Marcelo iyi transfer olmuş profiline baktım iyi bi sol kanat çıkar.
Marcelo iyi transfer olmuş profiline baktım iyi bi sol kanat çıkar.
çok güzel tranferler ilhan abi.....
muthiş transferler yapmışsın.hala aranana adam olmadın mı sen yaw![]()
Sola marcelo sağa prieto bu takımın kanatları seni uçurur.![]()
Ben asla aramam, beni aramak zorundalar
Tüm transferler, hazırlık maçları ve ligin ilk maçları yarın gelecek arkadaşlar.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Süper bir transfer İlhan Abi... Marcelo çok doğru bir seçim...
abi marcelo çok ii transfer olmuşş
abi birde sana özel bi soru sorayım
- seni arayan BEŞİKTAŞ olursa ne cevap verirsin ?![]()
Yine süper transferler yapmışsın abi.Marcelo,Xabi Prieto,Asamoah...
Ilhan abi süper transferler yapmisin
Devamını bekliyroum.....
Devamı gelecek arkadaşlar ama akşama...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İlhan abi müthiş transferler yapmışşın yeni sezonda başarılar
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
selam eğer defans oyuncusu ararsan sana SİDNEİ yi önerebilirim hem çabuk hemde iyi pozisyon alıyo. Kariyerinde daha büyük başarılara diyecem ama ne kaldıki geriye![]()
ilhan abi sana başarılar dilerim birşey dikkatimi çekti en çok ilgi gören kariyer seninki galiba...ama senin gibi birinin kariyeride dikkat çekmicek gibi değilki girişte yapmışsın yapacağını![]()
İlhan Abi nin kendi geliştirdiği taktik ile yeteneğiyle çok keyfli doyumsuz bir kariyer ortaya çıktı... Takip etmekten çok keyf alıyorum...
Abi merakla yeni sezonu bekliyoruz..
Batuhan'ı almana sevindim abiBaşarılar
Transferler guzel ozellikle Anderson! Yeni sezonu merakla bekliyorum!
Gidenleri vermistin zaten... Gerekmeyenleri yollamissin... Yeni sezon yarin mi baslayacak?
ilhan abi güzel transferler yapmışsın gelecek sezon farklı bir şekilde şampiyonsun![]()
Yeni maçlar oynanıyor ama sonuçlar yarın gelecek. Gecikme için kusra bakmayın.
Bekliyoruz İlhan abi![]()
Ilhan Abi! Coook ve cook güzel transferler yapmisin
Arturo Lupoli çok iyi bir transfer. Gelecek vaadeden bir forvet. Batuhan`la coşarlar ileride.
S.Petrov u iyi yapmışsın Abi satmışsın...
Yeni Maçları bekliyoruz....