Sayfa 36 / 63 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon
1,051 ile 1,080 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her karambol gol oluyor çok sıkıldım şu olaydan. İllaki gol oluyor.
    FM Gazetesi

2. Default

Her şey güzel de , frikiklerde direkten dönme sorunu fazlası ile sürüyor .

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Her şey güzel de , frikiklerde direkten dönme sorunu fazlası ile sürüyor .
    inanır mısın yaklaşık 2 sezon oynadım bu oyunu, 1 kere bile direkten dönmedi frikikler. ya direk auta gitti, ya az farkla dışarı çıktı yada gol oldu ama hiç direkten dönmedi yahu, 1 kere bile... o nedenle şu frikiklerin sık sık direkten dönmesinin tartışılması garip geldi bana...

oyunu satın aldığım güne lanet okutturdu bu seri. bu kadar "crash dump" crkli oyunlarda bile olmuyor... 2000-2001 den bu yana oynarım ilk kez bu kadar hata ile dolu bir oyun oynuyorum. Sports Interactive Community' in müdavimi oldum sayelerinde ama çıkan hiç bir güncellemede şikayet ettiğim hatalar düzeltilmedi.

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Update'ten sonra kornerden gol yemedim yada kornerlerde alan savunmasi uyguladigim icin gol görmedim kalemde. Son update ile mac motoru daha da güzel olmus.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Güncelleme'den sonra 4 köşe vuruşundan 4 gol yemekte ayrı bir haz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

15.1.4 sonrası Bursaspor kariyerimde oynadığım maçlar;

Last edited by Lord Black : 29.Kasım.2014 at 00:31

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    15.1.4 sonrası Bursaspor kariyerimde oynadığım maçlar;

kolaylaşmış mı diyorsun yani?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    kolaylaşmış mı diyorsun yani?
    Benim taktiğin beli bükülmemeye başladı güncellemeden sonra valla şimdilik çok iyi gidiyor. Kolaylaşmış diye birşey iddaa edemem henüz

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Güncellemeden sonra her maç gol atıyorum sigagamesin el atması gerek artık bu duruma.

bende sakatlık sorunu var arkadaşlar yama'dan sonra oyunuma devam ediyim dedim 5-6 sakat üst üste geldi

Quote Originally Posted by DMX06 View Post
    bende sakatlık sorunu var arkadaşlar yama'dan sonra oyunuma devam ediyim dedim 5-6 sakat üst üste geldi
    Katılıyorum.

İlk kez güncellemeyi yükledikten sonra crash dump aldım. Öncesinde yoktu.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Güncellemeyi yükleyince kasmaya başladı. Daha önce olmuyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ya bizi sevdiği kişilere ekleyenlerin listelendiği bir sayfa var mı oyunda tek tek mi bakacağız yoksa

Quote Originally Posted by sarianet View Post
    Ya bizi sevdiği kişilere ekleyenlerin listelendiği bir sayfa var mı oyunda tek tek mi bakacağız yoksa
    gözlemcilikten sevdiği klüp/personel'e adını yazıp arama yap

Bir ayda 7 sakatlıkla karşılaştım bu güncellemede.
    Last edited by richard castle : 29.Kasım.2014 at 07:12

1.3'den de fazla sakatlık oluyor. deli gibi sakatlanıyorlar hem maçta hem antrenmanda. çok mu zor düzeltmek anlayamadım.

Quote Originally Posted by Ketchaup View Post
    1.3'den de fazla sakatlık oluyor. deli gibi sakatlanıyorlar hem maçta hem antrenmanda. çok mu zor düzeltmek anlayamadım.
    Çok felaket sakatlanıyorlar hemde... Bir önceki güncellemede de sakatlık problemi çoktu insanlar da ancak bende neredeyse hiç sakatlık olmadı 1,5 sene içinde, istisnalar haricinde, antrenman programlarıyla falan alakalıydı herhalde fakat bu güncelleme öyle değil ya, her maçta benden ve rakipten bir sürü oyuncu sakatlanıyor, maçta 3 değişikliğin ilk 2sini ilk yarı da sakatlıktan yapıyorum, son değişikliği taktiksel olarak 2. yarının ortalarında yapıyorum, değişiklikten 5 dk sonra 3. sakatlık, oyuncu çıkıyor kalıyoruz 10 kişi. Üstüste 3-4 maç bunu yaşadık.

Güncelleme geldikten sonra 8-9 maç yaptım, 1,5 seneden bu yana hiç sakatlanmayan, birisi gol krallığına oynamak üzere 4 as oyuncum uzun süreli sakatlıklar geçirdi.

Miles acaba diğer güncellemeler de sakatlıklardan fazla bahsedilmesine sinirlenip sakatlık barını en yükseğe mi çekti ne yaptı? yahu forvete top geliyor, arkadan savunma sakın dokunmasın, direk kıpkırmızı oluveriyor adam, öldü sanıyorum. ne yapıyorsunuz abicim ya?

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Çok felaket sakatlanıyorlar hemde... Bir önceki güncellemede de sakatlık problemi çoktu insanlar da ancak bende neredeyse hiç sakatlık olmadı 1,5 sene içinde, istisnalar haricinde, antrenman programlarıyla falan alakalıydı herhalde fakat bu güncelleme öyle değil ya, her maçta benden ve rakipten bir sürü oyuncu sakatlanıyor, maçta 3 değişikliğin ilk 2sini ilk yarı da sakatlıktan yapıyorum, son değişikliği taktiksel olarak 2. yarının ortalarında yapıyorum, değişiklikten 5 dk sonra 3. sakatlık, oyuncu çıkıyor kalıyoruz 10 kişi. Üstüste 3-4 maç bunu yaşadık.

Güncelleme geldikten sonra 8-9 maç yaptım, 1,5 seneden bu yana hiç sakatlanmayan, birisi gol krallığına oynamak üzere 4 as oyuncum uzun süreli sakatlıklar geçirdi.

Miles acaba diğer güncellemeler de sakatlıklardan fazla bahsedilmesine sinirlenip sakatlık barını en yükseğe mi çekti ne yaptı? yahu forvete top geliyor, arkadan savunma sakın dokunmasın, direk kıpkırmızı oluveriyor adam, öldü sanıyorum. ne yapıyorsunuz abicim ya?
    13 maç yaptım, sadece bi tanesinde 3 değişikliği de kendim istediğim için yaptım. diğer maçlar hep sakatlık.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Sakatlık sorunu bendede var maalesef , devre arasına kadar hiç bir maçta aynı 11 ile çıkamadım ..
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

En büyük sorun bence kaleci serbest vuruş kullanırken pas hatası yapıp orta sahadan gol atılması en az 3-4 tane bu şekilde gol oldu bende.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bence sakatlanmaya karsi direncli oyuncu ile cabuk sakatlanabilen oyuncular arasi ucurumu iyice acmislar, sikinti bu. Cunku direncli oyuncularla sert futbol oynayinca genelde rakip oyuncular sakatlaniyor, o yuzden bu durum duzeltilene kadar zayif takimlarla kariyer yapmak biraz zor.

arkadaşlar dün oyunu açarken güncelleme yapılsn mı oyun açılsın mı diye bir şey gelmişti oyun açılsın demiştim o anda güncelleme yapamadı şuanda güncelleme nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz ?

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by cilqin View Post
    arkadaşlar dün oyunu açarken güncelleme yapılsn mı oyun açılsın mı diye bir şey gelmişti oyun açılsın demiştim o anda güncelleme yapamadı şuanda güncelleme nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz ?
    Steam'de kütüphanene gir orada FM 2015'in yanında güncelleme var yazar. Gerisini çözersin

Eyvallah internet aktif olnca guncellenmiş otomatik.

Sakatlıklar çıldırmış. Zaten zar zor oyuncu alabiliyoruz paramız yok onlarda sakatlığa kurban gidiyor.

İlk 11 de ki 5 oyuncum 2-4 ay arası sakat. Kovmak için yedek takıma attığım oyunculara sarıldım.

-Amr oyuncum 2. maçta sakatlandı 8 ay. Kiralık almıştım geri yolladım. vb. vb.

Normalde maç kadrosuna yedek kaleci almam Hiç sakatlanmıyor bile. 17 maçta kalecim bile 2 kere sakatlandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

en oynanabilir mac motoru diyen arkadaslara , yine ayni senaryo yazma devam ediyor mukemmel de oynasan adamlar 30 metreden gol atiyor , ben birdahada bu oyunun orjinalini almam arkadas !

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Oyundaki yan faktörleri bi kenara bırakarak sadece maçta olan biten hakkında konuşmak gerekirse düzeltilmesi gereken 2-3 durum var bence.
    1 tanesi arka direğe sert ortaların fazla isabetli olması ve savunmanın bu toplara orta açılırken ya da sonrasında müdahale etmemesi..

bir diğeri tepki süreleri. Oyuncu ve kaleciler seken, boşta kalan, geriye düşen toplara hareketlenirken daha seri olmalı..

bunun dışında direkten dönen toplar yine fazla..

ve bir de bi adam topu alıp arkasını döndü mü kimse gelip müdahale etmiyor. adam sonsuza dek saklayabiliyor o topu..

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Oyun hala kötü. Toparlamis ama yine de kötü.
    Deplasmanda maç kazanmak neredeyse imkansız, 9 kere yenildim.
    Rakip takım istediği kadar kötü olsun ortasahayi xabi Alonso, fabregas, iniesta 3 lusuyle kurmuş gibi.
    Sakatlıkları herkes yazmış zaten gerçi sigames yetkilileri kabul etmiyor bunu.

Sayfa 36 / 63 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri