Bursa'da çöküş fenaAykut kocam takımı şampiyon yaptı sonra çökertti
![]()
Hocam ligde iyi gidiyoruz. Barcelona ile Madrid'den biri puan kaybetse, diğeri muhteşem formuna devam ediyor. Madrid'de biraz tökezlese de liderlik koltuğuna geçsek çok güzel olur.![]()
Barcanın kadro çok fena ya messi , neymar , a.sanchez iniesta , fabregas şu 5li kimde var yakadronun hakkını oyunda veremiyor bir türlü .
realinde puan kaybetmesini bekleyeceğiz artık![]()
Barça maçında 1 puan iyidir hocam. Sonralarda zaten puan alamazlar çoğu zaman. Çok çabuk çözülüyor bu takım. Real Madrid zorluyor biraz da barça iyi değil.
Çokta kötü bir sonuç değil..Neymarlı,Messili bir takımla oynuyorsunBundan sonra Real düşünsün
![]()
Haydi Mestalla Bir Güzellik Yap Realden 3 Puan Al![]()
Aslında genelde Real çabuk çözülürdü sanırım istisnai bir durum söz konusu geçen sezon ki Barça'nın istatisitiğini hatırlıyosun dimi 54 maç yenilmemişlerdi
Aynen hocam asıl çarpışma onlarla seneye olacak , karşılarına Efsane oyuncular çıkartıcam
Bu maç hariç bundan önceki 2 maç da hakem kurbanı olmuştuk unutmamışsın hocam
Hocam biz oradan 1 puan alsak yeterli olur Real'in fikstür zor ,
Bu arada ŞAMPİYONLAR LİGİ Final'i Atatürk Olimpiyatta asıl hedef bizim memleket![]()
Dikkatimi çekti kaliteli regen yokmu? yada senmi yönelmiyorsun ?
Aslında haklısın dediğin gibi uzun süre yenilmemişlerdi. Ben Granada ile kariyer yapmıştım 3. sezon şampiyon oldum ve Barça fena tekledi. Anlamadığım kısım şu.. Gerçekte her sene deli transferler yapan takım oyunda nerdeyse hiç transfer yapmıyo. Satılık listesinde olursa Falcao ve Neymar. Thiago Pedro Bartra gibi gençleri de satıyor. Villayı da yolluyorlar.Belki 5 sezon defans almadan falan devam ediyorlar![]()
ama Barça genelde de çok transfer yapan takım değil , Madrid'in de kadrosuna bakıyosun hepsi genç pek transfere ihtiyaçları yok ( Sezon sonu detaylı olarak transferlerini güncellerim ) zaten bu oyunun sürekliliği bence max. 2020 ondan sonra oyun sapıtıyor kendini yeniliyemiyor , transferde en hareketli lig EPL orada oynarsan uzun süre gidebilirsin diğer ligler çöküyor .