Kapatmak derken oyunu kapatmaktır o inşallah.
Arkadaşlar valla kusura bakmayın orta da posizyon yok Lukaku Taç atışından Hat Trick yaptı yemin ediyorum oyundan soğudum , hiç oynayasım yok , hayatımda ilk defa taç atışından gol gördüm , bi de üst üste gördüm , yani maçta furbol hariç her şey vardı , önce basket , sonra karate , Toby 'i sağolsun 3 ay sakatladılar , bi oyuncumu da 1 ay iyice oyundan soğudum yani
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Yaa bu kariyer bitmez oyunun mallığı hep var zaten bende de Emre Özkan Sow a taç atmıştı gol olmuştu![]()
@ sow sen var izin vermek kariyeri kapatmak ; ben var seni dövmek![]()
5 Sezondur bu takım taç'dan hiç gol yemedi , üst üste hiç taç'dan gol yemediği gibi yıllardır da oynuyorum bu oyunu daha taç'dan golde atmadım yemedimde ( Stoke City maçları dahil ) , hadi ilk atılan taç atışı tesadüf olsun , benim oyuncuların mallığı olsun ki oyunun en iyi stoperleri ile oynuyorum 3 dakika sonra aynı noktandan aynı kişi taç kullanıyor , aynı kişi gol atıyor , nasıl soğumuycan ki oyundan böyle taktik mi olur ya ,
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Bence böyle bir sebepten kariyer bitmemeli hocam, bu benim görüşüm.![]()
Ben çok gol yedim öyle,Uzun taç kullanan adam en iyi kafa vuran adama atıyor.Taç savunmasını iyi yapmayınca uzun taç taktiğinde kova haline geliyorsun.
Valla Reading"den sacma sapan 6 gol yedim,Aynen Halil gibi tepki verdim Sırf halil üzülmesin diye devam ettim kariyere.Oyunu kapatacaktım.Neyse sağlık olsun,Eline sağlık Halil kardeşim,En çok zevk aldığım kariyerdi bu.
kariyerin bitmesi kötü oldu ya![]()
Oldumu şimdi![]()
Tamam beyler Oğuz'la konuştuk , kariyere devam kararı aldık , dünkü en son oynanan maçı kayıt etmedim , şuan oyun Chelsea - Q.P.R maçında bekliyor , oyunu tatile atıp 3 puanı Chelsea'ye vericez , helal olsun hak etti ama şunu söyleyim bundan önceki izledikleriniz , rekabet falan değildi , asıl rekabet şimdi başlıyor
Oh be nihayetböyle devam.. bu arada maç kaç kaç bitti
![]()
beyler afedersiniz ama taçtan gol yiyorum diye oyunu bırakmak nedir ? ben 50 tane gol yemişimdir şimdiye kadar taçtan.Eğer yemek istemiyorsan savunmasını yap.
arkadaşlar bende bir maçta 3-4 gol kornerden yedim tamam sinirlenebiliriz ancak sensouthampton dan kovuldn ama kariyer bitmedi.bir maçtan dolayı her ne olursa olsun kariyeri kapatmak bana pek mantıklı gelmiyor.iyi ki dönmüşünüz kararınızdan başarılar.
Helal size Halil hocam bırakırmı hiç o kdar Q.P.R'yi tutuyoruz yensede yenilsedeForza Q.P.R !!!
![]()
Lukaku şov yapmış sanırsam.
Rekabet şimdi başlıyor!
Süper olacak devam etmeniz![]()
federasyon istifa! Yeter William Mountbatten-Windsor Yeter! (FA başkanıymış)