Sayfa 36 / 439 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
1,051 ile 1,080 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

F.Bahçe'nin teklifi Kuranyi'yi sevindirdi!
    Almanya Birinci Ligi'nin (Bundesliga) köklü ekiplerinden Schalke 04'te forma giyen Kevin Kuranyi, F.Bahçe'nin transfer gündemine olmasının, kendisi adına gurur verici olduğunu söyledi.

Schalke 04'ün dün yaptığı antremanın ardından soruları yanıtlayan Kevin Kuranyi, Fenerbahçe'nin kendisini transfer etmek istediği yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak şunları söyledi:

"Bugüne kadar Fenerbahçe'den bana direkt gelmiş bir teklif yok. Ben de basından ve kulüp çevresinden ögrendim. Fenerbahçe'den yüzde 100 teklif geldiğini düşünüyorum. Böyle bir büyük kulübün transfer gündeminde olmak benim adıma memnunluk ve gurur verici. Ancak şöyle bir gerçek var ki, o da benim Schalke 04 kulübü ile üç yıllık sözleşmem olmasıdır."

Brezilya doğumlu ünlü golcü, şartlar uygun olduğu takdirde Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico ile çalışmanın keyif verici olacağını söyledi. Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray'ın da kendisini transfer etmek istediğini basından takip ettiğini belirten Kuranyi, "Bu konunun ciddiyeti hakkında birşey söyleyemem" dedi.

Kuranyi ayrıca Türkiye'nin çok güzel bir ülke olduğunu vurgulayarak, "Hem burada, hem de Türkiye'de çok iyi Türk arkadaşlarım var" ifadesini kullandı.Lincoln'ün Galatasaray'a transferini de değerlendiren Kevin Kuranyi, şunları söyledi:

"Lincoln'ün, Galatasaray gibi bir kulübe transfer olmakla geleceğine yönelik iyi bir adım attığını düşünüyorum. İyi bir kulübe gitti. Kendisine başarılar diliyorum. Galatasaray´ın Duisburg kampı sırasında da kendisini ziyaret etmiştim. Lincoln, Galatasaray'la herşeyin yolunda gittigini söyleyip, Türkiye'den övgüyle bahsetmişti."

DHA

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Tavsiye ederim, son 2-3 sezonda her macta Necati'nin kac defa pas vermesi gereken zamanda pas vermedigi icin veya tek top oynayacagi zamanda topu istop edip gereksizce dripling girisimi yaptigini bir sayin. Ondan sonra Necati'nin teknik ozelliklerine detayli bir sekilde bakariz. En cok gol attigi donemlerde bile Necati bunlari yapiyordu. Tek farki, Hakan Sukur sayesinde daha fazla pozisyona girebilmesi idi.

Necati'nin topu alip, kanata dogru dripling yapip sonra pozisyon yarattigini en son ne zaman gordunuz? Ya peki dripling ile en son kimi gecip tehlikeli bir sut atti?

Necati'nin yollanmasi ayrica diger oyunculara gozdagi verme acisindan da onemlidir. Calisir, ilerler kendini yenilersen takimim bir parcasi olarak devam eder, eger bunlari yapmazsan arkadan yerini alacak oyuncular gelir ve yerini kapar. Bugun Ozgurcan, yarin Cagri, ertsi gun Sercan sonra da Cem Sultan veya baska bir oyuncu. Ogrenme ve kendini gelistirme aski ile yasayan oyuncular buyuk takimlarda tutunabilir. Digerleri ise yok olmaya mahkumdur. Iyi bir alt yapiya sahip olmanin en onemli avantaji da budur.

necatinin olayı takımla alakalı bişeydi zaten
    takım da cok kotu gitti
    necati de sakattı formsuzdu
    benım icin onemli olan anlattıgım seylerı yapmıs olmasıdır
    yapabilcek kapasitesi oldugunu gostermıstır
    disiplinsizlik ayrı bir sorundur
    senın mantıgınla son sene hiç top oynamadı diye adrianonun gecmişte yaptıklarını unutalım mı mesela???
    adriano d gecen sen kac maca cıkmıs cıkmıs da ne yapmıss.ee bu yuzden adriano sılınmeli mı yani
    belli bi donemden snra arda ne yaptı???
    yada hasan ne yaptı
    yada baskası
    sen bana gecen sene dogru duzgun top oynayan birisini gostersene istikrarlı olarak GALATASARAY takımında
    ben bulamıorum maalesef
    bence onemlı olan adamın kapasitesidir yapabilecekleidir.
    şimdi artık yedek olarak özgürcana kalırız işte

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kesinlikle eXcitinG.. eğer bonserviste indirim sağlayıp bu oyuncuyu alırsak çok büyük iş yapar.. FM'de de o kadar ugrasıp alamıyordum iyi olur

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

fm 2005 te harikaydi yaw legro ben bjk ye hep aliyordum satilik listesindeydi gercek oldu simdi oyunda senede 10 15 kafa golu atiyordu ama tabi fm 2005 ten yana p.a si baya dustu...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Tavsiye ederim, son 2-3 sezonda her macta Necati'nin kac defa pas vermesi gereken zamanda pas vermedigi icin veya tek top oynayacagi zamanda topu istop edip gereksizce dripling girisimi yaptigini bir sayin. Ondan sonra Necati'nin teknik ozelliklerine detayli bir sekilde bakariz. En cok gol attigi donemlerde bile Necati bunlari yapiyordu. Tek farki, Hakan Sukur sayesinde daha fazla pozisyona girebilmesi idi.

Necati'nin topu alip, kanata dogru dripling yapip sonra pozisyon yarattigini en son ne zaman gordunuz? Ya peki dripling ile en son kimi gecip tehlikeli bir sut atti?

Necati'nin yollanmasi ayrica diger oyunculara gozdagi verme acisindan da onemlidir. Calisir, ilerler kendini yenilersen takimim bir parcasi olarak devam eder, eger bunlari yapmazsan arkadan yerini alacak oyuncular gelir ve yerini kapar. Bugun Ozgurcan, yarin Cagri, ertsi gun Sercan sonra da Cem Sultan veya baska bir oyuncu. Ogrenme ve kendini gelistirme aski ile yasayan oyuncular buyuk takimlarda tutunabilir. Digerleri ise yok olmaya mahkumdur. Iyi bir alt yapiya sahip olmanin en onemli avantaji da budur.
    abi çok haklısın

Necati en iyi dönemini Hagi döneminde geçirdi Hagi onu 10 numara değil 11 numara oynatmıştı yani 2.forvet olarak Dolayısıyla pozisyona giren Hakan Şükür olur fakat golü Necati atardı Gerets ise Necatiyi 2 santraforun arkasında oynattı ve büyük hata yaptı Necatinin Hagi döneminde attığı gol sayısı ile 2 yıllık Gerets döneminde attığı gol sayısı neredeyse aynıdır
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kuranyi sorunlu futbolcunun teki inş. almayız necati alırsak harika olur

Olcan in videosu kim hazirlamissa gitsin youtune yerine pikniktube e koysun ...
    Lafa bak 3 buyuklerin yildizlari orta acamazken (Orn: Hasan SAS mis ) olcan orta aciyomus actigi ortada rakip takim oyuncusuna gidiyor ... Mucadeleciymis topun pesinden kostugunu gosteriyor... Attigi gol ve verdigi pas disinda yaptigi birsey yok buna ragmen uzun bir video olmus ...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Legro iyi bir transfer oldu,

Postiga'yı da bence 3 milyon euro'ya alabiliriz.Tabi yönetim de isterse...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Del Piero_10 Misafir

Legrottaglie sağda atkılı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Necati sadece kötü performansdan klüb içinde bazı hariketleri oldu onlarda göz önüne alındı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Siyah-Beyaz Legrotaglie'ye yakışıyor
    Postiga alınırsa harika olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Appiah kalacak buna eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Formadan dolayı bazı şeyler görünmüyor olabilir. Olcan'a yeterli şans verildiği takdirde Türk futbolunun büyük yıldızlarından biri olacaktır. Tekniği ile hızını birleştirebilen bir oyuncu. Umarım seneye onu Fenerbahçe'de as oynayan bir oyuncu olarak görürüz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Valla Olcan'a Dünya Gençler Şampiyonası'nda hayran olmuştumHollanda'da yapılan .Bu sene canlı izleyeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Yahu Necati dediğiniz adam parayı görüp şımaran,top oynamaktan başka her bir haltı yapan bir futbolcu.Şampiyon olduğumuzda katkısı vardı demeyin.Hakan Şükür faktörünü unutmayın.Hakan Şükür indiriyor.Necati'de eğer profesyonle futbolcu ise vursun topa bi zahmet.

Necati hiçbir zaman Galatasaray formasını haketmedi.Ve Kalli onu yolladı.Teşekkürler Kalli

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş'ın gözü Bursa'da

Beşiktaş, Bursaspor'un iki genç futbolcusu Sercan Yıldırım ile Fatih Serkan Kurtuluş'a talip oldu. Fransa'nın Monaco ve İngiltere'nin Manchester United takımlarını peşinden koşturan yeşil - beyazlı Sercan Yıldırım'a Beşiktaş'ın da kanca attığı belirtildi. Siyah-beyazlıların, Sercan'ın yanı sıra geçen sezon Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Serdar Kurtuluş'un kardeşi Fatih Serkan Kurtuluş'u da istediği belirtildi. Bu arada Beşiktaş hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdürdü.

26.07.2007
    Kaynak : Milliyet

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben Postiaga'yı çok seviyorum eskiden bakardım son vuruşları pek beceremiyordu çok gol kaçırıyordu.Geçen sene izleyebildiği kadarıyla çok gelişmiş gol vuruşları konusunda faydalı bir oyuncu

Gonderilenler icinde tek uzuldugum Hasan KABZE dir ...Gittigi takimda da basarili olucagina inaniyorum ... Onun disinda gonderilenlere ise Galatasaray formasi nasil verildi hala anlamis degilim ....

postiga gerçekten iyi adam defansı yıpratan biri alınırsa iyi olur ama yönetimin parayı sorun etmemesi lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar postiga dan bahsediyoruz..portekiz milli takımının sayılı forvetlerinden ve morinho nun en çok begendigim oyncu diye açkladıgı isimden...

yani bence böyle bi oyuncunun bonservisi de 3 milyon falan degildir çok daha fazla olacagını düşünüyorum..ama inşallah gelir

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yaşasın Morientes!

Kalli'nin geleceğini duyduğumda fazla hoşnut olmamıştım. Saçları kırlaşmış, tatmadığı başarı kalmamış, uzun yıllar yazlığından dışarı adım atmamış Kalli'nin Galatasaray'a heyecan veremeyeceğini düşünüyordum. Ama tecrübesi ve yapılan transferlerin de etkisiyle birçok insan gibi "Dur bakalım belki de her şey iyi olur" diyerek ön yargılarımı bir kenara bırakmaya karar verdim. Hazırlıkları hep bu gözle izledim. Zaman gazetesine maç analizleri yazan, Galatasaray'ın ligdeki son maçlarını Erik Gerets'e rağmen stattan izlemekten bile çekinmeyen Kalli, ne hikmetse hazırlık maçlarında çok iyi tanıdığı eskileri oynatmayı tercih etti. 'Altından ne çıkacak' diye beklerken, bir garipliğin döndüğünü hissetmiş ama bu kadarını tahmin etmemiştim. Zaten takım istenilen sonuçları alamadığı için birçok oyuncu alınmadı mı! Ama Kalli sırf kötü olduklarını yüzümüze çarpmak ve istediği operasyonu yapabilmek için yenileri hazırlık maçında sahaya sürmedi. Ve nihayet önceki gün planının ikinci bölümüne geçti ve Galatasaray'ın en zorlu şampiyonluğunda büyük rol oynamış 4 futbolcuyu kapının önünü koydu. Orhan ve Cihan'ı bekliyorduk ama Necati ve Hasan Kabze tam bir şoktu. Gün içindeki kargaşadan olacak bu operasyonla ilgili bir şey hissetmedim. Ama ne zaman sevgili ağabeyimiz Osman Tamburacı'nın, "Galatasaray'ın yeniden yapılanmaya ihtiyacı vardı. Kalli'nin yaptıklarını onaylıyorum. Necati ve Hasan Kabze gidiyorsa, Morientes şarttır" sözlerini okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm.

Bağırmaya ne hakkı var?
    O anda Kalli'nin Almanya'daki idmanda Cihan'a bağırışı geldi aklıma. Ama tabii bu ülkenin ünlü bir yazarı bile çıkıp "Necati, Hasan gitsin Morientes gelsin" derse Allah'ın Alman'ı da gelir senin çocuğuna istediği gibi bağırır. Bu kadar basit mi, Osman abi!.. Galatasaray'a alındığında, o son dakika gollerini attığında, sen değil miydin Hasan'ı yere göğe sığdıramayan, sen değil miydin attığı gollerden sonra Necati'ye övgüler yağdıran... Daha düne kadar Necati'yi Fenerbahçe istemiyor muydu? O Orhan bu Orhan değil miydi, şampiyonluğa ulaşan takımda banko oynayan, milli takıma kadar yükselen... Şimdi ne oldu da işe yaramaz oldular. "Yeniden yapılanma mı!" Yapmayın Allah aşkına!.. Kalan herkes iyi, gidenler çok kötü öyle mi! Ama tabii Bülent, Suat, Arif, H. Ünsal gitti bu takımdan kimsenin umurunda olmadı. Ergün ortadan koyboldu kimse farkında değil. Çok mu Hasan, Orhan, Necati, Cihan da gitsin! Yaşasın Kalli, yaşasın Morientes!.. Biz kimiz ki zaten!.. Fırça da yeriz, kapının önüne de koyuluruz!.. Devam Kalli, Galatasaray kendi evlatlarını yemeye alışık nasıl olsa!..

Bülent Can..

Duygularıma tercüman olmuş..

Olay budur işte..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Başladılar yine Baptista'ya Kuranyi'ye..

Şu medya biraz da ölçülü olsa ne kadar güzel olur.İnanın her gün gazete alırım haberlerini okumak için.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar kimileri karşı çkar kimileri onaylar..bu çok dogal bişeydir..ama 24 saat takımla birlikte olan biz degiliz kalli dir...

o yüzden biraz onun karaına saygı gösterelim..belkide kalliyi eleştirdik diye çok pişman olacagz..necati kabze ve orhan ın gidişi gerçekten içimi sızlattı ama

belkide bundan sonrası bu gönderilen 4 Galatasaray ın evladı için daha iyi olacaktr...bekleyip görelim arkadaslar

fenerbahce
    necatiyi almalı
    su anda elınde bulunan forvetlerın hepsınden daha iyi necati
    appiah necati takası gerceklesssin

yukarida ki yaziyi okuyan ve galatasarayin maclarini izlemeyen biri Galatasarayin en iyi isimlerinin gittigini sanir ... Evet necati fb ye gol attiginda havalara zipladik helal necati dedik ama o golu necati degilde umit ozat kendi kalesine atsa onada sevinip helal umit derdik ... Ayrica ben attigi gollerden cok kacirdigi, sac bas yoldurttugu pozisyonlari daha cok hatirliyorum nedense .... Neyse burdan tekrar Kalli ye Tesekkur etmek istiyorum yapilmayanlari yaptigi gorulmuyenleri gordugu icin ........

Nesil
    2007
    Yer
    34

appiah 1.5 senedir doru düzgün bir maç oynamadı kadıköydeki gs maçı dışında
    Fenerbahçemiz parasını kurtarırsa çok güzel olur
    Forvete gerek yok ama Kezmanın istediği Zigic gelirse hücum hattı güçlenir
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Talking

Quote Originally Posted by Noz View Post
    fm 2005 te harikaydi yaw legro ben bjk ye hep aliyordum satilik listesindeydi gercek oldu simdi oyunda senede 10 15 kafa golu atiyordu ama tabi fm 2005 ten yana p.a si baya dustu...
    10-15 Kafa golü
    Ben 15 gol atan golcüyü takımda tutardım be
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Bjk sağlam transferler yapıyor.Son olarak Postiga transferi de gerçekleştirilirse seneye çok başarılı olacaklardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

MEsaj Editlenmiştir.

Aşırıya kaçma. Eğer birisi hakkında böyle konucaksan başka yerde yap bunu. Bu bir sözlü uyarıdır. 2. Defa olursa Ceza sistemine maruz kalacaksın.

CoşkuN ÖZdemiR

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben Legrotalie transferine sevindim.Bir de Postiga olsa tam süper olacak.

Bir de Cousin ile ilgileniyormuşuz şu aralar.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri