Hayır, duyrulmadı sanırsam.
Hayır, duyrulmadı sanırsam.
Marsilya'ya mı gidiyor?
15 Haziran 2009 Pazartesi * 05:02
Tecrübeli defans oyuncumu Servet Çetin yuvadan uçuyormu ?
Milliyet gazetesinin 15 haziran tarihli haberine göre Marsilya'nın teklifini kabul eden Servet'in menajeri Mithat Halis, Fransız ekibinin ilgisinin yeni olmadığını söyledi. Sportif Direktör Jose Anigo ise, “Ortalığın sakinleşmesini bekliyoruz” dedi
Galalatasaraımızın yıldız futbolcusu Servet Çetin yuvadan uçuyor. Marsilya'nın 1 yıldır peşinde olduğu ve devre arasında 7 milyon euro önerdiği tecrübeli futbolcunun, yol ayrımında olduğu ortaya çıktı. Cim-Bom'un 8 milyon euroya bu transfere yeşil ışık yakacağı belirtildi.
Avrupa'da futbol oynama isteğini her fırsatta dile getiren Servet'in aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağı için Marsilya fikrine sıcak baktığı kaydedildi.
Türkiye kötüye gidiyor
Futbolcunun menajeri Mithat Halis de, gelişmeleri doğrulayarak, “Türkiye'de futbolun geldiği nokta ortada ve her geçen gün kötüye gidiyor. Marsilya'nın Servet'i istemesi aslında yeni olan birşey değil, eskilere dayanıyor. 2002'de Denizlispor, UEFA Kupası'nda tarih yazarken, Lorient ve Lyon gibi Fransız takımlarına karşı sergilediği futbolla dikkatleri çekmişti. Marsilya da ilk teklifini o zaman yapmıştı. Gerets eğer takımın başında yeni sezon için kalsaydı bugün Servet, Marsilya'daydı” dedi.
Bu transferi L'Equipe gazetesine değerlendiren Olimpique Marsilya Sportif Direktörü Jose Anigo da, “İlgilendiğimiz bir futbolcu. Ancak ilerleme kaydetmek için ortalığın biraz sakinleşmesini bekliyoruz” diye konuştu.
Kaynak: Milliyet
Benim haberi aLdığım kaynak: WebasLan.com
Screw you guys, I'm goin' home
Giderse 2 tane çok saglam stoper almamız lazım olacak.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Cacares ve henrique alınırsa süper transferler olur.Ayrıca Huntelaar'ın gelmesi zor gibi..
Real Madrid Villa transferini gerçekleştirirse belki kiralanabilir.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Huntelaar ile Juve'de ilgileniyor sanırım...Trezeguet'in yerine alacaklar.
Bugünkü Fanatik'te Oleguer ismini okudum.Galatasaray ilgileniyormu bilmiyorum ama gelirse Galatasaray'ın savunmadaki sıkıntısına ilaç olabilecek bir futbolcu.Hem maliyeti Cacares ve Henrique'ye göre biraz daha az.
Arkadaşlar verildi ise özür dilerim ama şu linklere bir göz atın, Tottenhamın taraftar sitesi bu
Bu bizden birinin açtığı konu:
http://www.tottenhamhotspurs.tv/foru...tasarayda.html
Buda yine o Tottenham forumunda açılan bir konu.
http://www.tottenhamhotspurs.tv/foru...latasaray.html
Birde Arda ile bir konu açmışlar :
http://www.tottenhamhotspurs.tv/foru...rda-turan.html
Adamlar diyor ki, Gio'nun ayrılmasını istemem, ama Arda'yla takas edilcekse bir dakka durmasınlar. Lanet olsun bu çocuk süper![]()
Arda'yı alabileceklerini düşünüyolar![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
o dos santos GS'de resmini ne güzeL yapmışLar bi an gerçek sandım önce GS.org a gittim sonra aLttaki yazıLarı okudum anLaştığı iddaasymış![]()
Screw you guys, I'm goin' home
AdamLar Arda yı sahipLenmiş![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Gio'nun bize gelme ihtimali sizde %kaç arkadaşlar??
Last edited by ForCimbom : 15.Haziran.2009 at 18:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tamam da Gio'yu nereye alacağız? Forvet arkası Lincoln, yollanması düşünülmüyor. Sol kanat Arda, sağ kanat Kewell.. Bu adama yer bulun gelsin![]()
Arda hiçbi şekilde Dos Santos'la takas edilemez edilmemeli...
Dos Santos Çok kaliteli bir oyuncu eğer gelirse Lincoln gider.
Arda sol açık, Gio sağ açık oynar. Kewell forvet arkası oynar, Lincoln bavullarıyla birlikte temelli gider.
Onu çok dert etmeyin.
Yahu Arda Daha yeni Kaptan Seçildi. Takımdan Gönderilebileceğine inanıyormusunuz siz ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
----------------------------------------------
dos santos'dan başka su adamlara da bi baksak iyi olur
Mantıklı Transfer Önerileri
10) Douglas (FC Twente)
Genç Brezilyalı, fiziksel olarak çok güçlü bir oyuncu. Geçen sene stoper bölgesine adapte olan Douglas, Hollanda'daki bütün forvetlerin korkulu rüyası haline geldi.
9) Georginio Wijnaldum (Feyenoord)
18 yaşını yeni dolduran oyuncu, Feyenoord'un geleceği en parlak ismi olarak göze çarpıyor. Tekniği ve kondisyonu çok yüksek olan Wijnaldum, yaşının çok üstünde bir olgunlukta futbol oynuyor.
8) Marcus Berg (FC Groningen)
Gerçek bir golcü. Son 1.5 yılda Groningen'in en önemli ismi haline geldi. Şimdiden İsveç Milli Takımı'nda forma giymeye başlayan futbolcu, bu sezon Roda deplasmanında dört gole imza atmıştı.
7) Jan Vertonghen (Ajax)
Kibar Belçikalı çocuk, ligin ilk yarısında Ajax savunmasında çok önemli işler yaptı. Futbol zekası çok yüksek. Hem sol bek hem de ön libero olarak oynayabiliyor.
6) Eljero Elia (FC Twente)
Çok çabuk bir oyuncu, tekniği oldukça iyi ve çok gol atıyor. Sözleşmesini yeni uzattı; ancak sezon sonunda Twente'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
5) Miralem Sulejmani (Ajax)
Geçen yaz Hollanda'nın en pahalı yerli transferi olmuştu. Ligin ilk yarısında önemli bir sakatlık yaşadı. Ancak şimdi geri döndü ve Ajax için varlığı hayati önem taşıyor.
4) Dirk Marcellis (PSV)
Hollanda'nın en yetenekli genç savunmacısı. Çok soğukkanlı ve sağlam bir oyun ortaya koyuyor. Jaap Stam'ın veliahtı olarak gösterilen Marcellis, iki yıldır PSV defansında banko oynuyor.
3) Moussa Dembélé (AZ)
Çok güçlü, hızlı, tekniği iyi ve dribling yeteneği çok yüksek. Bir forvette olması gereken her özelliği bünyesinde barındırıyor. Bitiriciliğini biraz geliştirirse, Avrupa'nın en önemli santraforlarından biri haline gelebilir. (Sanırım chelsea ye gidiyo 18milyon bonservisle)
2) Ibrahim Afellay (PSV)
Müthiş bir çalım yeteneği var. Topla birlikte çok hızlı, tekniği çok yüksek ve etkili paslar atıyor. Bu sezon gol sayısını da arttırdı. Şimdiden PSV'nin ve Hollanda Milli Takımı'nın yıldızlarından biri.
1) Luis Suarez (Ajax)
Muhtemelen şu an Hollanda Ligi'nin en iyi oyuncusu. Asistleriyle ve golleriyle Ajax'a hayat veriyor. Tekniği, driblingi, bitiriciliği ve kararlılığı üst seviyede. Hayalindeki lig olan La Liga'ya transfer olması olası.
Sözleşmesi bitecek bazı oyuncular...
1- Carlos Tevez (Man unt)
2- Michael Owen (New Castle)
3- Ricardo Vaz Té (Bolton)
4- Maniche (Atl. Madrid)
5- Mario Alberto Santana (Fiorentina)
6- Andrea Russotto*** (Napoli)
7- Maximiliano Pellegrino (Atalanta)
8- Thimothée Atouba (HSV)
9- Pantelic (Herta)
10- Fred (Lyon)
11- Modeste M'bami (Marsilya)
12- Ben Sahar (De Graafshap)
Last edited by Nocna Mora : 15.Haziran.2009 at 18:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Modrice 20 milyon sterlin veren, Arda icin 15 ustunede Gio yu versin
Bunlar nedir, Hollanda'da yılın oyuncuları mı?
hollanda'yı izleyen birisi yazmış bende buldum koydum![]()
Futbolcu Bilgileri
gio gelmesi çok iyi bir transfer olmaz bence. sonuçta tottenham ingde 4-10 arasındaki bir takım ve dos santos onlar tarafından düşünülmeyen bir isim. bu şamp isteyen bi takımı heycanladırmamalı ancak yedek olmalı bence.