Arkadaşlar en azından galatasaray 1 hafta içerisinde bi joker transfer yapsa süper olurEn azından kombineler için bir garanti lazım...
Arkadaşlar en azından galatasaray 1 hafta içerisinde bi joker transfer yapsa süper olurEn azından kombineler için bir garanti lazım...
arkadaşlar okuduğum bir habere göre Sao Paulonun ön liberosu Mineora ile görüşmeler başlamış olumlu birkaç adım atılmış bu arada ada 31 yaşında
ilerleyen değil artık sonuçlanan görüşmeler istiyoruz...Originally Posted by dnz498
bitsin artık bu çile...![]()
Arkadaşlar sabırlı oLun bugun dunya kupası bitiyor daha sonra transferler netlik kazanıcak. Ben mecidiyeköyde oturuyorum kulakdan kulaga dolasan haberler hep böle dunya kupasından sonra transferler bıtıcek die.
beyler ze roberto gelebilir denildi ne yazık ki hala ortada bişey yok..brezilya için dünya kupası bitmiş olmasına rağmen....
bu senede uyutuluyoruz düşünceleri kafamda canlanmya başladı..
ya bu galatasaraydan artık umudum kalmadı benim yine gider 2. ligten 2 futbolcu alır sezonu kapatır ah cimbomum ah ne olacak bu halin
Arkadaşlar durun daha Dünya Kupası yeni bitti.. Beşiktaş dışında kim trasfer yaptı ki?? Biraz daha sabırlı olalım..
Ben GS'nin bir tane iyi oyuncu alacağı inancındayım....
artık bi adam alalım millet transferi kapadı inş. o bernard iyi bir adamdır.dur bi fm de bakayım![]()
Arkadaşlar Galatasaryın bu hali ne olacak diyoruz, transfer yapamıyoruz tüh vah ah diyoruz.. Tamam yapamıyosak yapamayız. Sonuç ortada maddi durum yeterli değil. Geçen sene ki kötü taraftar etkisini bir kenara bırakıp transfer yapamasak bile takıma destek vermeyi unutmayalım. Transfer yapılmış yapılmamış boşverin![]()
geçen seneki o kötü taraftar etkisi olmasa ne takım kenetlenirdi ne de şampiyonluk gelirdi tamam hoş bir olay değil ama etkili oduğu bir gerçekOriginally Posted by ermoon
Maniche ile alakalı haberin kaynağı ne acaba ? Yani üstüne konuşmaya değer bir kaynakmı ?
CANAYDIN 'OKAN' KARARINI AÇIKLADI!..
Uzun süredir Galatasaray'a transferi kamuoyunda konuşulan Okan Buruk transferi ile ilgili olarak sarı kırmızılı kulüp kesin kararını verdi...
Başta Başkan Özhan Canaydın olmak üzere bir gurup yönetici ile eski yöneticinin transferine onay vermediği milli futbolcu için ısrarcı olan İkinci Başkan Adnan Polat sonunda yönetim kurulunu ikna etti...
Bu akşam gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısında transfer çalışmalarını değerlendiren yöneticiler Oan Buruk'la ilgili son kararını verdi... Başkan Özhan Canaydın, Okan Buruk'un transferine onay verildiğini ve önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı açıklandı...
MARATON
yine aynı olay olcak 3. tercihimizi alcağim kimse adını bilemeycek
Takıma yarar sağlayacaksa 23. tercih olması bile beni ilgilendirmez. Yeter ki geldiğinde iyi işler yapabilsin, paralar boşa gitmesin.
Maniche G.Saray'da
Sarı-kırmızılılar, 'Altıntop'a aday 10 futbolcudan biri olarak gösterilen Maniche'nin transferinde mutlu sona ulaştı. Maniche'nin işini başkan Özhan Canaydın'ın bitirdiği, gerekli olan maddi kaynağın ise Ülker Grubu ile yapılan 3 yıllık sponsorluk anlaşmasından sağlandığı belirtildi.
MÜTHİŞ BİR TRANSFER
Şampiyon G.Saray, transferde sessizliğini bozdu ve 'yılın transferi'ne imza attı. Sarı-kırmızılılar, Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Maniche'yi renklerine bağladı. Real Madridli Gravesen'in transferini yüksek maliyeti nedeniyle askıya alan G.Saray, bombayı Maniche ile patlattı. Portekiz Milli Takım forması altında EURO2004'te yıldızı parlayan, 2006 Dünya Kupası'nda müthiş performansıyla dikkatleri üzerine çeken Maniche'nin hafta sonuna kadar kampa katılacağı belirtildi.
KARİYERİ BAŞARI DOLU
Maniche'nin transferini bizzat başkan Özhan Canaydın'ın sonlandırdığı ve bu transfer için gerekliği kaynağın ise Ülker ile yapılan 3 yıllık sponsorluk anlaşmasından sağlandığı ifade edildi. 'Altıntop'a aday gösterilen 10 futbolcudan biri olan Maniche; 29 yaşında, 1.73 boyunda ve 69 kilo ağırlığında. Orta sahada bir dinamo gibi görev yapan Maniche, 38 kez giydiği milli forma ile 6 gol attı. Dinamo Moskovalı yıldız, Porto ile UEFA Kupası'nı ve Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırdı.
evet bende duydum manichenin geldiğini süper transfer
Gakatasaray Maniche'yi almış
Pek fazla inandırcı gelmiyor ama bekleyim ve görelim...
Resmi sitede haber çıkmadan inanmayın arkadaşlar. Eğer olursa güzel bir transfer olacaktır.
eğer olursa tabe![]()
Çok zor bir transfer olduğu için, resmi bir haber görmeden inanmam...
işallah doğrudur maniche çok beğendiğim bir oyuncu onu türkiye liglerinde izlemek çok keyifli olur
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
inşallah gelirse o bölgedeki sorunu çözer çok kaliteli bir oyuncu...
eğer getirebilirlerse hagiden sonra gelen en iyi yabancı olacak inşallah gelir Türk futboluna güzellik katar
ben getirebileceğimize inanmıyorum
insallah gelir ve galatasarayın avrupada basarılı olmasını saglar...
aman ne güzel
TOLGA GALATASARAY'LA İMZALADI!..
11 Temmuz 2006 19:55
Galatasaray bir süredir peşinde olduğu Milli futbolcu Tolga Seyhan ve kulübü ile her konuda anlaştı...
Sarı kırmızılı yönetim daha önce anlaştığı ancak yüksek bonservisi nedeniyle gerçekleştiremediği milli futbolcunun transferinde bugün mutlu sona ulaştı...
Shakhtar Donetsk takımı görüşmeler sonucunda, futbolcunun yüksek maliyetini de düşünerek Tolga Seyhan'ın Galatasaray'a transferi karşılığı istediği yüksek bonservis talebinden vazgeçti...
Ukrayna ekibinden bedelsiz alınan Tolga'nın bu transfer karşılığında ne kadar ücret alacağı ise açıklanmadı...
MARATON.COM.TR ÖZEL HABERİ...
UMARIM DOĞRUDUR!!!!!!
hala Maniche hakkında resmi bişey yokmu
paco kaynak ney
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
maniche aldıkmı yaa heycanlandım bi anda
arkadaşlar bu transferin kaynağı fotomaç
bilmem anlata biliyomuyum
http://www.fotomac.com.tr/ana101.html
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
kesin bir açıklama yok resmi sitede bekliyoruz