Helal bee kupa bizim=)
Helal bee kupa bizim=)
...
tarih yazmışsın tebrikler artık şl de çeyrek finaller yarı finaller kupalar istiyoz
...
8 oyuncumuz A Milli Takımın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosuna dahil oldu. Türkiye'nin gruptaki rakipleri İtalya, Danimarka ve Slovakya.
![]()
...
Ligde son hafta maçları başlamak üzere. Galatasaray Antalya deplasmanında biz ise evimizde Antep'i konuk ediyoruz. Kurallar gereği puan eşitliği durumunda 2'li averaja bakılıyor. Galatasaray deplasmanında 2-2 kendi evimizde ise 2-1'lik skorlarla 2'li averajda öndeyiz. Bizim her türlü galibiyetimiz ve Galatasaray'ın puan kaybı yaşaması durumunda şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz.
...
Dk.15 Fenerbahçe Beşiktaş deplasmanında 1-0 öne geçiyor bizim ve Galatasaray'ın maçı hala 0-0 bu durumda sıralama ;
1-Galatasaray
2-Fenerbahçe
3-Kayserispor
...
Dk.30 Samed'in attığı golle 1-0 öne geçiyoruz, Galatasaray maçı 0-0 Fenerbahçe ise 1-0 önde tabloda son durum ;
1-Kayserispor
2-Galatasaray
3-Fenerbahçe
...
İlk yarılar sona erdi Antalyaspor 0-1 Galatasaray , Kayserispor 1-0 Gaziantepspor , Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe ;
1-Galatasaray
2-Kayserispor
3-Fenerbahçe
...
Dk. 60 Jem'in attığı golle skoru 2'ye çıkarıyoruz, diğer maçlar 1-0 devam ediyor ;
1-Galatasaray
2-Kayserispor
3-Fenerbahçe
...
Dk. 75 Antalyaspor 0-1 Galatasaray , Kayserispor 2-0 Gaziantepspor , Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe ;
1-Galatasaray
2-Kayserispor
3-Fenerbahçe
...
Süper Lig sona eriyor, 2 sezondur 68 puanın üstüne çıkamayan Galatasaray bu sezon bizden daha çok ligi istedi, Avrupa'da mücadele ettiğimizden dolayı özellikle o maçların dönüşünde sağlam puanlar kaybettik ama hem topladığı puan hem attığı gol sayısı bakımından Galatasaray şampiyonluğu hak eden taraf olmuştu.
...
Süper Kupa'daki rakibimiz belli oldu : )
![]()
...
Şampiyonlukta gelseymiş iyi olacakmış seneye artıkBarcelona çerez bise ezeriz
![]()
...
Türkiye Avrupa Futbol Şampiyonasına çeyrek finalde veda etti. Oynayan oyuncularımız başarılı bir performans sergiledi. Temmuz'un 2. haftasında hazırlıklarımız başlayacak Ocak ayında kiralık olarak kadromuza kattığımız Emmanuel Emenike'nin sözleşmesini aldık, büyük ihtimalle bir takıma kiraya gönderip sezon sonunda da satarak gelir elde etmeyi düşünüyoruz. Yine devre arasında sezon sonu için sözleşme imzaladığımız Vincent Aboubakar da kadromuza katıldı. Ve son olarak Dünyaca ünlü bir Türk oyuncuyu kadromuza katmak için çalışmalarımız devam ediyor. Büyük ihtimalle kiralık bir sözleşme ile takıma katmayı planlıyoruz. Transfer bittikten sonra açıklarız.
...
püh ya lig gitmiş
...
ben başlığa bittimyine çok yaratıcısın
İbo sen bizim herşeyimizsin. loy loy loy. Tebrikler dostum![]()
2 ana sistemimiz var dizayn etmiş olduğum 4-3-3 ve 4-3-1-2. 4-3-3'teki rolü "Doğan görünümlü Şahin" : ) Yani, Pivot Santrafor rolünde ancak bazı oyuncu talimatlarındaki değişikliklerle Fırsatçı Golcü özellikleri taşıyor. Canlı anlatımlarda attığı gollere veya dağıtıma dikkat ederseniz, Hem bir Pivot santrafor özelliği taşıyor (Top dağıtımı, Kafa golleri vs) hem de bir Fırsatçı golcü özelliği taşıyor (Kontraya uygun oyun yapısı, savunma arkası koşuları ve doğru yerde doğru zamanda bulunması) 4-3-1-2'de ise direk olarak Pivot Santrafor olarak oynuyor orada ise biraz daha yanındaki adamı işletmeye yönelik oynuyor.
Teşekkürler : )
...
ibo sende ligler bitti bana 3-4 oyuncu kiralasana lig başlayınca geri yollarımhem fit dönmüş olurlar
![]()
hedefler adim adim asiliyor ibrahim. lig sampiyonlugu, uefa derken bir tek SL kaldi. onu da alirsan geriye milli takimla alabilecegin kupalar kalicak. bu kadar basaridan sonra milli takimimizin basina gecersin herhalde (:
Şampiyonluğun kaçması kötü olmuş ama önümüzdeki sezonlarda mutlu sona ulaşırız bence.
...
Ve daha önce bahsettiğim bomba transferi gerçekleştiriyoruz.
Geçen sezon Man. City'e transfer olan ancak orada da forma şansı bulamayıp, satılık ve kiralık listesine konan Nuri Şahin'i uzun süren uğraşlar sonunda kiralık olarak kadromuza katmayı başarıyoruz. 2 senede sadece 5 maça çıkması büyük handikap. Özellikle kamp döneminde onun üzerine yoğunlaşıp hazırlık maçlarında bol bol şans vererek maç temposunu yükseltmeye çalışacaz.
...
Hocam biraz geç oldu ama başarılar bi kadronu koyar mısın?
nuri için real ve city kayıp geçmiş sende başarılı olur ama
cok guzel bir sezonu geride birakmissin, tebrik ederim. Ancak nurinin takima katilmasi daha cok etkiledi beni. Umarim guzel performanslar ortaya koyar. Sene sonunda belki bonservisi ile gelir.