Sayfa 36 / 80 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon
1,051 ile 1,080 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Arkadaşlar en azından galatasaray 1 hafta içerisinde bi joker transfer yapsa süper olur En azından kombineler için bir garanti lazım...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

arkadaşlar okuduğum bir habere göre Sao Paulonun ön liberosu Mineora ile görüşmeler başlamış olumlu birkaç adım atılmış bu arada ada 31 yaşında

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by dnz498
    arkadaşlar okuduğum bir habere göre Sao Paulonun ön liberosu Mineora ile görüşmeler başlamış olumlu birkaç adım atılmış bu arada ada 31 yaşında
    ilerleyen değil artık sonuçlanan görüşmeler istiyoruz...
    bitsin artık bu çile...

Arkadaşlar sabırlı oLun bugun dunya kupası bitiyor daha sonra transferler netlik kazanıcak. Ben mecidiyeköyde oturuyorum kulakdan kulaga dolasan haberler hep böle dunya kupasından sonra transferler bıtıcek die.

beyler ze roberto gelebilir denildi ne yazık ki hala ortada bişey yok..brezilya için dünya kupası bitmiş olmasına rağmen....
    bu senede uyutuluyoruz düşünceleri kafamda canlanmya başladı..

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

ya bu galatasaraydan artık umudum kalmadı benim yine gider 2. ligten 2 futbolcu alır sezonu kapatır ah cimbomum ah ne olacak bu halin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar durun daha Dünya Kupası yeni bitti.. Beşiktaş dışında kim trasfer yaptı ki?? Biraz daha sabırlı olalım..

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ben GS'nin bir tane iyi oyuncu alacağı inancındayım....

Nesil
    2006
    Yer
    kocaeli - sapanca

artık bi adam alalım millet transferi kapadı inş. o bernard iyi bir adamdır.dur bi fm de bakayım

Arkadaşlar Galatasaryın bu hali ne olacak diyoruz, transfer yapamıyoruz tüh vah ah diyoruz.. Tamam yapamıyosak yapamayız. Sonuç ortada maddi durum yeterli değil. Geçen sene ki kötü taraftar etkisini bir kenara bırakıp transfer yapamasak bile takıma destek vermeyi unutmayalım. Transfer yapılmış yapılmamış boşverin

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by ermoon
    Arkadaşlar Galatasaryın bu hali ne olacak diyoruz, transfer yapamıyoruz tüh vah ah diyoruz.. Tamam yapamıyosak yapamayız. Sonuç ortada maddi durum yeterli değil. Geçen sene ki kötü taraftar etkisini bir kenara bırakıp transfer yapamasak bile takıma destek vermeyi unutmayalım. Transfer yapılmış yapılmamış boşverin
    geçen seneki o kötü taraftar etkisi olmasa ne takım kenetlenirdi ne de şampiyonluk gelirdi tamam hoş bir olay değil ama etkili oduğu bir gerçek

Maniche ile alakalı haberin kaynağı ne acaba ? Yani üstüne konuşmaya değer bir kaynakmı ?

CANAYDIN 'OKAN' KARARINI AÇIKLADI!..

Uzun süredir Galatasaray'a transferi kamuoyunda konuşulan Okan Buruk transferi ile ilgili olarak sarı kırmızılı kulüp kesin kararını verdi...

Başta Başkan Özhan Canaydın olmak üzere bir gurup yönetici ile eski yöneticinin transferine onay vermediği milli futbolcu için ısrarcı olan İkinci Başkan Adnan Polat sonunda yönetim kurulunu ikna etti...

Bu akşam gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısında transfer çalışmalarını değerlendiren yöneticiler Oan Buruk'la ilgili son kararını verdi... Başkan Özhan Canaydın, Okan Buruk'un transferine onay verildiğini ve önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı açıklandı...

MARATON

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

yine aynı olay olcak 3. tercihimizi alcağim kimse adını bilemeycek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takıma yarar sağlayacaksa 23. tercih olması bile beni ilgilendirmez. Yeter ki geldiğinde iyi işler yapabilsin, paralar boşa gitmesin.

Maniche G.Saray'da
    Sarı-kırmızılılar, 'Altıntop'a aday 10 futbolcudan biri olarak gösterilen Maniche'nin transferinde mutlu sona ulaştı. Maniche'nin işini başkan Özhan Canaydın'ın bitirdiği, gerekli olan maddi kaynağın ise Ülker Grubu ile yapılan 3 yıllık sponsorluk anlaşmasından sağlandığı belirtildi.

MÜTHİŞ BİR TRANSFER
    Şampiyon G.Saray, transferde sessizliğini bozdu ve 'yılın transferi'ne imza attı. Sarı-kırmızılılar, Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Maniche'yi renklerine bağladı. Real Madridli Gravesen'in transferini yüksek maliyeti nedeniyle askıya alan G.Saray, bombayı Maniche ile patlattı. Portekiz Milli Takım forması altında EURO 2004'te yıldızı parlayan, 2006 Dünya Kupası'nda müthiş performansıyla dikkatleri üzerine çeken Maniche'nin hafta sonuna kadar kampa katılacağı belirtildi.

KARİYERİ BAŞARI DOLU
    Maniche'nin transferini bizzat başkan Özhan Canaydın'ın sonlandırdığı ve bu transfer için gerekliği kaynağın ise Ülker ile yapılan 3 yıllık sponsorluk anlaşmasından sağlandığı ifade edildi. 'Altıntop'a aday gösterilen 10 futbolcudan biri olan Maniche; 29 yaşında, 1.73 boyunda ve 69 kilo ağırlığında. Orta sahada bir dinamo gibi görev yapan Maniche, 38 kez giydiği milli forma ile 6 gol attı. Dinamo Moskovalı yıldız, Porto ile UEFA Kupası'nı ve Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

evet bende duydum manichenin geldiğini süper transfer

Nesil
    2006
    Yer
    Orası,Burası,Şurası...

Gakatasaray Maniche'yi almış
    Pek fazla inandırcı gelmiyor ama bekleyim ve görelim...

Resmi sitede haber çıkmadan inanmayın arkadaşlar. Eğer olursa güzel bir transfer olacaktır.

eğer olursa tabe

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Çok zor bir transfer olduğu için, resmi bir haber görmeden inanmam...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

inşallah gelirse o bölgedeki sorunu çözer çok kaliteli bir oyuncu...

Nesil
    2006

eğer getirebilirlerse hagiden sonra gelen en iyi yabancı olacak inşallah gelir Türk futboluna güzellik katar

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

ben getirebileceğimize inanmıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

insallah gelir ve galatasarayın avrupada basarılı olmasını saglar...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

aman ne güzel

TOLGA GALATASARAY'LA İMZALADI!..
    11 Temmuz 2006 19:55

Galatasaray bir süredir peşinde olduğu Milli futbolcu Tolga Seyhan ve kulübü ile her konuda anlaştı...

Sarı kırmızılı yönetim daha önce anlaştığı ancak yüksek bonservisi nedeniyle gerçekleştiremediği milli futbolcunun transferinde bugün mutlu sona ulaştı...

Shakhtar Donetsk takımı görüşmeler sonucunda, futbolcunun yüksek maliyetini de düşünerek Tolga Seyhan'ın Galatasaray'a transferi karşılığı istediği yüksek bonservis talebinden vazgeçti...

Ukrayna ekibinden bedelsiz alınan Tolga'nın bu transfer karşılığında ne kadar ücret alacağı ise açıklanmadı...

MARATON.COM.TR ÖZEL HABERİ...

UMARIM DOĞRUDUR!!!!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

hala Maniche hakkında resmi bişey yokmu

paco kaynak ney
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

maniche aldıkmı yaa heycanlandım bi anda

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

arkadaşlar bu transferin kaynağı fotomaç

bilmem anlata biliyomuyum

http://www.fotomac.com.tr/ana101.html
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    ev

kesin bir açıklama yok resmi sitede bekliyoruz

Sayfa 36 / 80 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon

Mesaj Yetkileri