Şenol Güneş Colman'ı verir Serkan Balcı'yı vermez.Kaldı ki Koray için hiç vermez...
Şenol Güneş Colman'ı verir Serkan Balcı'yı vermez.Kaldı ki Koray için hiç vermez...
Umutu versinlerSerkan biryere gitmez yahu sende ha Kapalı saçmalama bırakmayız onu heleki böyle bir yıldan sora.
Bende buna fena söverim ama vallaha hem diolar şampiyon olcaz vs sorada gelde sövme derim işte.
Serkan gibi bi joker oyuncuyu kaptirmayiz oyle kolay kolayBelki 4-5 oyuncu paket verseler olabilir
Taraftar transfer yok diye kombineye yonelmiyor
Yonetim kombine satilmadi diye Transfer yapamiyoruz diyor
Yonetime seslenmek istiyorum, kombine satmak icin bari gundemdeki isimlerde iyilestirme yapinGlowacki yi duydumu taraftar kombine alirmi ?
makukula ile anlaşmış trabzonspor.
(/s)
Kaynak?ben biryerde göremedim de.
Teknik direktör Şenol Güneş´in de görüşelim´ onayını verdiği başarılı golcü ile temas İspanya´nın Başkenti Madrid´te sağlandı. Portekizli futbolcu Trabzonspor´a gelmekten mutluluk duyacağını söyledi.
Forvet transferinde son derece geniş bir hareket alanında çalışan Trabzonspor´un gündemindeki öncelikli isimlerden olan Makukula ile yaptığı gizli´ görüşmeye ve detaylarına ulaşıldı. Her şey Bordo-Mavili kulübün Pantelic´te bir türlü istenen noktaya gelmemesi ve menacerinin sürekli yeni pürüzler çıkarmasıyla beraber başladı... Bunun üzerine Karadeniz ekibi farklı isimlerle de görüşebileceğine karar verdi ve çalışmalar için kolları sıvadı. Tam da bu noktada Trabzonspor´a menacerler aracılığı ile Makukula ismi fısıldandı. Geçen sezon Kayserispor forması giyen ve rakip fileleri 21 kez havalandırarak Süper Lig´de gol krallığına ulaşan Portekizli´nin Kayserispor defterini tamamen kapattığı bilgisi Trabzonsporlular´ı iştahlandırdı. Teknik direktör Şenol Güneş´in de görüşelim´ onayını verdiği başarılı golcü ile temas İspanya´nın Başkenti Madrid´te sağlandı.
(/s)
Dana anlaşılmamış yahu sende dur hemen verme ortalığı ateşe![]()
Ama pantelic gibi bedava adam varken bonservisverip Makakula'yı almak saçmalık olur.
Ntvspor'a bağlanan Hayrettin Hacısalihoğlu Makukula bir ara gündemimizdeydi fakat kulübünün belirlediği bonservis fazla geldi. Şimdilik bu konuyla ilgili gelişme yok gibisinden birşeyler dedi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Vay arkadas ya, herseyi yalanliyorlar
Piyasada yalanlanmiyan futbolcu kalmadi kimi alacaz biz![]()
Theofilo çok mü kötü daha yeni sayılır niye forvet arıyorki Trabzonspor
Pivot forvet araniyor![]()
Wisla K rakow'dan bir forvet alıyormuş galiba Trabzonspor. Makukula'nında yüksek bonservis bedeli yüzünden vazgeçilmiş.
Valla artik bisiler olsun, bukadar taraftar bekliyor ama ne bekledigimizde bilmiyoruz![]()
transfer döneminin son gününü bekleyin. bombayı o zaman patlatacaklar.
Glowacki belirsizliği
Trabzonspor'da, Polonya'nın Wisla ****ow takımında forma giyen stoper oyuncusu Arkadiusz Glowacki'nin transferi konusunda henüz bir netlik yaşanmadığı bildirildi.
Dün akşam Polonya'ya giden kulüp genel saymanı Mahmut Aksu'nun, Wisla ****ow Kulübü başkanının sağlık problemleri nedeniyle henüz bu transferde bir sonuç alamadığı belirtildi.
Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Polonyalı oyuncu Arkadiusz Glowacki ile her konuda anlaşmaya vardıklarını ve bu futbolcunun kulübüyle yapılan görüşmeleri sonuçlandırmaya çalıştıklarını belirterek, ''Wisla ****ow başkanının yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle orada bulunan yönetici arkadaşımız görüşme yapabilecek sorumlu muhatap bulamadı. Onun için biz de beklemedeyiz. Kulübünün bu transfere onay vermesini bekliyoruz. Bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum'' diye konuştu.
LigTv
Barış Ataş Trabzonspor yolunda..
Diyarbakırspor'un genç kaptanı Barış Ataş, Trabzonspor'un kulübünden kendisini istediğini belirterek, "Ben de bu konuya elbette sıcak bakıyorum" dedi..
Diyarbakırspor'dan olan alacağı için Futbol Federasyonu'na başvuran Diyarbakırspor'un genç ve başarılı kaptanı Barış Ataş, kulübüne gelir sağlamak için 1 yıllık sözleşme imzaladığını hatırlatarak, "Ekmeğimizi futboldan kazanıyoruz. Gönül isterdi ki, kulübümün durumu iyi olsun ve takımımda oynayayım. Sezonun son haftalarından bu yana teklifler aldım. Biz bu kentin evladıyız. Burada doğduk büyüdük. Yeşil-kırmızılı formada kendimizi ispatladık. Benim tek gayem memleketime para kazandırmaktır. Ama tam manasıyla kimseyle görüşemedim. Transferimi gerçekleştirip, sezona iyi bir şekilde başlamak istiyorum. Trabzonspor'dan kulübüme bana teklif yapıldığını biliyorum. Ben de bu konuya elbette sıcak bakıyorum. Birkaç gün daha bekleyip kararımı vereceğim" dedi.
Ajansspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Jalevic baya bir konuşuluyor.Vidyolardan baktığım kadarıyla pivot forvet sanırım.Hadi hayırlısı gol kralı değilse sorun yok.Umut gol kralı değildi ama yılda en az 13 gol atar.Ama diğer tüm aldığımız forvetler gol kralı olarak geldi gol bile atamadılar![]()
bu golcü konusunda lange faciası yaşamayalımda doğrusu.aslında sölenecek çok şey var kocaokyanusu geçip teo ya 3.5 milyon dolar veren zihniyet pantelice istediği parayı vermyo akıl almaz bir iş gerçekten panteliç çok yetenekli bir futbolcu tecrubesi olgunluğı türkiyede rahatlıkla oynar bu adam ama başkanımız ve yöneticilerimiz isimsiz jellavic,melavic hala akıllanmadılar böle görünüyo.elini taşın altına sokcan ya 2 milyon euro trabzonsor için bişe değil bence.pantelic bu paradan daha fazlasını kazandıracak belki.ama işte biz konuşuoruz yöneticiler bir kaç menajerin oyununa gelerek onlara para kazandırma hevesi ile garip garip hırvat futbolcularla ilgileniyo enteresan........
Senol Gunes az once futbol gundemindeydi.
Senol hoca konustumu biraz olsun rahatliyorumButun aciklamalari o yapsa keske
-Forvete kalitesi tartisilmaz bi futbolcu alinacakmis
-Gorusulen futbolcular var ama imza atmaya yanasmiyorlar, Dunya kupasi nedeniyle
-Cale gitmek istiyor, giderse Sol bek alinacak
-Stoper konusu kesin cozulecek bu hafta, Glowacki bitti gibi
........
Glowacki Trabzonspor'da
Trabzonspor, Polonya'nın Wisla Kra'kow takımında forma giyen stoper oyuncusu Arkadiusz Glowacki ile anlaştı.
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bir süredir kadroya katmaya çalıştıkları Glowacki'nin kulübü Wisla Kra'kow ile her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Hacısalihoğlu, Glowacki'nin Salı günü Trabzon'a geleceğini ve kendisi ile basın huzurunda resmi sözleşme imzalayacaklarını kaydetti.
Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hayırlısı olsun Trabzonspor adına..
Hayırlı olsun.