konu cok arkalarda kalmıs![]()
konu cok arkalarda kalmıs![]()
Devamını bekliyoruz
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Seni artık bu lig kesmez![]()
bencede artık Tr ligi kazansan da normal maç aldın gibi olacak asıl hedef Avrupa vede belki herhangi bir Milli takımla dünya ve avrupa kupası
süper kariyer bastan sona okudum supersın abiiii
valla bir fenerli olarak kariyerini takip ediyorum cok iyi bir kariyer cıkarmışsın seni tebrik ediyorum oyunu da indirdim ne o fenerin hali oyle ya bnde simdi 2011/2012 ye basladım da kerem toplu yu nasıl buldun ya bnde cıkmıyor.
abi sende ki bu leo hangi takımdaydı yaw ?
Arkadaşlar merhabalar... ben bayramlaşmak için hanımın memleketine gitmiştim... bu gece açarım belki oyunu...sizleri yalnız bıraktıgım için üzgünüm... takipçilerime teşekkürler... valla çogunuzun da dediği gibi türkiye ligi benim için çok kolay hale geldi... şu anda 5. sezonda ilk devreyi bitirdim ve yine yenilgi yok
büyük liglere gideriz belki diyeceğim ama ligler açık değil
Aslan'ı avrupada yenilmez yapmak amacımız ....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
oyunu açıyorum arkadaşlar... bir süre SS atamam belki çünkü şu anda netten 20-30 kadar Türk sanat müziği indiriyorummüzeyyen senar,berkant,esmeray,zeki müren falan
evi meyhaneye çevirdik yaww
![]()
ligde şu anda tahmin edildiği üzere lideriz... 17 maçta 13 galibiyet 4 beraberlik... geçen sezon sonunda 4 beraberlik vardı bu sene krediyi erken tükettik...şu anda ligde 17 maçta 36 gol atıp 4 gol yemişim
Avrupada ise bu sezon daha iyiyiz... Benfica,Dinamo Kiev ve Anderlecht takımlarından oluşan grupta 6 maçta 16 puanla sadece 2 gol yiyerek çıktık (onları sa son maçta yedim) şu anda kura çekilde ve yine Valencia çıktı yaww
İnşallah bu sezon geçeriz bunlar ... Geçen sezon aynı turda 1-0 ve 0-1 lik skorlarla penaltılara giden eşleşmede kaybetmiştik...İntikam peşindeyiz yani
![]()
Hadi bismillah
Tarih : 01 Ocak 2013![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
abi merakla bekliyorum kariyerini o kadar zevkli ki bende kariyer açtım![]()
Avrupa kulüpler sıralamasında 1.lik istiyoruz Hasan. Onu yapmadan oyunu bırakmak yok.![]()
Abi keşke daha fazla lig açsaydın![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
herhalde yavas yavas sıkılmaya basladın
Harika gidiyorsun böyle devam![]()
abi yeni gençler buldum çatır çatır oynuolar wala
ss atayım sana burdan bi bak istersen![]()
Michelangelo Albertazzi ---> Milan
Franco Zuculini --->Racing
Taner Taktak --->Fortuna Sittard
Michele Marconi --->Atalanta
Adawlae Sunday Amusan -->Koper
Dogukan Genc ---> fenerbahce
Gokhan Kızıl --->Boluspor
Fahrettin Yapıcı --->Kocaelispor
Murat Kacar --> Büyükşehir Bld.
Zafer Yolcu --->Ankaragücü
Muammer Aslan --->Sivasspor
Carlos Oloscuaga --->Alianza Lima
Santo Pobega--->Lecce [ bu adamı kaçırma daha 16 yaşında mükemmel inter,milan ve chelsea'nın elinden aldım bunu ]
see you later my teacher ^^
Regen olum bunlar![]()
Futbolcu Bilgileri
hepsi değil. .listeyi kopyaladm ben. .ordan seç beğen al.
benim keşiflerim (H)
hepsi değilde çoğu![]()
Futbolcu Bilgileri
amusan ve taner taktak regen deil mesela leeds united da fabian delph i öneririm abi süper oyuncu
Amusan geleceğin Martins'i olarak gösteriliyo bu arada benim oyunda (H) o da benim takımımda x)
Hadi bakalım başarılar..
arkadaşlar italya ligi açık olan arkadaşlar için iyi bir oyuncu önericem adı Mascio süper bi ortasaha hem genç de mutlaka alın derim adamın oyunda 10 numara alma maddesi varama italya ligi kapalı olanlar sanırım bulamazlar
GALATASARAY KUPADA 7 PUANA ULAŞTI
Fortis Türkiye kupasında grupta 3. maçına öıkan sarı kırmızılı ekip kendini zorlamadan 3 golle 3 puanı aldı....
![]()
Ah be Hasan kardeşim neden ilkten diğer ligleri de açmamıştın? şimdi TR liginde sıkıştın kaldınkeşke birkaç ligin daha açık olsa da şansını avrupa da da deneseydin