TRANSFER GÖRÜŞMELERİ BİTMİYOR!..
Werder Bremen galibiyetinden sonra “Transfer bitmez” diyen Yanal, şimdi gözünü Fenerbahçeli Ali Bilgin’e dikti.
Bordo-mavililerde transfer görüşmeleri bitmiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın, Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu Ali Bilgin ile de görüşülmesini istediği öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin 1.3 milyon euroluk bonservis bedeli bulunan 27 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe yönetimi ile temasa geçtiği bildirildi. Öte yandan Aragones’in de bu futbolcuyu kadroda düşünmemesi, Bordo-mavili yönetimin işini kolaylaştıracak.
Fotospor'un iddiasına göre, Antalyaspor'dan sarı-lacivertli takıma transfer olan Ali Bilgin, Fenerbahçe’de yedek kalmanın kendisi için çok üzücü olduğunu belirterek, “Bir oyuncu kendine güvenini sahada kalarak kazanır. Kendime olan güvenimi kaybetmek istemiyorum. Eğer kulübüm isterse oynayabileceğim bir takıma giderim” dedi. Bilgin Trabzonspor’un teklif yaptığı yönünde bir açıklama yapmadı.
Yalnız Ali Bilgin çok yarar sağlar bence Trabzonspor'a.
Bu Ali Bilgin haberi galiba Fotospor 'dan![]()
Ali Bilgin'i alıp 10 numara mı oynatacaz ?
Bunca güzel transferden sonra takıma İstanbul artığı almak son derece yanlış.
Zaten haberin kaynağı da Efsane Fotospor
Bu arada..
Teplice - Č.Budějovice 4:0 (3:0)
Branky: 5., 35. a 70.Jun, 44.Mareš
ŽK: 51.Klein, 90.Mezlík
Rozhodčí: Příhoda - Filípek, Mencl
Diváci: 6330
Tomas Jun Çek liginin ilk maçında hat-trick yapmış
Tomas Jun Fırtınası ve golleri
http://www.fkteplice.cz/stinadla_tv/...4:0_(3:0).html
Efsane geri döndü.İyi ki Ersun Yanal transfer yapabiliriz demiş.
Ne ali bilgini yav, yedek kulubesıne demır atmıs, antalyaspor'u satmıs bır adamla ısımız olmaz, olmamalıda, buyuk ıhtımalle haber de yalandır ...
tomas juna bak sen aslında iyi futbolcuydu ama bir türlü şansı yaver gitmedi.erciyes maçında 6 pasın içinden 2 gol kaçırmıştı bir çok maçtada gol atamıyodu şanssızlık mı diyelim yoksa beceriksizlikmi.ben en ço kgiden paraya yanıyodum
Türkiye'den kim giderse coşuyor yahu.(Misal:Carrusca,Jun,Tamaş)
Jun gitmiş sayılmaz hala bizim topcumuz bu sezon liginde iyi işler yaparsa en azından aldıgımız fiyat civarına satarız geri.
Bu arada Ali Bilgin bildigim kadarıyla aslen Trabzonlu ama bence gereksiz olur onun yerine Barış oynasın.Ayrıca bu İstanbul oyuncusu durumlarınada son vermek gerekir oyuncu bize yararlı olacaksa isterse hayatı boyunca İstanbul dışına çıkmamış olsun bizim için farketmez bence...
Ali Bilgin yararlı olabilir aslında trabzona fbde hep yedek ama antalyada süperdi
Jun bonservisiyle birlikte verildi Teplice'ye.
Last edited by GeNç KaRTaL : 15.Ağustos.2008 at 22:02 Reason: Silinen mesajdan dolayı düzenlenmiştir.
Evet Jun'un Trabzonspor ile ilişkisi kalmadı..Ali Bilgin olayında ise Gereksiz bir transfer olur..Karakteri konusunda ciddi endişelerim var..Fenerbahçe'den önce bizimde teklifimiz olmuştu kendisine..Orayı seçti..Kendisine orada başarılar..
transfermarktde jun kiralık gözükmüyo teplicede ts yönetimi jun'u unutmuş olmasın
Yok Jun bonservisi ile birlikte teplice e verildi
Kiralık verdik yahu 1.5 sezonluguna neyse araştırayım konuyu...
yok arkadaşım jun bonservisiyle verildi hatta istersen transfermarkt sitesine girebilirsin.teplice takımına gir transfers başlığına tıkla bedelsiz gitmiş herhalde fiyatı yazmıyo
Wiki'den..
Futbola 9 yaşında, Çek Cumhuriyeti'nde Sparta Prag takımında başladı. 16 yaşında profesyonel oldu. 17 yaşında UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e karşı forma giydi. 2004/2005 sezonunda Sparta Prag formasıyla gol kralı oldu ve en iyi forvet oyuncusu seçildi. 2005/2006 sezonunun başında Trabzonspor'a transfer oldu. 2005/2006 mevsiminin devre arasında kiralık olarak Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne transfer oldu. burdan da sezon bitmeden ayrıldı. Şu anda Trabzonspor'un halen sözleşmeli futbocusu olan Tomáš Jun 2006/2007 mevsimin de Sparta Prag'ta kiralık olarak oynayacaktır. Türkiye'deki tek golünü Bjk formasıyla Diyarbakırspor'a kaydetmiştir.Şu an Çek Cumhuriyeti'nin Teplice takımına kiralanmıştır.
Serhat eger bu bilgiyi girmedi ise kiralık diyor..
Bu da transferin haberi ;
JUN, TEPLİCE'DE
Trabzonspor'da bir türlü bekleneni veremeyen ve her gelen teknik adam tarafından gönderilen Çek futbolcu Tomas Jun, sezon sonuna kadar Çek Cumhuriye'nin FK Teplice takımına kiralandı.
Bordo - mavili takımın Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Tomas Jun'un sezon sonuna kadar Teplice'ye kiralandığını belirterek, "Teplice kulübü isteği taktirde sezon sonu da Tomas Jun'u alabilecek" diye konuştu.
Öte yandan Trabzonspor, hafta sonu sahasında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bu sabah yapılan antrenmana, ülkesinin milli takım kampında bulunan Jabi, sakatlıkları bulunan Tolga Seyhan ile Sivasspor maçında soğuktan etkilendiği açıklanan 11 oyuncudan Umut Bulut, Tolga Zengin, Mustafa Keçeli katılmadı. Bu futbolcuların yarın takımla birlikte antrenmanlara başlayabileceği belirtildi.
jun teplicede haberi geçen yerde istediği takdirde alabilir söylenmiş o sezonun sonunda teplice almaya karar verdi valla transfermarkt yalan sölemez![]()
Yok artık daha işim yok onunla uğraşıcam.Ama dedigim gibi hala bizim oyuncumuz neyse Mustafa abiye söylim o ögrenir bir şekilde.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hacısalihoğlu, "hocamızın istediği bir oyuncu olursa, sezon öncesinde takviye yapabiliriz" dedi.
Bizim yönetim yine çalışmaya devam ediyor.Ersun Hoca eğer ben illa bu taktikle oynayacağım diyorsa bence forvet arkasında oynayabilecek bir oyuncu gerekli.
Last edited by nekop : 13.Ağustos.2008 at 11:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu saatten sonra transfer yapılacağını sanmıyorum.Sol açık veya sağ bekten biri olursa çok iyi olur ama..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sağ bek kesinlikle şart Serkan'la Tayfun'la bitmez bu lig..
Bir sol açık ve sağ bek gerekiyor..Serkanın sağbekte performansı fb deykende eleştiri olmuştu hattta bek oynarken fb de bobonun bi golü vardı serkan resmen çuvallmıştı bekte..Cavcav bize vermedi ama belki orhan şam iyi transfer olabilir adam 34 maçtada oynadı geçen sezon ligin en istikrarlısıydı..Sol açıkta lazım..Sol açık yok diye takım ilerde 3-1-2 oynuyor bu sefer yattara amcde çuvallıyor..Hüseyin'in yerine bi ön liberoda güzel olabilirdi amahazırlık maçlarında fena değildi yinede gerçi ceyhunda oynayabiliyormuş pek izlemedim ama bana pek faydalı olabilecekmiş gibi gelmedi..Jabi gittimi bu arada?
Sağ beke adam , sol kanata adam , ön liberoya iyi bir adam.. böyle oyunculara sahip olmak o kadar da kolay değil ..
bazı arkadaşlar sol kanat çalışmıyor diyor.. peki şu ligde kaç tane takımın kanatları takır takır çalışıyor ? 4/4 lük 1 tane takım var mı ? ha elbette herkes gibi bende isterim keşke her bölgemiz güçlü olsa ama bunu başarabilen takım sayısı avrupada bile çok az..
Sylva
Serkan
Egemen
Song
Cale
Ceyhun
Selçuk
Colman
Yattara
Umut (Isaac)
Gökhan
Onur
Tayfun
Giray
Hüseyin
Adnan
Barış
Isaac
böyle bir kadro eğer ki uyum sorunu yaşamazsa , iyi bir sistem ve iyi bir dayanışma ile başarıyı yakalaması çok mu zordur inandıktan sonra ?
geçen sene Sivas'ın kadrosu veya şampiyon olan galatasaray'ın kadrosu çok mu iyiydi ? hiç mi zayıf bölgeleri yoktu ? elbette vardı .. ama futbol bireysel bir oyun değil adı üstünde futbol takımı .. sağ bek zayıf olabilir diğer futbolcu arkadaşları yardım eder açık kapatılır .. aynı şekilde şuan sol açık yok deniliyor olmayıversin sol açık geçen sene ligin son haftası Fenerbahçe'yi yendiğimizde hep sağ taraftan Yattara ile geldik.. zaten bu adamın sağ açıkta olması demek onu karşılayan en az 2-3 kişi olacaktır demektir..
valla ben avrupa'dan bazı büyük kulüpler hariç maç içerisinde öyle sağdan soldan ortadan her yönden atak yapan baskı yapan ekipleri çok nadiren gördüm..
Yattara sağ açık oynar , colman biraz daha sola yakın oynar ortada , cale'nin ofansif gücü de fena değilmiş , selçuk ile ceyhunda ortada oynar bu kadar büyütmeye gerek yok.
Bazı arkaaşlarda bizi Barcelona, Manchester sanıyor heralde.Bu kadar para harcadık transfere 1-2 mevkide devre arasına veya seneye kalsın, batıracaksınız kulübü..
[SIGPIC][/SIGPIC]
soL kanatımız rahat işLiyor. ayaga top yapan nadir oyuncuLardan CaLe böyLe bir oyuncuyu buLmak iLerki yıLLarda sorun oLabiLir. Trabzonspor bunu önceden yapıp kaLiteLi bir oyuncuya sahip oLdu.
Neden sağ bek diye tutturduğumu ligin ilerleyen haftalarında anlarsınız.Yada umarım Serkan ve Tayfun beni yanıltır hiç böyle bir transfere gerek kalmaz.Ama şu kadarını söyleyeyim belki TV'den izlerken pek belli olmuyor ama canlı olarak izleyince sağ bek yokmuş gibi bir görüntü veriyor takım...