Fenerbahçe ters geliyor abi ama şeytanın bacağını kırma zamanı.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Şampiyonuz inşallah abi...
Şampiyon belli.
Avrupadan elenme hedeflerimizi yaraladı ama olsun xRa2nın dedği gibi ŞampiyoN belli.
Burdan sonra ligi vermeyiz hocam![]()
şampiyonuz abi
Tebrikler hocam.![]()
TariboWest
Tebrikler abi şampiyonluk süper olmuş
Gecenin bu saatinde baştan sona okudum kariyeri.Güzel ve zevkli kariyer oluyor.Seneye avrupada kupa gelecek benim takip etmemle birlikte![]()
![]()
Tebrikler abi.
Şampiyonluk için tebrikler abi![]()
Gelecek Sezon CL de En Az Yarı Final abiBaşarılar.
Avrupa'da kupa kazanmak için 4-5 tane dominant oyuncu olması lazım.Tamam takım gayet iyi oynuyor ama pek dominant oyuncu yok.Yani şu an da benim gördüğüm kadarıyla takımda yıldız denecek isim yok.
O sorunlar giderildiği takdir de başarı gelebilir.Bu arada kalecinin prrofilini alabilir miyim ?
Abi Avrupa şanssızlığı yaşamışsın.Lig gelmiş yine o iyi en azından.Seneye ŞL'de yine bi yarı final görelim inşallah![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Çok sağol İnşallah..
Doğru diyorsun transfer dönemi bakacağız.. Hangi Kalecimin Cenk mi Aykut mu yoksa Zdenek Kocian mı ??
Rudy, CanerBu isimler geçen yıl yarı final oynadı ŞL de ki Tapia yoktu Bu sene daha da güçleneceğiz..
Çok sağol İnşallah..
Anıtkabir fotoğrafı harika hocam...
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Türkiye'de şampiyonluk artık bizi kesmiyor abi.Avrupa'dan kupa istiyoruz.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Galatasaray , Fenerbahçe beraberliği ile Şampiyonlar Ligine aradan sıyrılan Trabzonspor gidiyor..
FATİH TERİM VE ŞENOL GÜNEŞ İSTİFA ETTİ. AYKUT KOCAMAN KOVULDU..
Tüm takımların ilgilerine gerekli cevabı kibarca verdik.. Özellikle İstanbula gidip BOYALI BASIN'ın oyuncağı olmak istemiyoruz. SONSUZA KADAR KARŞIYAKA