Sayfa 36 / 38 İlkİlk ... 263435363738 SonSon
1,051 ile 1,080 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

60M€... takıma bu parayı harcasın hocasız şampiyon olur fb

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kesin anlaşma olduğunu da sanmıyorum. Geçen sene boşta diye avukatıyla görüşmüşlerdir, o da bu şartlarımız kabul ederseniz görüşmelere başlayalım demiştir.

60 milyon doları bir teknik direktör için gözden çıkaracak bir Türk takımı yoktur. Bu 60 milyon da Capello'nun alacağı maaş değil ha, gönderilirse alacağı tazminat, primler vs. Sonra demeyin hangi TD 60 milyon dolar kazanıyor diye.
    Hocam niye gönderelim? Capello'nun başarısız olduğu nerede görülmüş?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    60M€... takıma bu parayı harcasın hocasız şampiyon olur fb
    Aynen katılıyorum. 60 M $ dolarla Şmpiyonlar ligi finali oynayacak takım yaratılır. 60 m $ lık takımın başına Kuşum Aydın'ı da getirsen rahat rahat şampiyon olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Bana göre geçen sene başarısızdı ve görevinden de alındı. Amaç lig şampiyonluğu ise bunu Zico da yapıyor.

Hem futbolda bu mantıkla anlaşma yapılmaz. Hiçbirşey garanti değildir, varsayımlara göre anlaşmalar yapılmaz. Del Bosque bile parasını alacak Beşiktaş'tan. Aynı şekilde Capello da gönderilse o da alırdı. Bu nedenle böyle şartlarda anlaşmalar yapmazlar kulüpler...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Capello bir kaç kez şampiyon yaptığı takımdan ertesi sene kovulmuş bir teknik adam.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bir Fenerbahçe'li olarak takıma zarar verip vermediğini senden daha çok biliyorum ve zarar vermedi!!
    Ben bir futbol sever olarak o zaman yaptığı hareket ile takıma zarar verdiğini düşünüyorum.Benim ile aynı düşünen insanlarda var.Ayrıca sen benden nasıl daha iyi bileceksin? Kulübün içinden birisimisin?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

geçmiş mevzular boşverin beyler feneri adam edecek teknik direktör: Carlos Alberto Parreira
    bundan başkası bu saatten sonra hiç bişe yapamaz

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Aynen katılıyorum. 60 M $ dolarla Şmpiyonlar ligi finali oynayacak takım yaratılır. 60 m $ lık takımın başına Kuşum Aydın'ı da getirsen rahat rahat şampiyon olur.
    Chelsea sirf Shevchenko'ya 50 milyon dolar verdi ve CL finali oynayamadi. Real Madrid gecen sene 200 milyon dolar ustunde para harcadi ve yari final bile oynayamadi. Siz FB'liler nedense herseyi parayla olcup kara veriyorsunuz, bu cok yanlis. 60 milyon dolari istedigin gibi harcasin FB, takimin basinda Zico gibi bir antrenor oldugu surece yine gruplardan bile cikamaz, ciksa bile bir sonraki turda elenir. Hadi gruplari gectin, o zaman karsina bir Liverpool, Chelsea, Milan cikacak ve bunlar degil 60, 300-400 milyon dolarlara kurulan takimlar, ustelik hocasindan masorune kadar profesyonel. Siz bazi isleri cok kolay saniyorsunuz, ama oyle degil maalesef.

Bu saatten sonra gelecek yabancı hoca Fenerbahçe'yi başarılı yapamaz. Örneğin; Anderlecht Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-0 yendi ve Zico ertesi gün görevinden istifa etti. 1 hafta içinde Fenerbahçe herhangi bir yabancı hoca ile anlaştı, diyelim ki Capello'yu getirdi. Capello ekibiyle birlikte gelecek, takımı tanıyacak, belli bir sistemi oturtmaya, gerekirse bazı yerlere transfer isteyecek, yani bu çok uzun bir süreç alacak. Lig devam ediyor olduğundan Gaziantespor ve akabindeki diğer maçlarda kötü sonuçlar gelebilecek.

Bu yüzden yabancı teknik direktör gelmemeli, en ideali Türkiye ligini de çok yakından tanıyan, Fenerbahçe'yi de yakından tanıyan Ersun Yanal, Anderlecht yenilgisi alınırsa ve başa o getirilirse hemen toparlanabilir Fenerbahçe, Gaziantepspor karşısında galibiyet alabilir. Gelecek yabancı hoca Türkiye'yi tanıyana kadar haftalar geçer.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ama bu senin dediğin türkiyeyi tanıyan bir yabancıda olabilir(lucescu,parreira...)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence Ersun Yanal gelmeli

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bu saatten sonra gelecek yabancı hoca Fenerbahçe'yi başarılı yapamaz. Örneğin; Anderlecht Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-0 yendi ve Zico ertesi gün görevinden istifa etti. 1 hafta içinde Fenerbahçe herhangi bir yabancı hoca ile anlaştı, diyelim ki Capello'yu getirdi. Capello ekibiyle birlikte gelecek, takımı tanıyacak, belli bir sistemi oturtmaya, gerekirse bazı yerlere transfer isteyecek, yani bu çok uzun bir süreç alacak. Lig devam ediyor olduğundan Gaziantespor ve akabindeki diğer maçlarda kötü sonuçlar gelebilecek.

Bu yüzden yabancı teknik direktör gelmemeli, en ideali Türkiye ligini de çok yakından tanıyan, Fenerbahçe'yi de yakından tanıyan Ersun Yanal, Anderlecht yenilgisi alınırsa ve başa o getirilirse hemen toparlanabilir Fenerbahçe, Gaziantepspor karşısında galibiyet alabilir. Gelecek yabancı hoca Türkiye'yi tanıyana kadar haftalar geçer.
    Çok doğru söylemişsin Egemen.Çok düşük bir ihtimal ama Rıdvan Dilmen'de olabilir.Abdullahharicinin dediği gibi ülkeyi tanıyan Lucescu'da olabilir ama o çok çok zor.Ama ben yinede her şeye rağmen Zico ile devam edileceğini düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Fenerbahçe bir teknik direktör alması lazım yoksa bu teknik direktör avrupada başarı sağlayamayız ve Fenerbahçe'nin adı dünyada duyuramayız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rıdvan Dilmen de olabilir arkadaşın dediği gibi... Ama hoca değişiklik zor olur bundan sonra

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zico sırf futbolcuların yaptığı açıklamaları okusa bu bile yetebilir başarı için. Kezman diyor ben forvette yalnız kalıyorum,benim asıl görevim son vuruşlarım ama defanslarla boğuşmaktan son vuruşlarım zayıflıyor. Appiah çıkıyor ben sağ kanatta oynayamam benim mevkim orta sahanın göbeğidir,orda verimli olurum diyor. Ama yok kafa almıyor Zico'nun,yine aynı yine aynı. Bu sezon başında hata yapıldı. Ne Zico ne Deivid bu takıma yakışıyor. Gönderilmeleri gerekirdi. Burda da suç Aziz Başkanındır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Capello iddiası

2007-08 sezonuna İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı 2-0’lık mağlubiyetle başlayan Fenerbahçe’de şok bir iddia ortaya atıldı: Anderlecht maçları Zico’nun son şansı. Geçen yılda şampiyonluğa rağmen eleştirilen Brezilyalı hocanın alternatifleri olarak Fabio Capello ve Ersun Yanal’ın gündemde olduğu kaydedildi. Real Madrid’den ayrılan İtalyan hoca şu anda hiçbir takımı çalıştırmıyor. Sık sık Fenerbahçe’nin gündemine gelen Yanal ile de Sarı-Lacivertli yöneticilerin ön görüşme yaptığı söyleniyor.

Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Onun maliyeti 60 milyon $ mış Egemen.Bundan istememiş Capello'yu Aziz Yıldırım.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Onun maliyeti 60 milyon $ mış Egemen.Bundan istememiş Capello'yu Aziz Yıldırım.
    Biliyorum. Santra'yı izlemiştim, Capello'nun maliyetinden dolayı getirmedim demişti ama eklemişti: "Capello'yu Fenerbahçe değil, Aziz Yıldırım getirebilir."

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Getirsin o zaman ne duruyor.Görmüyor mu durumu.Sezon sonu için anlaşsın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

60 milyon $ geçen seneydi,bu sene farklı olabilir... Aziz Yıldırım'dan böyle bir teşebbüs olsa keşke

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben Ersun yanaLın en kısa sürede Fenerbahçe başına geçiceğini düşünüyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Fenerbahce tekrar yapılanmalı takımı anacka böyle kurtarabilir. Zico hemen gitmeli devamlı aynı 11 i FM de sürsen diğer futbolcular hep üzülüyor biliyorsunuz adam İBB maçınada aynı onbirle çıkıyor... Real Madrid maçınada azda diğer oyuncuları kullan Kerim kendini gösterdi.. keşke Kerim ve Olcan TS,BJK,GS gibi takımlarda forma giyselerdi milli takımda bile kesin oynarlardı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben Ersun yanaLın en kısa sürede Fenerbahçe başına geçiceğini düşünüyorum.
    Fenerbahçe yönetimi yerli hoca düşünmez

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Hiç değilse Ertuğrul Sağlam başarılı olsun da bizim Fenerbahçe de artık bi türk hoca düşünmeye başlasın Aykut Kocaman,Ersun Yanal gibi ...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Capello ne güzel olurdu ama yalan heberdir.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

"Zico ile toplantı yapmadık"
    Nihat Özdemir, Zico'nun kontratı bitene kadar görevinin başında olacağını söyledi

Özdemir, ligin ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyesi mağlubiyetinin ardından medyada çıkan ve bugün de bazı televizyon kanallarında altyazı şeklinde geçen, sarı lacivertli yönetimin teknik direktör Zico ile toplantı yaptığı ve bazı radikal kararlar aldığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Nihat Özdemir, "Bazı televizyonlarda alt yazılar geçti. Bu altyazılardan sonra bazı basın mensubu arkadaşlarımız yönetim kurulu üyelerimizi aradı. Bu haberelde yönetiminin Zico ile bir toplantı yaptığı ve bazı radikal kararlar alındığı ifade edildi. Şu bilinmelidir ki başkan ve yöneticilerimiz her ortamda ve her yerde sorun varsa hocamızla görüşürür. Bu bizim iç işimizdir. Biz nasıl medyanın iç işlerine karışmıyorsak onların da bizim iç işlerimize karışmamasını istiyoruz. Bugün Zico ile bir toplantı yapmadık. Böyle bir toplantı yaparsak da bunu saklamayız, ifade ederiz. Takımımız ilk maçta yenildi. Futbolda her sonuç var, normaldir. İstanbul B.B. iyi oynadı ve galip geldi" dedi.

Fenerbahçe kulübünün artık kurumsallaştığını ifade eden Özdemir, "Hatta Fenerbahçe Türkiye'nin kurumsallaşmış yegane kulübüdür. Medyada yazılıyor diye hocamızı göndermeyiz veya medya istiyor diye bir futbolcumuzu göndermeyiz. Bu tip kararları Fenerbahçe yönetimi verir. Zico ile 1 yılık daha sözleşmemiz var. Zico bu senenin sonuna kadar takımın başında kalacaktır. Zico gidecek Capello gelecek gibi yakıştırmalar yersizdir. Medya biraz daha dikkatli olmalı. Biz nasıl sizlere saygılı davranıyorsak, medyanın da bize saygı göstermesini istiyoruz. Geçen yılın şampiyonuyuz. Kadrodan gidenler ve gelenler oldu. Daum teknik direktörken sezonun ilk maçında İstanbulspor'a hem de Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 3-0 mağlup olmuştuk ama o sezon sonunda şampiyon olmuştuk. Takımımıza güveniyoruz. Süper Lig'de şampiyon olucağız, kupayı da alacağız. Avrupa'da en iyisi yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe İkinci Başkanı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakipleri Anderlecht ile ilgili olarak ise

"Anderlecht Belçika şampiyonu, iyi bir ekip. Ama biz Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istiyoruz. İstanbul B.B. maçı kesinlikle ölçü değil. Geçen yıl Avrupa maçlarında iyi bir futbol ortaya koyduk. Bu sezon da hedefimiz olan Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Özdemir basın mensuplarının Ganalı futbolcu Appiah'ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ve transfer ilgili sorularına ise şöyle yanıt verdi:

"Appiah ilgili hiçbir sorunumuz yok. Çok ağır bir ameliyat geçirdi. Anderlecht ile oynayacağımız rövanş maçına yetişebileceğini düşünüyoruruz. UEFA'ya takım kadrosunu verdik. Şu an da transfer gündemimizde değil. Böyle birşey olursa sizinle paylaşırız. Şu an da transferlerle ilgili bir çalışma yok. Şampiyonlar Ligi'ne kaldıktan sonra transfere ihtiyaç olduğunu düşünürsek, o zaman gerekeni yarız" dedi.

Kaynak: DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zico'nun gitmeyeceğini biliyorduk zaten 1-2 saatliğine kendimizi avuttuk sadece

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zico'ya bu kadar sahip çıkıyorlar ama taraftarın sabrı taştığı zaman bakalım onlara kim sahip çıkacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabrımız taştı zaten şahsen ben yönetime olan güvenimi yitirmeye başladım

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

fenerbahce brezilya milli takimina dondu zico giderse takimda isyan cikar carlos diyo benim ulasilmazim zico sen simdi zico yu nasil gonderirsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taraftar bu çileyi çekmeye devam edecek o zaman

Sayfa 36 / 38 İlkİlk ... 263435363738 SonSon

Mesaj Yetkileri