Ciddi ciddi haftalik 50,000 POUND mu verilcek Millera ?
Kac yillik sozlesme ?
Ciddi ciddi haftalik 50,000 POUND mu verilcek Millera ?
Kac yillik sozlesme ?
2,5 yıllık sözleşme imzalandı. Bonservis olarak ucuza geldiği için normal bir ücret aslında. (Net bonservis açıklanmadı ama 1.000.000 £'nun altında bir değerdir diye düşünüyorum.)
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bence cok ciddi bi rakam, oynadigi lig itibari ile zaten bonservisini ucuza kapatcaktiniz.
Bonservisine fazla verilip cok daha ucuza oynicak Bony alinsaydi ilerdede kar yapilabilir bi sekilde satilirdiGerci epey yuksek rakamlar soyleniyor ama, zarar etmezdi Bursa
700 bin avro diye biliyorum bonservise..
Sentugo.
3.8 milyon euro çok paraymış![]()
Bony için 4 milyon euro bonservis vermektense Miller'a yıllık 3.8 versinler.
Aynen ya.. Insua'dan iki kat fazla alıyor bir de.. Ya Arda'dan, Baros'tan falan da fazla herhalde bu para..
Sentugo.
Simao , Q7 , Almeida , Guti onlar da bu kadar almıyorlar![]()
Türkiye liginde bu kadar fazla alan var mı bilmiyorum ama son derece yüksek bir mebla.Alex 3.5 alıyor bildiğim kadarıyla.Baros 2.4 alıyor.Q7 ve Güiza gibi isimler de 3.5 alıyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Simdi gördüm 3.8 milyon euro iyiymis baya, rekor galiba bu daha önce hatirlamiyorum bu kadar fazla para kazanan bi futbolcu
31 yaşında,daha önce çok üst düzey takımlarda forma giymemiş,3.8 çok para valla.Bursa ikna etmek için bu kadar önerdi anlaşılan.Bu paranın hakkını vermesi için baya iyi bir performans sergilemesi lazım.
So what?
Saike
Verilen para saçmalıktan başka birşey değil.Üstelik Kenny Miller 31 yaşında.
Oyuncuya verilen para yaşa bakmaz ki, oyuncunun kalitesine bakar, Bursa'nın da tek kozu para olduğu için onu kullanmış.
O paranın kaynağı sonsuz olmadığı için harcanan paraların aynı zamanda yatırım amaçlı da olması gerekiyor. Bursa geçen yıl şampiyon olmasına rağmen forma reklamı almakta zorlanıyor daha. Şu sıralar harcadıkları paraların ileride geri dönüşlerinin olması lazım diye düşünüyorum. Bursa'nın her yıl 100 milyonluk geliri mi var da en büyük kozları para ?
Last edited by ForsakeN : 24.Ocak.2011 at 00:06
2 yıl sonrası için Bony ile Miller aynı maliyete geliyor bu hesapla. Biri 25 yaşına diğeri 33-34 yaşına gelecek... Pek akıllıca olmamış eğer basına yansıyan fiyatlar gerçekse...
Bony'de alınır belki belli olmaz.
JaJa yanlis bilmiyorsam senelik 600 bin dolar aliyorCidden cok fazla para veriyorlar Millera
Yıldız yıldız dediler, cimri başkan dediler, hep ucuz oyuncu peşinde kulüp dediler. Alın yıldız... Takımdaki bütün dengeleri bozar bu transfer. Sadece takımda değil, ligteki en çok kazanan oyuncu durumunda neredeyse. Pes! Atın sokağa paraları, sanki kolay kazanılıyor...
Kenny Miller Bursaspor için çok kaliteli bir yıldız fakat 3.8 Milyon € hakikaten çok fazla.
Sercan Yildirim icin Ajax devrede, istenilen rakam 6 milyon euro imis ve buyuk ihtimalle Suarez Liverpool'a giderse Sercan Yildirim'i alacaklarmis.
Sercan Yıldırım'ı kim niye ister anlamıyorum.Guiza 2 resmen.Sercan'ı sokun 100 metreye getirsin altın madalya..![]()
hemen satilmasinda fayda var eger haber dogruysa , belki Ajax'da kendini gelistirirde dunya capinda bir oyuncu olabilir
Ne görüyorlar Sercan'da Allah aşkına.Kanattan hızlı adımlarından başka . .
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ertuğrul Sağlam: Şu anda takıma katmak istediğimiz oyuncu yok. Bugün yada yarın birkaç oyuncu ayrılabilir ama Volkan takımdan ayrılmayacak.
Yillik maliyetinin 3.8 milyon euro oldugu burasi haric hicbir yerde yazmiyor???
cnnturk'te yıllık 2,5 milyon euro yazıyor. Onlar da İskoç basınına dayandırmışlar
http://www.cnnturk.com/2011/spor/fut...8.0/index.html
Haftalık 50.000 £'a anlaşıldı deniyordu.
52 x 50.000 £ = 2.600.000 £
2.600.000 £ = 3.041.916 €
Etse etse en fazla 3.100.000 € ediyor. 3.8 etmesi için bonservisi de katmak gerekiyor ancak neden bonservis katılsın ki. Çok saçma bir rakam oluyor. 3.8 değil ancak 3 milyona yakın bir rakamdır.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Valla açıkcası 2milyon euro bile çok yüksek bir rakam Miller için. Belki öyle bir ücrete imza atabilecek daha kaliteli bir isim bulunabilirdi.