Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Queens Park Rangers

14 53.85%
  • Southampton

12 46.15%
Sayfa 36 / 52 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon
1,051 ile 1,080 arası toplam 1549 sonuç

Konu: Bir Devrin Başlangıcı Queens Park Rangers / Sonun Başlangıcı Chelsea /6.Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Sıkıntı derken hata falan mı? Hataysa boşverin devam edin..
    Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Ne güzel gidiyordunuz noldu :S
    Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Noldu aranızda sıkıntılar veya beklenmedik hatalar filan mı var ?
    Açıkca söylemek gerekirse,hiç birşey anlamadım daha.Dünkü maçta taç taktiği ile 2 gol attım.Sonra Halil"in canı sıkıldı.Kapatıyorum kariyeri iyi geceler dedi.Belki bir anlık sinirdi.Bekliyorum bende.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Kapatmak derken oyunu kapatmaktır o inşallah.

Nesil
    2012

Arkadaşlar valla kusura bakmayın orta da posizyon yok Lukaku Taç atışından Hat Trick yaptı yemin ediyorum oyundan soğudum , hiç oynayasım yok , hayatımda ilk defa taç atışından gol gördüm , bi de üst üste gördüm , yani maçta furbol hariç her şey vardı , önce basket , sonra karate , Toby 'i sağolsun 3 ay sakatladılar , bi oyuncumu da 1 ay iyice oyundan soğudum yani

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Arkadaşlar valla kusura bakmayın orta da posizyon yok Lukaku Taç atışından Hat Trick yaptı yemin ediyorum oyundan soğudum , hiç oynayasım yok , hayatımda ilk defa taç atışından gol gördüm , bi de üst üste gördüm , yani maçta furbol hariç her şey vardı , önce basket , sonra karate , Toby 'i sağolsun 3 ay sakatladılar , bi oyuncumu da 1 ay iyice oyundan soğudum yani
    Seni anlıyorum ama yapacak bişey yok bu oyun. Oyunda böyle hataların olduğu belliydi şimdi karşı takım aynı pozisyonları görse sen bu durumu ele almayacaktın belki hocam bana kalırsa devam edin. Hatalar yüzünden güzel kariyeri bitirmeyin.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Yaa bu kariyer bitmez oyunun mallığı hep var zaten bende de Emre Özkan Sow a taç atmıştı gol olmuştu

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

@ sow sen var izin vermek kariyeri kapatmak ; ben var seni dövmek

Nesil
    2012

Seni anlıyorum ama yapacak bişey yok bu oyun. Oyunda böyle hataların olduğu belliydi şimdi karşı takım aynı pozisyonları görse sen bu durumu ele almayacaktın belki hocam bana kalırsa devam edin. Hatalar yüzünden güzel kariyeri bitirmeyin.
    Quote Originally Posted by resoag View Post
    Yaa bu kariyer bitmez oyunun mallığı hep var zaten bende de Emre Özkan Sow a taç atmıştı gol olmuştu

5 Sezondur bu takım taç'dan hiç gol yemedi , üst üste hiç taç'dan gol yemediği gibi yıllardır da oynuyorum bu oyunu daha taç'dan golde atmadım yemedimde ( Stoke City maçları dahil ) , hadi ilk atılan taç atışı tesadüf olsun , benim oyuncuların mallığı olsun ki oyunun en iyi stoperleri ile oynuyorum 3 dakika sonra aynı noktandan aynı kişi taç kullanıyor , aynı kişi gol atıyor , nasıl soğumuycan ki oyundan böyle taktik mi olur ya ,

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

5 Sezondur bu takım taç'dan hiç gol yemedi , üst üste hiç taç'dan gol yemediği gibi yıllardır da oynuyorum bu oyunu daha taç'dan golde atmadım yemedimde ( Stoke City maçları dahil ) , hadi ilk atılan taç atışı tesadüf olsun , benim oyuncuların mallığı olsun ki oyunun en iyi stoperleri ile oynuyorum 3 dakika sonra aynı noktandan aynı kişi taç kullanıyor , aynı kişi gol atıyor , nasıl soğumuycan ki oyundan böyle taktik mi olur ya ,
    Uzun taç kullanan oyuncun varsa gayet iyi olur taçı defans oyuncuna veya kafa vuruşu iyi olan bir oyuncuya yaparsan sıkıntı çekmezsin.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bence böyle bir sebepten kariyer bitmemeli hocam, bu benim görüşüm.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Uzun taç kullanan oyuncun varsa gayet iyi olur taçı defans oyuncuna veya kafa vuruşu iyi olan bir oyuncuya yaparsan sıkıntı çekmezsin.
    Ben çok gol yedim öyle,Uzun taç kullanan adam en iyi kafa vuran adama atıyor.Taç savunmasını iyi yapmayınca uzun taç taktiğinde kova haline geliyorsun.
    Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Bence böyle bir sebepten kariyer bitmemeli hocam, bu benim görüşüm.
    Valla Reading"den sacma sapan 6 gol yedim,Aynen Halil gibi tepki verdim Sırf halil üzülmesin diye devam ettim kariyere.Oyunu kapatacaktım.Neyse sağlık olsun,Eline sağlık Halil kardeşim,En çok zevk aldığım kariyerdi bu.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

kariyerin bitmesi kötü oldu ya

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Oldumu şimdi

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    kariyerin bitmesi kötü oldu ya

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Oldumu şimdi

Tamam beyler Oğuz'la konuştuk , kariyere devam kararı aldık , dünkü en son oynanan maçı kayıt etmedim , şuan oyun Chelsea - Q.P.R maçında bekliyor , oyunu tatile atıp 3 puanı Chelsea'ye vericez , helal olsun hak etti ama şunu söyleyim bundan önceki izledikleriniz , rekabet falan değildi , asıl rekabet şimdi başlıyor

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Oh be nihayet böyle devam.. bu arada maç kaç kaç bitti

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

beyler afedersiniz ama taçtan gol yiyorum diye oyunu bırakmak nedir ? ben 50 tane gol yemişimdir şimdiye kadar taçtan.Eğer yemek istemiyorsan savunmasını yap.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    beyler afedersiniz ama taçtan gol yiyorum diye oyunu bırakmak nedir ? ben 50 tane gol yemişimdir şimdiye kadar taçtan.Eğer yemek istemiyorsan savunmasını yap.
    Bence oradaki mantık o değil aynı maçta üç kere üst üste yersen sen de hocam aynı tepkiyi verebilirdin..

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Oh be nihayet böyle devam.. bu arada maç kaç kaç bitti
    6-1 Bitmişti

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Kendine göre o da haklı.Ben Reading"den 6 gol yediğimde aynı yerden aynı hatalarla yemiştim.İnsanın başına üst üste gelince canı sıkılıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

arkadaşlar bende bir maçta 3-4 gol kornerden yedim tamam sinirlenebiliriz ancak sensouthampton dan kovuldn ama kariyer bitmedi.bir maçtan dolayı her ne olursa olsun kariyeri kapatmak bana pek mantıklı gelmiyor.iyi ki dönmüşünüz kararınızdan başarılar.

Nesil
    2012

arkadaşlar bende bir maçta 3-4 gol kornerden yedim tamam sinirlenebiliriz ancak sensouthampton dan kovuldn ama kariyer bitmedi.bir maçtan dolayı her ne olursa olsun kariyeri kapatmak bana pek mantıklı gelmiyor.iyi ki dönmüşünüz kararınızdan başarılar.

Ligde bi maçta 4 gol yemeyen takım taç'tan o golleri yiyince ister istemez , insanın canı sıkılıyor , tamam suçlu bensem
    özür diliyorum ,

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

16.Hafta

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Helal size Halil hocam bırakırmı hiç o kdar Q.P.R'yi tutuyoruz yensede yenilsede Forza Q.P.R !!!

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Lukaku şov yapmış sanırsam.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Helal size Halil hocam bırakırmı hiç o kdar Q.P.R'yi tutuyoruz yensede yenilsede Forza Q.P.R !!!
    Eyvi hocam

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Lukaku şov yapmış sanırsam.

Lukaku'ya şow yapıcam sene sonunda

Nesil
    2012

17.Hafta

Chelsea'nin lig maçı yoktu

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Rekabet şimdi başlıyor!

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Süper olacak devam etmeniz

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Rekabet şimdi başlıyor!

Yok rekabet değil zulüm yeni başlıyor

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Süper olacak devam etmeniz

18.Hafta

17.Hafta

Bal deresi maç 90+3 de bitiyor 90+5 'de penaltı

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

federasyon istifa! Yeter William Mountbatten-Windsor Yeter! (FA başkanıymış )

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    federasyon istifa! Yeter William Mountbatten-Windsor Yeter! (FA başkanıymış )
    Fair Play dışı işler oldu o maç,Adamları sakatlandı topu taça atmadık kaleye gittik gol.Sonra ne olduysa bi anda penaltı çaldı hakem

18.Hafta

Sadece benim maçım vardı .

Sayfa 36 / 52 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon

Mesaj Yetkileri