşmelerde bulunduk ve her konuda anlaşma sağladık. Büyük bir titizlikle sürdürdüğümüz bu transfer çalışmalarından sonra Dalmat ile de anlaşmaya vardık. Futbolcu yarın saat 15:30'da İstanbul'a gelecek ve bu transferin son detaylarını görüşeceğiz."
Orduspor Taraftarlarından Karşılama
Yarın (Cuma) saat 15:30'da İstanbul'a gelecek olan Fransız futbolcu Wifried Dalmat için Orduspor Taraftarları Atatürk Havaalanında karşılama düzenlemeyi planlıyor. Orduspor'un büyük ölçüde anlaştığı Fransız futbolcuyu İstanbul Atatürk Havaalanında karşılaşmayı plandıklarını belirten ORTAD Başkanı İsa Sönmez, Orduspor Taraftarlarını formaları ve atkıları ile birlikte Cuma günü saat 15:00'da Atatürk Havaalanına beklediklerini belirtti.
Futbola Fransa'nın Nantes Kulübünde Başladı
17 Temmuz 1982 doğumlu Wilfried Dalmat, Fransa'nın Tours kentinde dünyaya geldi. Futbola ilk olarak Fransa'nın Nantes kulübünün altyapısında başlayan Dalmat, 2000 yılında Nantes'in A takımına yükseldi. Nantes kulübünde ki ilk sezonunda Fransa 1.Liginde sadece bir karşılaşmada forma giyen futbolcu, 2001-2002 sezonunun ilk yarısında ise 9 lig maçında ve 4 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında mücadele etti. Sezonun 2.yarısında Fransa'nın Marsilya kulübüne transfer olan Dalmat, bu takımda oynadığı yarım sezonda 12 karşılaşmada görev aldı ve bir de gol atma başarısı gösterdi. 2003'de eski takımı Nantes'e geri dönen Wilfried Dalmat, Fransa 1.Liginde 16 karşılaşmada forma giydi ve 2 kez gol sevinci yaşadı. Devre arasında Nantes ile yollarını bir kez daha ayıran Fransız futbolcu ilk olarak Fransa'nın Châteauroux takımına ardından da Grenoble takımına transfer oldu. 2004 yılında İtalya'nın Lecce takımına giden ve Seria A'da mücadele eden Dalmat, daha sonra tekrar Grenoble takımına geri döndü ve 2004-2005 sezonunda Fransa 2.Liginde bu takımın formasını giydi. 2005 yılında İspanya Premier Lig takımlarında Racing Santander'e transfer olan futbolcu, bir sezon bu takımda görev aldıktan sonra 2006 yılında Belçika'nın Mons takımına transfer oldu.
Belçika'da Yıldızı Parladı
Belçika Liginde Mons forması ile ilk sezonunda 33 karşılaşmada görev alan Wilfried Dalmat bu takımda 6 kez de gol sevinci yaşadı. 2007-2008 Mons formasını giymeye devam eden Fransız futbolcu 2.sezonunda da ligde 33 karşılaşmada mücadele etti. Mons forması iki sezonda 66 Lig maçında görev alan ve 11 gol atan Dalmat, 2008 yılında Belçika'nın önde gelen kulüplerinden Standard Liège takımına transfer oldu. Standard Liège forması ile ilk sezonunda 30 Lig karşılaşmasında görev alan futbolcu, 4 kez gol atma başarısı gçsterirken sezon sonunda Belçika Ligi Şampiyonluğu sevinci yaşadı. Aynı sezon Standard Liège forması ile 2 kez Şampiyonlar Ligi ön eleme ve 6 kez de UEFA Kupası karşılaşmalarında mücadele eden Wilfried Dalmat, 2009-2010 sezonunda ise 5 Şampiyonlar Ligi ve 4 UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında forma giydi.
2009-2010 sezonunda Belçika Jupiler Liginde Standard Liège forması ile 20 karşılaşmada görev alan Fransız futbolcu sezon sonunda bu takımla yollarını ayırdı ve Belçika'nın bir başka köklü kulübü olan Club Brugge takımına transfer oldu. 2010-2011 sezonunda Belçika Jupiler Liginde C.Brugge forması ile 27 karşılaşmada görev alan deneyimli futbolcu, 4 kez gol sevinci yaşarken 2 kez de Belçika Kupası karşılaşmalarında forma giydi. Geçtiğimiz sezon ayrıca C.Brugge forması ile UEFA Avrupa Liginde 7 karşılaşmada forma giyen Wilfried Dalmat, bu maçlarda bir de gol atmıştı.
Bugüne kadar Fransa, İtalya, İspanya ve Belçika Liglerinde 200'ün üstünde karşılaşmada forma giyen tecrübeli futbolcu, bu maçlarda 28 kez gol atma sevinci yaşadı. Wilfried Dalmat ayrıca 11 kez Şampiyonlar Ligi, 17 kez de UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Kupası olmak üzere 28 kez de Avrupa Kupaları karşılaşmalarında mücadele etti.
Hüseyin Öztürk
ordu icin cok cok guzel bir transfer umarim basarili olur